Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 16:50)
Nu jooo,  kekšės  negali būt damom biggrin.gif

Gal kažkur Skandinavijoj gyveni? Nes LT jos nelabai auga. Ir likeris jų turbūt suomiškas dažniausiai būna. Aš bent tokio kelte nusipirkdavau. Dukart esu plaukus į Stokholmą iš Ryggos.

Ne, Žemaitijoje, teko tekšes rinkti dvejų rajonų pelkėse. Aišku, labai daug jų nebuvo, labiau susipažinimui, nei rinkimui biggrin.gif . O likerio man irgi iš kelto dusyk parvežė, labai skanus.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 20, 17:44)
laugh.gif
Kartą atvažiavusią mamą vaišinau, užklausiau, kokio likerio norėtų- Damų ar Tekšių . Įsivazduok, ką j girdėjo laugh.gif

Tekšės auga ir pas mus tik nedaug, kai randu iš kart suvalgau smile.gif, sibire link šiaures ju ištisi tekšynai smile.gif, o va tokio likerio negirdejus , nors pagalvojus kas čia nuostabaus , pas mus aviečiu kitur tekšiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 15:58)
Oij tai mano jokie ne autoriniai, paprastieji eiliniai - su gėlėm, su naujais metais. Tik kad pagaminta SSSR.

tai taip tokius ir renka, ju kitoj pusej yra parašyta kas autorius ar fotografas...aš dar nuo mokyklos laiku juos išsisaugojus šiemet susireminau kai kuriuos, norejau ant kaledu naujametinius, bet projektas vėlavo biggrin.gif tai dali dejom su dukra ir kovo 8 man gražus jie, ypači piešti naujametiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 19, 19:45)
4u.gif

Man labai įdomu viskas. Seniai buvau girdėjus apie šitą dalyką, bet vis neprisiruošiau pasidomėt ir prisiregistruot. Jauna kolegė "žaidė", priregistravo ir mane, o dabar ji aptingo. Likau viena. Tai jau paatakuosiuu jus klausimais. Gal nesupyksit, jei apie tai jau kalbėję buvot.
Tad ką patartumėt daryt su tuo kol kas vieninteliu exipired:
1. Atsiduot likimui;
2. Siųst  privačią žinutę;
3, Pasiųst naują atviruką?

Sveika prisijungus 4u.gif

aš visada siunčiu užklausimą, nurodydama nuo ko buvo atvirukas ir koks jo ID turėtų būti... 85 procentai užregistruoja ir dar padėkoja už super gražų atviruką... būna tai nukišę tai kaip viena rašė kaip knygos skirtuką panaudoję ir t.t. 10 procentų parašo, kad negavo, bet užregistruos ir užregistruoja... 5 procentai parašo, kad negavo... išsiunčiu pakartotinį, 5 procentai neatsako... palieku likimo valiai... būna, kad užregistruoja po kokių 256 dienų, būna, kad dingsta iš sistemos po 356 dienų... pasidarius, kad expired nesimatytų tai neskauda galvos biggrin.gif

na renkantys teminius, vien todėl, kad iš Lietuvos nei įvertins, nei apsidžiaugs, užregistruos ir išmes 4u.gif aš viena iš jų lotuliukas.gif

kaip įdomiai... kas yra tekšė maniau visi žino cool.gif užklausiau specialiai vyro... pasirodo apsirikau...

sakai turi tarybinių... gal Zarubino ar su smovarais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 20 birželio 2016 - 20:59
QUOTE(tik as @ 2016 06 20, 21:58)
Sveika prisijungus 4u.gif

sakai turi tarybinių... gal Zarubino ar su smovarais blush2.gif

Oi aš šitam reikale visiška pieška ir visiška naujokė. paprasti su gėlytėm keli atvirukai. Ketvirtadienį nusinešiu į darbą ir nuskenuosiu. Per telefoną nerašau SM.

