Laukiu šį vakarą statistikos
O vakar kokius gražius atvirukus gavau
Japonija
Suomija
Tiesiog puikūs, ar ne
QUOTE(pempė12 @ 2016 09 28, 06:41)
Mano mažoji gavo atviruką ir dar priedo 17 atvirukų . Ir visi
ohoho. Kaip cia taip? Is to paties siuntejo? Be prasymo?
Mane turbut sistema nelaiko rimta postcrosininke - vel stilis. Nors kas ten zino kas dedasi pasto dezutej.
Sauleti linkejimai is Turkijos. Nors.matau ir.Lietuvoj nesalat.
QUOTE(Tekšė @ 2016 10 01, 20:35)
ohoho. Kaip cia taip? Is to paties siuntejo? Be prasymo?
Mane turbut sistema nelaiko rimta postcrosininke - vel stilis. Nors kas ten zino kas dedasi pasto dezutej.
Iš to paties be jokių prašymų. Matyt, žmogui tiesiog malonu buvo siųsti mažai frozen gerbėjai .
Ačiū už linkėjimus . Kad lauktų daaaug atvirukų. Gražių, į norus
QUOTE(pempė12 @ 2016 10 01, 22:00)
Iš to paties be jokių prašymų. Matyt, žmogui tiesiog malonu buvo siųsti mažai frozen gerbėjai .
Aciu
Sveikos,
pati prie postcrossingo prisijungiau vos prieš daugiau nei savaitę. Jau džiaugiuosi, kad pirmieji atvirukai pasiekė adresatus.
Tik dabar toks klausimas iškilo. Galbūt kas nors iš jūsų yra užsisakinėję iš nieko rimto? Pasirinkau atsiėmimą Yogyje, bet jau beveik savaitę paskyroje rodomas užrašas ,,užsakymas ruošiamas" nesikeičia, tad taip ir nežinau, ar užrašas pasikeisti turėtų dar (pvz užsakymas paruoštas), ar man jau eiti į atsiėmimo vietą? Nes jie žada per 2-3 d. dienas, o praėjo kiek daugiau jau.
pati prie postcrossingo prisijungiau vos prieš daugiau nei savaitę. Jau džiaugiuosi, kad pirmieji atvirukai pasiekė adresatus.
Tik dabar toks klausimas iškilo. Galbūt kas nors iš jūsų yra užsisakinėję iš nieko rimto? Pasirinkau atsiėmimą Yogyje, bet jau beveik savaitę paskyroje rodomas užrašas ,,užsakymas ruošiamas" nesikeičia, tad taip ir nežinau, ar užrašas pasikeisti turėtų dar (pvz užsakymas paruoštas), ar man jau eiti į atsiėmimo vietą? Nes jie žada per 2-3 d. dienas, o praėjo kiek daugiau jau.
Sveika
Oi, kaip smagu, dabar laukti laukti ir bėgioti į pašto dėžutę
IŠ n.r. esu sakiusis daug kartų, bet renkuosi siuntimą, tad apie atsiėmimą minėtoje vietoje nelabai ką galiu pasakyti. Gal įvyko kažkokia klaida jų sistemoje. Aš skambinčiau arba parašyčiau el. laišką
Oi, kaip smagu, dabar laukti laukti ir bėgioti į pašto dėžutę
IŠ n.r. esu sakiusis daug kartų, bet renkuosi siuntimą, tad apie atsiėmimą minėtoje vietoje nelabai ką galiu pasakyti. Gal įvyko kažkokia klaida jų sistemoje. Aš skambinčiau arba parašyčiau el. laišką
QUOTE(laTulipe @ 2016 10 05, 13:57)
Sveikos,
Laba naujokesnei už mane.
Aš rugsėjį pirkau ir vaikas paėmė iš tos kavinukės. Kai užklausiau, štai ką atrašė: Atsiimti galėsite, kai gausite laišką su tema Užsakymas ruošiamas.
Būtų gerai atsiimti per savaitę, bet palaikome ir dvi.
Taigi, gali drąsiai eit pasiimt.
Labai ačiū už atsakymus Tuomet nieko nelaukus reiks apsilankyti.
Per pastarąsias dvi dienas jau apie tris nukeliautus atvirukus gavau žinią, tai taip smagu
Per pastarąsias dvi dienas jau apie tris nukeliautus atvirukus gavau žinią, tai taip smagu
Sveika prisijungusi laTulipe . Kadangi mes labai smalsios prasom profilio nuoroda idet
Avonuke, kad čia jau niekas nebededa .
Vakar supratau, kad jau norėčiau atvirukų su sniegu . Bet dar lyg per anksti rašyti į pageidavimus. Ai, nesąmonė.
Vakar supratau, kad jau norėčiau atvirukų su sniegu . Bet dar lyg per anksti rašyti į pageidavimus. Ai, nesąmonė.
Na kas cia jau nusprende, kad jau nieks nebededa? Naujokiu nebuvo tai nebuvo kam ir det .
Del sniego tai yra tokiu , kurie visus metus buna uzsirase , jog nori gaut ziemisku ir kalediniu
Del sniego tai yra tokiu , kurie visus metus buna uzsirase , jog nori gaut ziemisku ir kalediniu
Mano čia. Norus dar po truputį karts nuo karto pildausi, trinu ir pan., žodžiu, pastovumo pas mane trūksta. Tos turistinės išsiųstos man, jei taip nuoširdžiai, nėra pačios gražiausios, bet taikiau į prašymus ir gavau bele kokio gražumo padėkas už gražias atvirutes. Bet dabar apsirūpinau jau daug gražesnėmis turistinėmis
Iš viso šiuo metu esu išsiuntusi tris, dar penkios keliauja. Dabar sakiau būsiu kantresnė ir lauksiu, kol bent pora mane pačią pasieks, o tik tada kam nors siųsiu.
Iš viso šiuo metu esu išsiuntusi tris, dar penkios keliauja. Dabar sakiau būsiu kantresnė ir lauksiu, kol bent pora mane pačią pasieks, o tik tada kam nors siųsiu.