Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Ku kū, vasara, aniaaaa nail.gif

Mano atvirukai kažkur pastrigo, jau ketvirta diena niekur nenueina, bet gal ir gerai, dabar baisiai nėra laiko ax.gif Bet visi 16 keliauja. Smagu užsiėmimas wub.gif

Atsakyti
Į atvirukų temą smile.gif

http://www.delfi.lt/...o.d?id=71690444

galvoju nusiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
et ir vėl į šiukšlių maišelį schmoll.gif
Vokietija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 07 06, 08:42)
labas rytas 4u.gif
et ir vėl į šiukšlių maišelį schmoll.gif
Vokietija
[img

tai čia tavo atvirukas bigsmile.gif ? Mačiau jį pirmame puslapyje, dar dar ketinau laikinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 06 liepos 2016 - 12:31
Mano trys paskutiniai gautieji panašūs biggrin.gif
Lenkija
user posted image

Jungtinės Amerikos valstijos
user posted image

Čekija
user posted image

Man jie taip kvepia vasara ir kelionėmis ax.gif wub.gif . Kuo labiau nekeliauju, tuo labiau kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau naujų ženklų su agurkais - kokie gražūs thumbup.gif .

user posted image

Ir šitas man patinka
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Aš vėl su savo klausimais wink.gif

Buvau "sutikus', dabar nerandu - kur yra atėjusių be ID atvirukų paieška? Ir ar galima kažką surast, jei nėra siuntėjo vardo?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 07 20, 12:04)
Sveikos. Aš  vėl su savo klausimais wink.gif

Buvau "sutikus', dabar nerandu - kur yra atėjusių be ID atvirukų paieška? Ir ar galima kažką surast, jei nėra siuntėjo vardo?

Paskutiniu laiku tokių negaunu, bet esu gavus. Paspaudi "register a postcard" ir tada dešiniau yra search the Postcard ID . Paspaudi ant to, ir tada atsidaro klausimai, ir vietos įrašyti atsakymams - iš kokios šalies, siuntėjo vardas(kokį įskaitai, jei pasirašyta), gal kartais yra siuntėjo adresas, miestas ar siuntėjo paštas, jį iš antspaudo galima bandyti įžiūrėti, data - gal pasirašyta, arba irgi iš pašto antspaudo, ID - kad ir neteisingas, jei tik iš viso yra, ir dar kita informacija. Aš toje vietoje rašiau, kas pavaizduota ant atviruko. Ir užpildžius, kiek įmanoma, spausti apačioje "Request help" . Ir laukti biggrin.gif
O, jei yra ID, tik klaidingas, galima pabandyti registruoti kaitaliojant paskutinį skaičių.

O gal padėkos atvirukas? Niekas neprašė adreso, neketino padėkoti?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 07 20, 16:57)

O gal padėkos atvirukas? Niekas neprašė adreso, neketino padėkoti?

Ačiū.
Tikrai ne padėkos.
Gal bandysiu, o gal nuskenuosiu antrą pusę ir jums parodysiu. Tik vėliau, atostogauju, skeneris tik darbe. Pagelbėsit?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 07 20, 19:10)
Ačiū.
Tikrai ne padėkos.
Gal bandysiu, o gal nuskenuosiu antrą pusę ir jums parodysiu. Tik vėliau, atostogauju, skeneris tik darbe.  Pagelbėsit?

Aišku drinks_cheers.gif
Su fotoaparatu galit paveiksluoti, ar telefonu, užteks kokybės, išsididinsiu smile.gif . Ir jei su adresu viešai nesinori, galima į az įmesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 liepos 2016 - 19:29
Kokių grožių gavau wub.gif ... Šiandien penkis, ir visi man gražūs thumbup.gif . Vakar vieną irgi superinį ir užvakar du, irgi gerus. Pasirodysiu kada smile.gif
Atsakyti
Va, mano gražuoliai :
user posted image
Slovakija

user posted image
Vokietija

user posted image
Vokietija

user posted image
Austrija

user posted image
Rusija