Sveikos.
Labai gražūs Pempės gautieji.
Mano bonifacijaus atostogos baigėsi, nuskenavau atviruką be ID, nuskenavau. Mokausi įkelt. Kažin, įmanoma siuntėją surast?
]My Webpage[/URL]
Nepastebėjau posto
Tekše, manyčiau, kad įmanoma. O jei bus neįmanoma, tai neras .
Kaip ir rašiau, spausk "register a postcard" ir tada dešiniau yra search the Postcard ID . Paspausk ant to, ir tada atsidarys klausimai, ir vietos įrašyti atsakymams - iš kokios šalies - rašyk Finland, siuntėjo vardas -may be Lukac or Lunkac, siuntėjo adresas, miestas ar siuntėjo paštas - Lapland, post "oulu Liljeborg" ?, data - 2016-07-12, ID - - ir other information - postcard with aurora boreallis. Juk šiaurės pašvaistė ant atviruko? Tada spausk apačioje "Request help" .
Sėkmės
Tekše, manyčiau, kad įmanoma. O jei bus neįmanoma, tai neras .
Kaip ir rašiau, spausk "register a postcard" ir tada dešiniau yra search the Postcard ID . Paspausk ant to, ir tada atsidarys klausimai, ir vietos įrašyti atsakymams - iš kokios šalies - rašyk Finland, siuntėjo vardas -may be Lukac or Lunkac, siuntėjo adresas, miestas ar siuntėjo paštas - Lapland, post "oulu Liljeborg" ?, data - 2016-07-12, ID - - ir other information - postcard with aurora boreallis. Juk šiaurės pašvaistė ant atviruko? Tada spausk apačioje "Request help" .
Sėkmės
Įmanoma, mano greit rado, ta prasme nei para nepraėjo
QUOTE(pempė12 @ 2016 08 18, 00:29)
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 18, 08:28)
Įmanoma, mano greit rado, ta prasme nei para nepraėjo
Ačiū už pagalbą, ypatingai Pempei. Bandysiu.
O kaip aš pamatysiu jei ras/neras?
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 19, 09:30)
O kaip aš pamatysiu jei ras/neras?
man atejo i el. pašta pranešimas kad rado ir koks jo id
Laba. Surado mano išsiblaškiusį laplandą. 15 metų vaikinuką
Mano postcrosingas šiek tiek pastrigęs - 5 iš 10 atvirukų keliauja virš 24 dienų.
Neskaitant atrasto ID, antra savaitė pašto dėžutės prie vartelių paštininkė neliečia
Mano postcrosingas šiek tiek pastrigęs - 5 iš 10 atvirukų keliauja virš 24 dienų.
Neskaitant atrasto ID, antra savaitė pašto dėžutės prie vartelių paštininkė neliečia
Na, va, puiku . O koks jo vardas, įdomu man. Nes ten labai neaiškiai buvo parašyta.
Tik išaiškinau, kaip rasti ID, ir mano dukra gavo be koduko . Užklausus , rado neįtikėtinai greitai- per dvi su puse valandos
Tik išaiškinau, kaip rasti ID, ir mano dukra gavo be koduko . Užklausus , rado neįtikėtinai greitai- per dvi su puse valandos
QUOTE(pempė12 @ 2016 08 22, 22:54)
Na, va, puiku . O koks jo vardas, įdomu man. Nes ten labai neaiškiai buvo parašyta.
Viskas labai teisingai iššifruota Ačiū labai labai Neįsižeiskit, tikslių vardų nerašysiu, nenoriu viešintis
Labas rytas.
Aš jums neįkyrėjau savo klausimais?
Kai kas savo profily susirašo savo Expired cards. Galvoju, o kaip kažkoks zuzu iš kokios Australijos sugalvos pažiūrėt mano profily ar nepastrigęs jam siųstas atvirukas? Jis gi nenumano, kad aš jam išsiunčiau.
Kai kas savo profily susirašo savo Expired cards. Galvoju, o kaip kažkoks zuzu iš kokios Australijos sugalvos pažiūrėt mano profily ar nepastrigęs jam siųstas atvirukas? Jis gi nenumano, kad aš jam išsiunčiau.
QUOTE(Tekšė @ 2016 08 29, 09:05)
Labas rytas.
neįkyrėjai
mačiau ir aš tokių, čia gal labiau dėl saves susirašo, nes po metu jų neberodo jau
Su rudeniu grįžtu į atvirukų pasaulį
beje kaip dabar pažiuret kitų siustus/gautus atvirukus? Kaip seniau juos rode visus kartu, o dabar žiuriu pakeista daug kas