Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 05 04, 21:53)
Oho, tai kaži, ar tikrai taip ilgai klaidžiojo g.gif

nelabai matos antspaudo pašto, bet panašu, kad neseniai išsiustas

kažin kas čia bigsmile.gif

user posted image

gavau iš tokio veikėjo, kur išsiuntes 700 atvirukų ir visi tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 08, 11:25)
nelabai matos antspaudo pašto, bet panašu, kad neseniai išsiustas

kažin kas čia  bigsmile.gif

user posted image

gavau iš tokio veikėjo, kur išsiuntes 700 atvirukų ir visi tokie  g.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif bibukai - kepuraitės laugh.gif

Taigi mano vyresnioji šitam gražuoliui kopūstą siuntė(japonų šiuolaikinį meną rolleyes.gif ), bet anas neregistruoja, per prastai, matyt, nes jis tai vertybes siunčia doh.gif . Rodžiau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 gegužės 2016 - 17:28
O aš kokių gražių penktadienį gavau thumbup.gif

Portugalija
user posted image

Rusija
user posted image

Baltarusija
user posted image

Švedija
user posted image

Bet taviškį dėl įvairovės irgi norėčiau gauti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 gegužės 2016 - 17:35
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 08, 18:32)
O aš kokių gražių penktadienį gavau thumbup.gif

Bet taviškį dėl įvairovės irgi norėčiau gauti  laugh.gif

man irgi i tuos organus neša biggrin.gif, o dukra sako čia nekaltas antspaudukas biggrin.gif , beje tie visi kraštai ir kiti padailinimai ranka daryti, (tikiuosi bigsmile.gif ), net ir tas piešinukas yra kitoj pusej kur jis ant profilio užsidejęs biggrin.gif, tipo kažkokiam projekte dalyvauja bet kiek vedžiau kompe neranda tokio smile.gif

tai gal jis negavo to kopusto g.gif , ar gavo ir tyli ? Kaip čia žinai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 gegužės 2016 - 18:25
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 08, 18:22)

tai gal jis negavo to kopusto  g.gif , ar gavo ir tyli ? Kaip čia žinai?

Gal g.gif . Bet ką čia Vokietijoje negauti, arti, per kelias dienas nulekia, žemės drebėjimų, potvynių nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 08, 21:52)
Gal g.gif . Bet ką čia Vokietijoje negauti, arti, per kelias dienas nulekia, žemės drebėjimų, potvynių nebuvo.

tai gudrutis, pats sunčia visokius ten štampukus biggrin.gif , tipo leidžia sau šmaikštauti, o jei jau iš jo tai šiukštu įžeidus labai biggrin.gif, bet kad ir jis ptas žiu jokių pageidavimų neišvardinęs g.gif

Truputį nesupratau, parašiau vienai rusaitei,kad jai atvirukas keliauja 54 d į Sankt peterburgą iš kart registravo bigsmile.gif,

Beje nemoku ikelt tu "štampukų", vis rodo kad formatas netinkamas g.gif, baisus nuostolis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gegužės 2016 - 10:15
tik aš - jau ačiūūūūū wub.gif . Visiška staigmena thumbup.gif . Kaip faina thumbup.gif . Ir tau, ir man thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ohe koks gražus bigsmile.gif

Nu ir kaip jums:
Your postcard LT-448023 to Anastasiya_mroya in Belarus has arrived! It reached its destination in 340 days after traveling 107 km!

Anastasiya_mroya
Anastasiya wrote you a message:

“Спасибо большое за открытку! Прости, что долго не регистрировала! Пусть твоя жизнь будет яркой и замечательной!”

Do not reply to this email! To reply go to Anastasiya_mroya's profile.

biggrin.gif kelelis tolimas, kaip pasakytų Stakėnas biggrin.gif
Atsakyti
Geeeras laugh.gif Bet užregistrvo thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip aš jei siunčiau ir antra atviruką, bet matyt buvo praradus meilę postcrosingui ir vienodai jai tie atvirukai biggrin.gif , paklausiau ar gavus antrą, matysiu ką atrašys ....po metų lotuliukas.gif
bet faktas kad ji tiek laiko išsaugojo atviruką , taškas jos naudai bigsmile.gif
per darbus net atvirkus neužrašineju, o ką pasiuntus jau nueit baigia biggrin.gif , brazilė labai juokes, kai į jos klausimą ką žinau apie Braziliją parašiiau serialas Izaura biggrin.gif, nu rimtai tai pirmas dalykas ką atsiminiau lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 gegužės 2016 - 19:36
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 14, 19:34)
Šiaip aš jei siunčiau ir antra atviruką, bet matyt buvo praradus meilę postcrosingui ir vienodai jai tie atvirukai  biggrin.gif , paklausiau ar gavus antrą, matysiu ką atrašys ....po metų  lotuliukas.gif
bet faktas kad ji tiek laiko išsaugojo atviruką , taškas jos naudai  bigsmile.gif
per darbus net atvirkus neužrašineju, o ką pasiuntus jau nueit baigia  biggrin.gif , brazilė labai juokes, kai į jos klausimą ką žinau apie Braziliją parašiiau serialas Izaura biggrin.gif, nu rimtai tai pirmas dalykas ką atsiminiau  lotuliukas.gif

Izaura lotuliukas.gif

Maniškiai tai natūraliai stabdosi, nes stringa - į Vokietiją 32, 33 dienas ėjo, į Kiniją 92, į Rusiją 47 ir panašiai. O ir tą pačią dieną , ištraukusi adresą, ne visada parašau. Pavasaris ax.gif
Atsakyti
Tavo vokietys, Lyžuka, užregistavo mano dukros kopūstą biggrin.gif
user posted image

Thank you for a Wonderful postcard from lietuva. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 gegužės 2016 - 21:32