Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 05, 12:29)
aš irgi parašo adresą ir siunčiu, ne tą pačią dieną smile.gif, bet niekad nelaukiau, kad gaučiau pirma  bigsmile.gif

Na tada nera ko skustis, kad negaunat nieko pacios biggrin.gif nes rimti swapininkai jei siulo tai ir siuncia patys pirmi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 05, 14:46)
Na tada nera ko skustis, kad negaunat nieko pacios biggrin.gif nes rimti swapininkai jei siulo tai ir siuncia patys pirmi smile.gif

kaip čia suprasi kuris rimtas kuris ne smile.gif, jei žmogus siulo, tiesiog pasitikiu juo g.gif , tuo labiau, kaip parašo, kad jau išsiuntė
Atsakyti
Netyčia paskaitinėjau senas padėkas, žiuriu hello ir linkejimus siunčia ne tik man bet ir Musei, t.y. katei bigsmile.gif , matyt seniau būsiu nedaskaičius tos padekos smile.gif

kas dabar per mada atviruku nefotografuoti smile.gif

parsinešiau šiandien kelis remus atvirukams , mums su dukra gražu vyras nervuojas kad šš gausis lotuliukas.gif , sakau gerai čia viskas bus, sudejau kelis senovinius pabandymui smile.gif

user posted image

user posted image

rėmukai aišku bus vienodi viso 6 vnt, noriu parinkti ir tokius pasportus, kad prie visokiu atvirukų žiuretusi g.gif, turbut ir pačius remus tamsesnius reiks rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2016 - 21:54
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 05, 19:44)
Netyčia paskaitinėjau senas padėkas, žiuriu hello ir linkejimus siunčia ne tik man bet ir Musei, t.y. katei  bigsmile.gif , matyt seniau būsiu nedaskaičius tos padekos smile.gif

kas dabar per mada atviruku nefotografuoti smile.gif

parsinešiau šiandien kelis remus atvirukams , mums su dukra gražu vyras nervuojas kad šš gausis  lotuliukas.gif , sakau gerai čia viskas bus, sudejau kelis senovinius pabandymui smile.gif

user posted image

user posted image

rėmukai aišku bus vienodi viso 6 vnt, noriu parinkti ir tokius pasportus, kad prie visokiu atvirukų žiuretusi  g.gif, turbut ir pačius remus tamsesnius reiks rinktis

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lyžuka, kaip gražu thumbup.gif . Tik laisvų sienų reikia .

Gavau vakar 5 atvirukus, šalys eilinės dažniausios, bet visi atvirukai gražūs, tik vienas dvigubas.

Pats gražiausias iš Vokietijos su Pelene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 06, 11:02)
Lyžuka, kaip gražu thumbup.gif . Tik laisvų sienų reikia .

nieko biggrin.gif, nukabinesiu esamus atsiras smile.gif

AŠ dar iš to book varvinu seiles į anderseno pasakų iliustracijas bigsmile.gif , tik formatas man keistas toks beveik kaip A4 g.gif , noirs aš esu gavus tokio dydžio atviruką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 vasario 2016 - 10:12
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 06, 10:12)
nieko biggrin.gif, nukabinesiu esamus atsiras smile.gif

AŠ dar iš to book varvinu seiles į anderseno pasakų iliustracijas  bigsmile.gif , tik formatas man keistas toks beveik kaip A4  g.gif , noirs aš esu gavus tokio dydžio atviruką  bigsmile.gif

Bet nesakyk, per dideli ir yra per dideli. Gavau ir aš tokį , sulankstytas ax.gif

Na, va, savaitgalį užregistravo tris, rašau dabar
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 07, 21:46)
Bet nesakyk, per dideli ir yra per dideli. Gavau ir aš tokį , sulankstytas  ax.gif
Na, va, savaitgalį užregistravo tris, rašau dabar

mano tai kaip nekeista atėjo sveikut sveikutėlis, o dar toks plonas olandu dailininko reprodukcija g.gif , įsidėjau į įmautę atskirai bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau krūvą, beveik visi nuostabūs, net tobuli bigsmile.gif
Atsakyti
tik aš - gavau loterijos prizą clap.gif clap.gif clap.gif. Ačiū thumbup.gif . Ir pasaulis tikrai mažas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 09, 22:26)
tik aš - gavau   loterijos prizą clap.gif clap.gif clap.gif. Ačiū  thumbup.gif   . Ir pasaulis tikrai mažas bigsmile.gif

user posted image

oho grožis smile.gif

ta prasme gal kokia kaimynka biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 vasario 2016 - 09:42
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 10, 08:42)

ta prasme gal kokia kaimynka  biggrin.gif  bigsmile.gif

na ne ne kaimynka, nors gal ir buvo kada keliai susidūrę, nes pasirodo esam iš tų pačių kraštų 4u.gif

o mano istorija su atviruku be ID dar nesibaigė biggrin.gif atsiuntė man postcrossing puslapis ID užregistruoju, o ten gražuolis atvirukas, kai aš gavau tipinį turistinį... parašau žinutę siuntėjai... ir gaunu atsakymą, kad ji atviruką išsiuntė tik prieš tris dienas ir tikrai tą kurį įdėjus kaip siųstą... taigi jo vis dar laukiu, o sistema nesėkmingai ieško siuntėjo ano atviruko biggrin.gif

vakar 4 gavau... 2 thumbup.gif 2 turistiniai unsure.gif

pempe12, džiaugiuos, kad patiko... nes traukiau burtus ką siųst biggrin.gif
Atsakyti