Oho, kaip greit . O maniškis iš Vokietijos grįžo atgal po 43 dienų kelionės . Užklijuotas popieriukas su "empfanger/firma unter der angegebenen Anschrift nicht zu ermitteln -inconnu/ adresse insuffisante ". Kas negerai?
QUOTE(pempė12 @ 2016 09 02, 21:03)
Oho, kaip greit . O maniškis iš Vokietijos grįžo atgal po 43 dienų kelionės . Užklijuotas popieriukas su "empfanger/firma unter der angegebenen Anschrift nicht zu ermitteln -inconnu/ adresse insuffisante ". Kas negerai?
Rašote atgalinį adresą?
QUOTE(Tekšė @ 2016 09 02, 22:22)
Rašote atgalinį adresą?
Buvo pageidavimas - su voku. O kai siunčiu su voku, rašau ir savo adresą.
Na va, dar viena nuėjo, į Čekiją. Šiandien netraukiau adreso, gerai padariau, ryt dvi galėsiu traukt iš karto
O aš šiandien išsitraukiau Australiją ir Kiniją. Labai trumpi pageidavimai - katės katės katės ir dauguma gyvūnų, bei pastatai ir gamtovaizdžiai.
Aš gal kokia užblokuota čia po 20 dienų eina atvirukai ir niekas kolkas negavo
Labas rytas. Aš vis su problemomis
Kažin, kaip atsijungt nuo postcrossingo puslapio, kas be slaptažodžio neprisijungt. Aš matomai uždėjus varnelę "įsiminti slaptažodį", tai dabar kaip benuimčiau, kiek spausčiau "sign out" vistek atsidarius prijungia iš karto.
Darbiniam kompe čia. Nieko čia paslaptingo, bet viršininkai naudojasi mano kompu, kažkaip....
Paklausiau gudresnės kolegės, sako gali padaryt bet pranyks visi išsaugoti saptažodžiai. Kai kur reikia man tų išsaugotų. Skype pvz nebeprisimenu, o naudoju jį praktiškai ir darbe.
O jei į temą, Pempės12 diedulis - super
Kažin, kaip atsijungt nuo postcrossingo puslapio, kas be slaptažodžio neprisijungt. Aš matomai uždėjus varnelę "įsiminti slaptažodį", tai dabar kaip benuimčiau, kiek spausčiau "sign out" vistek atsidarius prijungia iš karto.
Darbiniam kompe čia. Nieko čia paslaptingo, bet viršininkai naudojasi mano kompu, kažkaip....
Paklausiau gudresnės kolegės, sako gali padaryt bet pranyks visi išsaugoti saptažodžiai. Kai kur reikia man tų išsaugotų. Skype pvz nebeprisimenu, o naudoju jį praktiškai ir darbe.
O jei į temą, Pempės12 diedulis - super
Labas
yra dar tokia varnelė " Remember me" va ją nuimk ir kaip sakoma "skancami"
aš galvoju užklaust jų, kodel mano visi 6 atvirukai keliauja jau > 20 dienu ir nei vienas dar tipo negautas , tuo labiau, kad adresai artimi: Vokietija, Suomija, Baltarusija ir panašus
yra dar tokia varnelė " Remember me" va ją nuimk ir kaip sakoma "skancami"
aš galvoju užklaust jų, kodel mano visi 6 atvirukai keliauja jau > 20 dienu ir nei vienas dar tipo negautas , tuo labiau, kad adresai artimi: Vokietija, Suomija, Baltarusija ir panašus
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 23, 10:04)
Labas
yra dar tokia varnelė " Remember me"
yra dar tokia varnelė " Remember me"
Nerandu tokios varnelės
QUOTE(Tekšė @ 2016 09 23, 13:25)
Nerandu tokios varnelės
Ten, kur įsirašo vardas, po juo - slaptažodis, o po juo- remember me. Ten varnelė. Bet man sekantį kartą vis tiek rašo slaptažodį. Tai net nežinau. Belieka trinti istoriją nuo prisijungimo pradžios