O kaip galima išmest atvirukus? Kad ir negražius lietuviškus...Čia gal tik rimti kolekcionieriai taip daro. Man - visi džiaugsmas kol kas:)
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 20:10)
Oi aš šitam reikale visiška pieška ir visiška naujokė. paprasti su gėlytėm keli atvirukai. Ketvirtadienį nusinešiu į darbą ir nuskenuosiu.  Per telefoną nerašau SM.

O kaip galima išmest atvirukus? Kad ir negražius lietuviškus...Čia gal tik rimti kolekcionieriai taip daro. Man - visi džiaugsmas kol kas:)

paprastai biggrin.gif nesu rimta kolekcininkė, bet renkamų turiu gal kokius 600-700 šimtus sukaupus ... dvigubai jei ne daugiau tiek turiu siunčiamų... seniai nebeskaičiuoju blush2.gif tai jei dar laikyčiau visus tik dėl to, kad gavau būtų dar koks 500-600 papildomų atvirukų... ofiacialiam postcrossinge neužilgo turėčiau gauti 1000 atviruką 4u.gif ... tada nori nenori pradedi atsirinkinėti kas miela dūšiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 20 birželio 2016 - 21:43
Sveikos 4u.gif
Taiwanietė parašė, kad kortelės negavo, bet gali užregistruot. Iš siunčiamų dingo, statistikoj atsirado, bet prie nukeliavusių nesimato. Skaičiau, kad ir jums būna tokių čiūdų, ane?

Šiandien paštinykė buvo dosni, atnešė 5 atvirukus. Ypač malonūs 2 - bobutės iš Suomijos ir nauja šalis Belgija.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 21, 18:16)
Sveikos 4u.gif
Taiwanietė parašė, kad kortelės negavo, bet gali užregistruot. Iš siunčiamų dingo, statistikoj atsirado, bet prie nukeliavusių nesimato. Skaičiau, kad ir jums būna tokių čiūdų, ane?

Šiandien paštinykė buvo dosni, atnešė 5 atvirukus.  Ypač malonūs 2 - bobutės iš Suomijos ir nauja šalis Belgija.

4u.gif
A, tai tavo taivanietė ištrynė vaizdelį, nes realiai tai negavo. Ar besiųsi naujai? Ar saugai adresus, ar ištrini?

Dvi bobučių atvirutės per vieną dieną- oho bigsmile.gif thumbup.gif

Aš vakar gavau net 7 atvirukus. Dievulis nubaudė - užtat, kad dukra siuntė kopūstą, o aš džiaugiausi, gavau ir aš kopūstą lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu kokia aš žiopla, vykit mane lauk biggrin.gif

Yra užregistruota negauta taiwanietės atvirutė, tik gautųjų sąraše ji buvo ne viršuj, neįžiūrėjau. Ten ir foto jos, ir ID, ir adresas gavėjos .
Siųsiu pakartotinai, jei nusipirksiu tokią pačią kur nors. Toks mano principas biggrin.gif

Ne taip supratai, Pempe12, Vienas bobutes gavau, iš Suomijos. Kitas atvirukas malonus tuo, kad iš Belgijos, naujos šalies. Man kaip pradedančiajai smagu ir kai statistika auga - atsiranda naujų šalių.
Atsakyti
labas 4u.gif
ištraukiau baltarusę Putino mylėtoją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 06 22, 09:33)
labas 4u.gif
ištraukiau baltarusę Putino mylėtoją doh.gif

Ką siųsi? Iškirpk Putiną iš laikraščio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 22, 09:07)
Ką siųsi? Iškirpk Putiną iš laikraščio biggrin.gif

reklaminį vietinį išsiunčiau... eik ieškok to Putino, mokėk už laikraštį biggrin.gif nesulauks cool.gif
Atsakyti
Išsitraukiau Armėniją bigsmile.gif
Kaip norėčiau iš ten gauti, kokie gražūs atvirukai su kalnais ir bažnyčiom wub.gif

Ir nuėjo mano pakartotinis expiredas į JAV, ir ilgai laukti nereikėjo, kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti