Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

senokai mano pašto dėžutė džiugino atvirukais, o kai džiugino tai tagų, o ne oficialaus ...šiandien įkrito net 9 atvirukai...
pempės12 favoritų tago... ačiū dar kartą wub.gif
na ir oficialūs...
Prancūzijos baisuoklis blink.gif
user posted image
Nyderlandai į raudonplaukių temą 4u.gif
user posted image
Suomija į žiemos temą 4u.gif
user posted image
Baltarusija... mano mylimiausos pavasario gėlės... būtų dar pieštinis botaninis... būtų idealus 4u.gif
user posted image
Nyderlandai... neranku švytyrių ax.gif
user posted image
Rusija... jau turiu ax.gif
user posted image
Vokietija... 4u.gif
user posted image
Vokietiija į posterių temą 4u.gif
user posted image

Atsakyti
tik aš, ką, tau šiuolaikinis menas nepatinka biggrin.gif ?

Aš penktadienį gavau krūvą gražių, t.y. visi gauti buvo gražūs thumbup.gif

Šveicarija
user posted image

Suomija
user posted image

Trys iš Olandijos
user posted image

user posted image

user posted image

Ir Čekija
user posted image

Ir dar vienas tagiukas šieno tema
user posted image

Juk visi liuksiški thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 05, 07:25)
tik aš, ką, tau šiuolaikinis menas nepatinka biggrin.gif ?

šiuolaikinis menas būna visaip su patikimu, bet turistinis atvirukas ar jis su su šiuolaikiniu menu ar ne... nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Išsitraukiau lietuvaitę 21 metų thumbup.gif
Atsakyti
Siunčiu pakartotinius trims expiredams - į Kiniją, Keniją ir USA(75, 68 ir 67 dienos kelionės). Visų užklausiau, du atsakė, kad tikrai negavo, o kinietė tyli, nors jungiasi.

O kitus atvirukus registruoja, kaip pasiutę, nespėju rašyti biggrin.gif
Atsakyti
Vakarykštis grobis smile.gif

user posted image Kinija, keliavo 90 dienų

user posted image Kinija, keliavo 43 dienas

user posted image Rusija , keliavo 15 dienų
Atsakyti
Laba diena. Noriu paklaust, perskaičiau pora jūsų temų, bet kaip ir neužtikau tokio dalykiuko: kas rašosi asmeninėj žinutėj laukely SUBJEKT ? Noriu adresatui, kuris (expired) 94 days, parašyt žnutę - gal neužrašiau ID kodo ir žmogus negali užregistruot.
Apie save, kad jau braunuos pas jus: She has been a member for 4 months (115 days). Postcards Sent: 47 Postcards Received: 43 . Kaip supratot, esu naujokė šitam reikale, kol kas labai "veža", tik nemoku angliškai, mokykloj mokiaus vokiečių k., tai sunkoka.
Ačiū, jei atsakysit.
Happy Postcrossing wink.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai bet ką parašau.
pvz.: hellou ar postcrossing.
Atsakyti
QUOTE(siga05 @ 2016 06 18, 22:55)
aš tai bet ką parašau.
pvz.: hellou ar postcrossing.

Ačiū 4u.gif
Tada dar vienas klausimas: po 365 dienų tas expired dingsta iš keliaujančių sąrašo?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 19, 00:07)
Ačiū  4u.gif
Tada dar vienas klausimas: po 365 dienų tas expired dingsta iš keliaujančių sąrašo?

Taip, dingsta :-)
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 06 18, 14:29)
Laba diena. Noriu paklaust, perskaičiau pora jūsų temų, bet kaip ir neužtikau tokio dalykiuko: kas rašosi asmeninėj žinutėj laukely SUBJEKT ? Noriu adresatui, kuris (expired) 94 days, parašyt žnutę - gal neužrašiau ID kodo ir žmogus negali užregistruot.
Apie save, kad jau braunuos pas jus: She has been a member for 4 months (115 days). Postcards Sent: 47 Postcards Received: 43 . Kaip supratot, esu naujokė šitam reikale, kol kas labai "veža", tik nemoku angliškai, mokykloj mokiaus vokiečių k., tai sunkoka.
Ačiū, jei atsakysit.
Happy Postcrossing wink.gif  4u.gif

Aš rašau 'From Lithuania' arba 'From savo vardą .

Smagu , Naujoke thumbup.gif . Ir čia ne brovimasis, o puikus žingsnis, juk forumas visiems, o ne kam nors atskirai. Ši tema ne iš tų "Bendrauja x, y, ir v, nauji nariai nepageidaujami" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 06 19, 18:54)

Smagu , Naujoke thumbup.gif .

4u.gif

Man labai įdomu viskas. Seniai buvau girdėjus apie šitą dalyką, bet vis neprisiruošiau pasidomėt ir prisiregistruot. Jauna kolegė "žaidė", priregistravo ir mane, o dabar ji aptingo. Likau viena. Tai jau paatakuosiuu jus klausimais. Gal nesupyksit, jei apie tai jau kalbėję buvot.
Tad ką patartumėt daryt su tuo kol kas vieninteliu exipired:
1. Atsiduot likimui;
2. Siųst privačią žinutę;
3, Pasiųst naują atviruką?
Atsakyti