Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Sveikos.
Labai gražūs Pempės gautieji.
Mano bonifacijaus atostogos baigėsi, nuskenavau atviruką be ID, nuskenavau. Mokausi įkelt. Kažin, įmanoma siuntėją surast?
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 16 rugpjūčio 2016 - 13:37
Nepastebėjau posto 4u.png

Tekše, manyčiau, kad įmanoma. O jei bus neįmanoma, tai neras bigsmile.png .
Kaip ir rašiau, spausk "register a postcard" ir tada dešiniau yra search the Postcard ID . Paspausk ant to, ir tada atsidarys klausimai, ir vietos įrašyti atsakymams - iš kokios šalies - rašyk Finland, siuntėjo vardas -may be Lukac or Lunkac, siuntėjo adresas, miestas ar siuntėjo paštas - Lapland, post "oulu Liljeborg" ?, data - 2016-07-12, ID - - ir other information - postcard with aurora boreallis. Juk šiaurės pašvaistė ant atviruko? Tada spausk apačioje "Request help" .

Sėkmės 4u.png
Atsakyti
Įmanoma, mano greit rado, ta prasme nei para nepraėjo smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 08 18, 00:29)

QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 18, 08:28)
Įmanoma, mano greit rado, ta prasme nei para nepraėjo smile30x30.png

Ačiū už pagalbą, ypatingai Pempei. Bandysiu.
Atsakyti
O kaip aš pamatysiu jei ras/neras?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 19, 09:30)
O kaip aš pamatysiu jei ras/neras?

man atejo i el. pašta pranešimas kad rado ir koks jo id
Atsakyti
Laba. Surado mano išsiblaškiusį laplandą. 15 metų vaikinuką smile30x30.png
Mano postcrosingas šiek tiek pastrigęs - 5 iš 10 atvirukų keliauja virš 24 dienų.
Neskaitant atrasto ID, antra savaitė pašto dėžutės prie vartelių paštininkė neliečia smile30x30.png
Atsakyti
Na, va, puiku thumbup2.png . O koks jo vardas, įdomu man. Nes ten labai neaiškiai buvo parašyta.

Tik išaiškinau, kaip rasti ID, ir mano dukra gavo be koduko bigsmile.png . Užklausus , rado neįtikėtinai greitai- per dvi su puse valandos thumbup2.png
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 08 22, 22:54)
Na, va, puiku  thumbup2.png  . O koks jo vardas, įdomu man.  Nes ten labai neaiškiai buvo parašyta.
Tik išaiškinau, kaip rasti ID, ir mano dukra gavo be koduko bigsmile.png . Užklausus , rado neįtikėtinai greitai- per dvi su puse valandos thumbup2.png

Viskas labai teisingai iššifruota tongue30x30.png Ačiū labai labai 4u.png Neįsižeiskit, tikslių vardų nerašysiu, nenoriu viešintis blush-anim-cl.png
Atsakyti
Labas rytas.
Aš jums neįkyrėjau savo klausimais?
Kai kas savo profily susirašo savo Expired cards. Galvoju, o kaip kažkoks zuzu iš kokios Australijos sugalvos pažiūrėt mano profily ar nepastrigęs jam siųstas atvirukas? Jis gi nenumano, kad aš jam išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 29, 09:05)
Labas rytas.
Aš jums neįkyrėjau savo klausimais?
Kai kas savo profily susirašo savo Expired cards. Galvoju, o kaip kažkoks zuzu iš kokios Australijos sugalvos pažiūrėt mano profily ar nepastrigęs jam siųstas atvirukas? Jis gi nenumano, kad aš jam išsiunčiau.

neįkyrėjai :)

mačiau ir aš tokių, čia gal labiau dėl saves susirašo, nes po metu jų neberodo jau

Su rudeniu grįžtu į atvirukų pasaulį mirksiukas.gif
Atsakyti
beje kaip dabar pažiuret kitų siustus/gautus atvirukus? Kaip seniau juos rode visus kartu, o dabar žiuriu pakeista daug kas g.gif
Atsakyti