Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 29, 11:26)
beje kaip dabar pažiuret kitų siustus/gautus atvirukus? Kaip seniau juos rode visus kartu, o dabar žiuriu pakeista daug kas g.gif

Tai kad rodo viską ten. Nežinau, ar anksčiau buvo, bet man patinka tas WALL pažiūrėt, ką gavęs iš mūsų šalies, kad nesiųst tokio pačio. Anksčiau atidarinėdavau po vieną atviruką iš gautų sąrašo.
Aš tai dar vis atradimuose ten :D Smagiuose atradimuose.

Šeštadienį buvo dvi savaitės kaip mano pašto dėžutėje visiška sausra. Bet kadangi santykis 82-84 gautų naudai, tai matyt tai natūralu.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 29, 10:26)
beje kaip dabar pažiuret kitų siustus/gautus atvirukus? Kaip seniau juos rode visus kartu, o dabar žiuriu pakeista daug kas g.gif

Yra yra, tik kitaip išslapstyta rolleyes.gif . Va, Tekšė parašė, wall žiūrėti.

Ir nustatymai pakeisti, dabar po vardu dešinėje reikia žiūrėti, jei nori kažką redaguoti. Iš pradžių nervino, dabar baigiu apsiprasti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 29, 12:33)

Šeštadienį buvo dvi savaitės kaip mano pašto dėžutėje visiška sausra.  Bet kadangi santykis 82-84 gautų naudai, tai matyt tai natūralu.

Negali pykti biggrin.gif

Aš penktadienį keturis gavau, bet liko neregistruoti, nes išvažiavome, tik paštą priėmus. Turbūt dar niekada taip neteko užlaikyti . Bėgu taisytis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 29, 08:07)

Su rudeniu grįžtu į atvirukų pasaulį  mirksiukas.gif

Smagu thumbup.gif Mano irgi tik trys bekeliauja, ir dar du expired, nors abiems išsiųsti ir pakartotiniai. Gaila, kad nenueina, nes šalys- Kenija ir Indonezija. Turbūt kartosiu dar blush2.gif

Trauksiu keletą adresų, norėčiau pageidavimų "obuoliai", "gėlės", dar gal "jūra" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 29, 13:33)
Tai kad rodo viską ten. Nežinau, ar anksčiau buvo, bet man patinka tas WALL pažiūrėt, ką gavęs iš mūsų šalies, kad nesiųst tokio pačio. Anksčiau atidarinėdavau po vieną atviruką iš gautų sąrašo.
Aš tai dar vis atradimuose ten :D Smagiuose atradimuose.

Šeštadienį buvo dvi savaitės kaip mano pašto dėžutėje visiška sausra.  Bet kadangi santykis 82-84 gautų naudai, tai matyt tai natūralu.

radau jau ta wall biggrin.gif , o pagal šalis ir seniau filtravo

pempe, gražių gavus bigsmile.gif , žiuriu jau dingo mada girtis, tai va aš atnaujinsiu ax.gif :

user posted image

keliavo i Taivana 122 dienas, jau buvau apieška skelbus, labai prašė antra toki pati siusti, bet vis neprisiruošiau nupirkti, jei dar ju aplamai yra kol gavo pirmąji, sakė tokio gražaus gyvenime nemačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie skirtingi skoniai, aš visai neapsidžiaugčiau, tokį gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 08 30, 08:41)
Kokie skirtingi skoniai, aš visai neapsidžiaugčiau, tokį gavus biggrin.gif

Aš tuo labiau biggrin.gif , bet pas ją kažkaip nujaučiau kad tokio nores biggrin.gif, nes pomegiai jei gerai pamenu buvo muzika, lyg futbolas, ar sportas aplamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 rugpjūčio 2016 - 07:54
Sveikos 4u.gif
Gal mane dar prisiminsit :)
Vasarą atostogavau nuo postcrossingo, bet rudeniui artėjant grįžtu prie šio puikaus hobio :)
Šiandien išsiunčiau 5 atvirukus - Vokietija, Ukraina, Kinija, Rusija ir Čekija :) Dabar lauksiu kol gaus bent vienas iš šių ir siųsiu su kiekvienu vis gautu po vieną, taip gausis grandinė, nebus kad išsiunčiu 10 ir laukiu kol gaus visi :D o kaip jūs siunčiat? :)
Atsakyti
aišku prisimenam mirksiukas.gif

tai tu lygiai kaip ir aš buvai atostogų išėjus :), aš dabar 6 adresus paėmiau, visi jau buvę išskyrus liuksemburga
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 30, 11:48)
aišku prisimenam  mirksiukas.gif

tai tu lygiai kaip ir aš buvai atostogų išėjus :), aš dabar 6 adresus paėmiau, visi jau buvę išskyrus liuksemburga

Pailsėjusios dabar duosim sau galimybę gautu vėl gražių atvirukų :)
Į liuksemburgą nesu dar siuntus :) iš jo nesu gavus taip pat :)
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 30, 12:05)
Sveikos  4u.gif
Gal mane dar prisiminsit :)
Vasarą atostogavau nuo postcrossingo, bet rudeniui artėjant grįžtu prie šio puikaus hobio :)
Šiandien išsiunčiau 5 atvirukus - Vokietija, Ukraina, Kinija, Rusija ir Čekija :) Dabar lauksiu kol gaus bent vienas iš šių ir siųsiu su kiekvienu vis gautu po vieną, taip gausis grandinė, nebus kad išsiunčiu 10 ir laukiu kol gaus visi :D o kaip jūs siunčiat? :)

Sveika bigsmile.gif thumbup.gif

Aš siunčiu tikrai po daugiau nei 5, prieš vasarą beveik visada max galimų siuntėsi. O dabar laikas taip susitraukė rolleyes.gif , kad tik 7 keliauja, ir iš tų pačių 2 rankinėje jau dvi dienas blush2.gif . Na, bet rugsėjis įsivažiuos, pasinersiu į atvirukus visu smagumu wub.gif .
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na maniškių keliauja didelis 0 iš galimų 28 blush2.gif ax.gif bet jau jau ruošiuosi susiimti ir paleisti bent 5, nes dar keletą iškeliaus tagams biggrin.gif
Atsakyti
Va maniškis po 4dienų pasiekė Vokietiją thumbup.gif trauksiu rytoj vieną, nes esu darbe ir gryšiu vėlai :)
Atsakyti