Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 05 15, 22:29)
Tavo vokietys, Lyžuka, užregistavo mano dukros kopūstą biggrin.gif
user posted image

Thank you for a Wonderful postcard from lietuva.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na va o tu apšmeižei žmogų biggrin.gif

Aš vakar užrašiau , visi lyg kažko konkretaus norejo atrodo daug maž pataikiau, lauksiu dabar komentarų, kai gaus...vienas renka atvirukus su karo monumentais, va ir tiko rusiškas atvirukas tongue.gif
Atsakyti
Lyžuka, o nebeperki tų visų ančių ir šunų ar ko ten?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 16, 16:49)
Lyžuka, o nebeperki tų visų ančių ir šunų ar ko ten?

o ką padavė naujų? bigsmile.gif

Reiks užmesti akį ax.gif

Beje antis mano vyras atėmė, sakė per gražios siuntinėt bile kam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 16, 19:12)
o ką padavė naujų?  bigsmile.gif

Reiks užmesti akį  ax.gif

Beje antis mano vyras atėmė, sakė per gražios siuntinėt bile kam  lotuliukas.gif

NE, gavau nuolaidą 10 proc, tai sakysiuos. Gal nori vėl fėjų ar Mikių pūkuotukų?

Geras tavo vyras lotuliukas.gif . O kur jis dės antis smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 gegužės 2016 - 19:48
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 16, 20:47)
NE, gavau nuolaidą 10 proc, tai sakysiuos. Gal nori vėl fėjų ar Mikių pūkuotukų?

Geras tavo vyras lotuliukas.gif . O kur jis dės antis smile.gif ?

Kolkas nea, kad tiek visko užsipirkus smile.gif, o retai panaudojama, geriausia eina su miesto arba lt vaizdais, simboliais, tautodaile, va tokiu tai daug išsiunčiu smile.gif, na fėjos irgi pajudėję, bet pixardu tai tik du pakliuvo kas ju konkrečiai norejo, o trečiam šiaip įsudžiau bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kame reikalas, bet paskutiniu metu duoda siųsti į tas pačias šalis, nors neuždėjau to kabuko g.gif . Iš 15 keliaujančių - 4 Rusijos, 3 USA ir 3 Vokietijos doh.gif . Gal jie sublūdo cool.gif
Atsakyti
Matėt smile.gif

https://www.facebook...5...7155&type=3

Netgi bibliotekos populiarina mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiūūū Tik aš už linkėjimus iš Portugalijos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , žiuriu keliavo vos ne mėnesį, bet savo tikslą laimingai pasiekė
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 20, 11:09)
Ačiūūū Tik aš už linkėjimus iš Portugalijos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , žiuriu keliavo vos ne mėnesį, bet savo tikslą laimingai pasiekė

Jau galvojau nusidaigojo pakeliui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 05 20, 13:39)
Jau galvojau nusidaigojo pakeliui drinks_cheers.gif

Žinok kiek esu gavus iš ten tai visi ėjo ilgiau nei mėnesį smile.gif, tai čia dar labai normaliai mirksiukas.gif

beje kitą gavau iš Čilės thumbup.gif , vakare parodysiu smile.gif

Tai ar patiko ta Portugalija? Ką gero matei , kaip orai kai buvai? bigsmile.gif Ar užsipirkai kokių ten vietinių atvirukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gegužės 2016 - 12:46
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 20, 11:45)
Žinok kiek esu gavus iš ten tai visi ėjo ilgiau nei mėnesį smile.gif, tai čia dar labai normaliai  mirksiukas.gif

beje kitą gavau iš Čilės  thumbup.gif , vakare parodysiu smile.gif

Tai ar patiko ta Portugalija? Ką gero matei , kaip orai kai buvai?  bigsmile.gif Ar užsipirkai kokių ten vietinių atvirukų?

nerealiai patiko, su malonumu grįžčiau... tik, kad visas pasaulis dar prieš akis 4u.gif buvom dvi savaites peražiavom visą šalį išilgai tai emocijų ir įspūdžių... iki šiol vaikštom apduję... orai buvo nerealiai geri... kol buvom kalnuotoj dalyje buvo apie 25 lapsnius, o Algarvė lepino 30 laipsnių... ir pasideginom ir okeane išsimaudėm ir visą šalį kiek tai įmanoma per tiek laiko pamatėm smile.gif na kaip aš be atvirukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 20, 09:39)
Matėt smile.gif

https://www.facebook...5...7155&type=3

Netgi bibliotekos populiarina  mirksiukas.gif

Oho bigsmile.gif thumbup.gif

Ir aš gavau nuo tik aš assa.gif assa.gif assa.gif heart.gif ačiūūūū lithuania.gif
Atsakyti