Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 14:23)
Tikrai visi labai gražūs. Man vis atrodo, kad kiti gauna gražesnius nei aš biggrin.gif

Dar parodau keisčiausią gautą, bet savotiškai gražų, ir einu kuopt virtuvės . Suprantu, čia - Taiwanio kontūrai.  Iškilūs, aiksiniai.
user posted image

čia visaip suprast gali biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka musėt žiemos gerbėja?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 14:25)
Lyžuka musėt žiemos gerbėja?

kad nea smile.gif, nei paukščiu labai gerbėja bet va kaip sakoma įkrito į širdį smile.gif, šiaip visumoj man arba gamtovaizdžiai šaliu na geografiniai patinka arba garsiu dailininku reprodukcijos-atvirukai pvz van gogo, Monet, bet velgi kartais iš gražaus orginalo kaip be ryšio padaro atviruką tai visas jo natūralus grožis dingsta
Atsakyti
Paskaitinėjau jūsų ankstesnes temas, supratau, kad nesilaikot principo siųsti tik LT gamintus atvirukus. Aš kolkas laikausi smile.gif Bet gal tikrai gavėjui svarbiau atvirukas, o ne tai, kur jis pagamintas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 14:36)
Paskaitinėjau jūsų ankstesnes temas, supratau, kad nesilaikot principo siųsti tik LT gamintus atvirukus. Aš kolkas laikausi smile.gif Bet gal tikrai gavėjui svarbiau atvirukas, o ne tai, kur jis pagamintas. g.gif

Aš tai tikrai ne, skaitau ką žmogus nori ir siunčiu, jei pvz žmogus nori atvirukų iš kokios nors serijos, pvz disney ar pan. ir apie miesta kuriami gyveni tai aišku siunčiu savo miesto ar šalies, šiaip dar žiuriu ką turiu arba kokie labai neinami yra lotuliukas.gif , pvz turiu apie fortus prisipirkus kauno tai tik karta pakliuvo viena toki "iškišt" biggrin.gif

o tu tik lietuviškus perki? Truksta jų įvairovės man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 06 20, 14:43)
o tu tik lietuviškus perki? Truksta jų įvairovės man  mirksiukas.gif

Kol kas taip. Iš pašto, iš postcardshop4u.com užsipirkau pigių.
Tiesa, neseniai keliavom po Lenkijos pakraštį, tai kelis su gyvuliukais ten nusipirkau. O Zyplių dvare Šakių r. už dyką gavau 4. Nedrįsau daugiau imt biggrin.gif
Dviejų rūšių, vaikų pieštų, bet tik vieną turiu nuskenavus: user posted image

Turiu keletą senų, dar iš tarybinių laikų, gal kam reiks. Būna tokių pageidavimų?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 15:11)

Turiu keletą senų, dar iš tarybinių laikų, gal kam reiks. Būna tokių pageidavimų?

Taip būna, net labai, šituos labiau renka kolekcionierės jų smile.gif rašo kokio autoriaus norėtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 birželio 2016 - 14:36
QUOTE(Lyžuka @ 2016 06 20, 15:36)
Taip būna, net labai, šituos labiau renka kolekcionierės jų smile.gif rašo kokio autoriaus norėtų

Oij tai mano jokie ne autoriniai, paprastieji eiliniai - su gėlėm, su naujais metais. Tik kad pagaminta SSSR.

Atsakyti
Tekše, Taivanas- nepakartojamas laugh.gif . Bet nepykčiau tokį gavus biggrin.gif

Noriu tekšių ax.gif . Arba tekšių likerio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 birželio 2016 - 16:07
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 20, 17:05)
Tekše, Taivanas- nepakartojamas laugh.gif . Bet nepykčiau tokį gavus biggrin.gif

Noriu tekšių ax.gif . Arba tekšių likerio biggrin.gif

Ir aš nepykstu.

Retas supranta mano niko reikšmę. O dažnas dar ir su kekše tapatina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 16:32)

O dažnas dar ir su kekše tapatina biggrin.gif

laugh.gif
Kartą atvažiavusią mamą vaišinau, užklausiau, kokio likerio norėtų- Damų ar Tekšių . Įsivazduok, ką j girdėjo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 20, 17:44)
laugh.gif
Kartą atvažiavusią mamą vaišinau, užklausiau, kokio likerio norėtų- Damų ar Tekšių . Įsivazduok, ką j girdėjo laugh.gif

Nu jooo, kekšės negali būt damom biggrin.gif

Gal kažkur Skandinavijoj gyveni? Nes LT jos nelabai auga. Ir likeris jų turbūt suomiškas dažniausiai būna. Aš bent tokio kelte nusipirkdavau. Dukart esu plaukus į Stokholmą iš Ryggos.
Atsakyti