Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Tekšė @ 2016 06 19, 20:45)
4u.gif

Man labai įdomu viskas. Seniai buvau girdėjus apie šitą dalyką, bet vis neprisiruošiau pasidomėt ir prisiregistruot. Jauna kolegė "žaidė", priregistravo ir mane, o dabar ji aptingo. Likau viena. Tai jau paatakuosiuu jus klausimais. Gal nesupyksit, jei apie tai jau kalbėję buvot.
Tad ką patartumėt daryt su tuo kol kas vieninteliu exipired:
1. Atsiduot likimui;
2. Siųst  privačią žinutę;
3, Pasiųst naują atviruką?

Aš pirmiausia užklausiu, ar negavo atviruko nuo manęs su tokiu tai paveiksliuku. Kartais atrašo, kartais ne. Kaip tik neseniai trys patapo epired, tai visų ir užklausiau. Čia lyg rašiau. Du atrašė, kad tikrai negavo, ir ar aš norėčiau, kad registruotų vistiek. Atsakiau, kad ačiū, ne, siųsiu kitą. Ir išsiunčiau. Dabar lauksiu iš naujo biggrin.gif . O trečias nieko neatsakė, bet pradėjo jungtis(prieš tai nesijungė beveik visus du mėn). Tai irgi išsiunčiau pakartotinį.

Daryk, kaip norisi 4u.gif . Man nepatinka nenuėję atvirukai, tai vis sekasi, po pakartojimo pasiekia adresatus.
Atsakyti
Bet pakartotinai turbūt reiktų siųst tokį patį atviruką, ane? Reiks paieškot paštuose dar turbt bus kareivių, nešančių LT vėliavą. Į Taiwanį nenuėjo maniškis.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kaip apleidau šitą reikala blush2.gif blush2.gif blush2.gif

bet pažadu susiimti bigsmile.gif

aš turiu 1 jau > metai nematau jau jo nu nenuėjo ir tiek, rašau visą laiką kai jau būna mazdaug 50 dienį kelyje, iš kart rašai ID ir jei turiu siunčiu pačio atviruko nuorodą, beje tas irgi padejo kelis kart nes viena atsimine, kad toki gavus ir i knyga isidejus biggrin.gif< kita vel ten kažkur nukišus ...tik kartą esu siuntus pakartotinai cool.gif
Atsakyti
Pačios kaltos, kad priėmėt į temą, dabar pliurpsiu ir pliurpsiu biggrin.gif

Dviese su googlium parašėm į Taiwaną.
Ir į Rusiją, kur keliauja 46 dienos. Labai retai ta rusė prisijungia, prieš 11 dienų užregistravo 3 gautus ir vėl nesijungia.

Kaip pridėti atviruko vaizdą neradau, tai aprašiau, kas pavaizduota smile.gif Nuskenuoju visus savo tiek siunčiamus, tiek gautus.

Ir nelabai suprantu, kur man ateis atsakymas, bet bent jau į paštą turbūt ateis. Jei atsakys...
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 13:41)
Pačios kaltos, kad priėmėt į temą, dabar pliurpsiu ir pliurpsiu biggrin.gif

Dviese su googlium parašėm į Taiwaną.
Ir į Rusiją, kur keliauja 46 dienos. Labai retai ta rusė prisijungia, prieš 11 dienų užregistravo 3 gautus ir vėl nesijungia.

Kaip pridėti atviruko vaizdą neradau, tai aprašiau, kas pavaizduota smile.gif Nuskenuoju visus savo tiek siunčiamus, tiek gautus.

Ir nelabai suprantu, kur man ateis atsakymas, bet bent jau į paštą turbūt ateis. Jei atsakys...

taip atsakymas ateis į el. pštą smile.gif

o vaizda pridet labai paprasta, jei turi jau siunčiant prikabinus atviruko vaizdą, tada atsidarai ta atviruką , su pele jį nutempi i nauja naršykles langą ir nukopijuoji jo adresą , va pvz :
https://s3.amazonaws...35813ad9297.jpg, ivedus šita nuorodą gavejas matys atviruką kaip atrodo

Nežinau ar aiškiai aprašiau, man tai labai aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 06 20, 13:48)

Nežinau ar aiškiai aprašiau, man tai labai aišku biggrin.gif

Pabandžiau, gavosi. Ot, reikėjo prieš rašant paklaust. Bet jau ateičiai žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 13:53)
Pabandžiau, gavosi. Ot, reikėjo prieš rašant paklaust. Bet jau ateičiai žinosiu.

Šitas dalykas labai dar gerai, pvz norint čia pasirodyti atviruką, seniau kai to nežinojom tai tiesiog rašydavom atviruko ID , bet viena senbuvė paprotino smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, parodyk savo patį gražiausią wink.gif
man trys dienos atostogų, puolu ten, puolu šen, bet kur buvus vis prie kompo biggrin.gif

Dabar galvoju, koks mano gražiausias. Gal vis tik Inges Look: https://s3.amazonaws...a8649cf37b8.jpg
Gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 20, 14:05)
Lyžuka, parodyk savo patį gražiausią wink.gif
man trys dienos atostogų, puolu ten, puolu šen, bet kur buvus vis prie kompo biggrin.gif

Dabar galvoju, koks mano gražiausias. Gal vis tik Inges Look: https://s3.amazonaws...a8649cf37b8.jpg
Gavosi?

gavosi smile.gif

bet galima ikelti ji visa, t.y. ant to paveikslėlio atsistojus su pele paspaudi dešni kalvišą ir kai išmeta lentelę pasirenki pirmą iš apačios ir paspaudi ctl +c nu žodžiu nukopijuoji, tada čia sm poste spaudi IMG, idedi ta nuoroda ir jau matom gatava paveiksliuką smile.gif

va

user posted image

Atsakyti
Bandau. Paskutinis gautas iš Prancūzijos. 1912 m. Aš - vintage gerbėja.
user posted image
Atsakyti
o mano gražiausi tai net net negaliu vieno išrinkti, bet yra tokiu mielesniu už mielus smile.gif

šitas mano aplamai pirmasisi gautas, buvo išsiustas vasari o jau gavau kovą, ir aprašytas gražiai tipo siunčia žiemą su pavasario užyuomina, su tuo vokiečiu dar susirašinejau kuri laiką, jis daug keliauja dar buvo ši malaizijos atviruką atsiuntęs smile.gif

user posted image

šitas irgi gražus smile.gif

iš JAV
user posted image

čia man tokia senoviška kalėdu naktis smile.gif čekų

user posted image

čia šiaip gražus gamtovaizdžiai
Čile:
user posted image

Rumunijos žiema, atsiuntė pats autorius atviruko smile.gif

user posted image

suomiu babulkiu esu tik viena gavus gražios jos man labai smile.gif ir tie vintange thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 birželio 2016 - 13:20
Tikrai visi labai gražūs. Man vis atrodo, kad kiti gauna gražesnius nei aš biggrin.gif

Dar parodau keisčiausią gautą, bet savotiškai gražų, ir einu kuopt virtuvės . Suprantu, čia - Taiwanio kontūrai. Iškilūs, aiksiniai.
user posted image
Atsakyti