Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Sveikos 4u.gif

Stebėjaus ko čia niekas nerašo, kol supratau, kad temą kažkokiu būdu sugebėjau iš favoritu ištrint doh.gif

tai va ta proga pasigirsiu, gavau pirmąji iš Zeniuk atvirukų bigsmile.gif

user posted image

beje ir kita su sniegu tokius zuikius reiks fotkint ir det bigsmile.gif\\na va ir zuikiai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 spalio 2016 - 18:51
Oi, koks fainas griežtasis katinas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane kvepia helovynu biggrin.gif

user posted image

user posted image

dar sudejau seniau nefotkintus atvirukus tai šitas visai linksmas toks pieštinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 spalio 2016 - 11:16
aš vėl grįžtu į oficialų postcrossing'ą biggrin.gif iškeliavo po ilgo laiko 5 atvirukai smile.gif aišku vėl įlindau į Christmas tagą, ir laukiu kada prasidės registracija į Secret Christmas tag oficialiam puslapyje... bus veiklos šiemet... nes dar ir lietuviškajam dalyvauju ir Slaptam draugo žaidime ir Kalėdinių atvirukų žaidime 4u.gif

naujokėms daug gražių atvirukų 4u.gif

aš jau prie senbuvių, bet nuolat kažką keičiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 20 spalio 2016 - 15:27
As tai griztu , tai vel metu . biggrin.gif Nezinau ar cia tik man vis siuncia nelabai kokius atvirukus, ar cia as labai isranki . Dabar turiu keleta neregistruotu , bet irgi tokie atrodo pirmi po ranka papuole ir issiusti . ax.gif

Isbandziau nauja versija ir sugrizau i senaja . Jau kaip nepatinka naujoji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 20 spalio 2016 - 18:17
QUOTE(Avonuke @ 2016 10 20, 19:16)
As tai griztu , tai vel metu .  biggrin.gif Nezinau ar cia tik man vis  siuncia  nelabai kokius atvirukus, ar cia as labai isranki . Dabar turiu keleta neregistruotu , bet irgi tokie atrodo pirmi po ranka papuole ir issiusti .  ax.gif

Isbandziau nauja versija ir sugrizau i senaja . Jau kaip nepatinka naujoji  unsure.gif

ir man toks įspūdis kartais buna, bet va ateina koks grožis ir vel ūpas atsiranda smile.gif , arba padėka gražią gaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš bile kokį kad tik gaučiau verysad.gif
Nuo rugsėjo 16 nieko negavau verysad.gif
Kiba mane išmetė iš Postcrossingo verysad.gif
Žodžiu, skriaudžia mane verysad.gif
Visa laimė, kad ryt penktadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 20, 12:09)
O pas mane kvepia helovynu biggrin.gif

tas pirmas nerealus bigsmile.gif galima nuorodą į atviruką? Į favoritus įsidėsiu.

Aš jau gavau pirmuosius tris savo atvirukus. Du su kačiukais, vieną su vilku (Švedija, Vokietija ir Čekija). Kol kas visi trys pagal norus, tad esu patenkinta

Kai buvau rašiusi, kad kol kas palauksiu, kol nors kelis gausiu ir tik tada siųsiu, visgi nepalaukiau ir dar trys iškeliavo prieš kelias dienas. Tad iš viso dabar 5 keliauja. Ir jau dabar tikrai lauksiu, kol galėsiu traukti iš karto kokius 4 adresus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2016 10 20, 23:21)
tas pirmas nerealus  bigsmile.gif galima nuorodą į atviruką? Į favoritus įsidėsiu.

Aš jau gavau pirmuosius tris savo atvirukus. Du su kačiukais, vieną su vilku (Švedija, Vokietija ir Čekija). Kol kas visi trys pagal norus, tad esu patenkinta

Kai buvau rašiusi, kad kol kas palauksiu, kol nors kelis gausiu ir tik tada siųsiu, visgi nepalaukiau ir dar trys iškeliavo prieš kelias dienas. Tad iš viso dabar 5 keliauja. Ir jau dabar tikrai lauksiu, kol galėsiu traukti iš karto kokius 4 adresus. biggrin.gif

va prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 10 20, 17:16)
As tai griztu , tai vel metu .  biggrin.gif Nezinau ar cia tik man vis  siuncia  nelabai kokius atvirukus, ar cia as labai isranki . Dabar turiu keleta neregistruotu , bet irgi tokie atrodo pirmi po ranka papuole ir issiusti .  ax.gif

Isbandziau nauja versija ir sugrizau i senaja . Jau kaip nepatinka naujoji  unsure.gif

na, aš neoficialaus tai nemetu, bet ten ir atvirukai atkeliauja į kolekcijas, o ne į šiukšles 4u.gif bet va su oficialiu sudėtingiau... dabar nusprendžiau, kad stengsiuos 5 keliaujančius turėt...
beje oficialiam postcrossing forume yra kalėdinis RR žaidimas smile.gif ką domina junkitės, aš 2 metai dalyvausiu 4u.gif
kalėdinis slaptas RR

QUOTE(Tekšė @ 2016 10 20, 18:24)
Aš bile kokį kad tik gaučiau verysad.gif
Nuo rugsėjo 16 nieko negavau verysad.gif
Kiba mane išmetė iš Postcrossingo verysad.gif
Žodžiu, skriaudžia mane verysad.gif
Visa laimė, kad ryt penktadienis smile.gif

o kada pačios paskutinį registravo?
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 10 23, 17:23)

o kada pačios paskutinį registravo?

Pajudėjo, jau gavau penktadienį ir šeštadienį po vieną. Maniškiai spalį 7 nukeliavo.

Kada pradėdat siųst kalėdinius? Gruodį? Šiandien IKI dar užsipirkau kalėdinių.
Atsakyti
Del kalediniu tai cia nuo zmogaus priklauso smile.gif Yra kas isvis ju nenori, kiti praso visus metus juos siust arba uzsiraso nuo kokio menesio noretu gauti . Tad reikia profilius skaityt smile.gif
Kokie IKI atvirukai? As Norfoj maciau kalediniu, bet labai jau su blizguciais jie ten visi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 23 spalio 2016 - 19:31