Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 28, 13:15)

user posted image
Vokietija, čia tipo paveikslas pieštas XVII a. kažko man jis ly su fotošopu priartintas prie šiu laiku  bigsmile.gif

Na siaip jau ne... cia zymusis mergina su perlo auskaru paveikslas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 28, 23:07)
Na siaip jau ne... cia zymusis mergina su perlo auskaru paveikslas 4u.gif

tai žinau, beto neina perduot to atviruko netikrumo smile.gif, nors ką aš skundžiuos orginalo nemačius biggrin.gif
Atsakyti
O, sulaukiau statistikos bigsmile.gif

Your numbers
April Ever
Postcards sent 27 318
Post. received 21 316
Country ranking
Rank
By sent 238th
By distance 244th
Atsakyti
Graži statistika, pas mane po 15 į abi puses bigsmile.gif

kažkada buvau parašius tokiam fruktui biggrin.gif iš Argentinos, kad noriu keistis ir aišku nusiunčiau savo atviruką, tai dabar gavau jo laiškelį, kad nori dar vieno atviruko iš postalove serijos lotuliukas.gif doh.gif , žodžiu trūksta, atrodo aš neturiu kur det atvirukus tai siuntineju visems iš eiles biggrin.gif , tai atrašiau "meilės " laiškelį, kad vis dar nesulaukiu jo atsakymo, žiuresiu ar sureaguos bigsmile.gif

Savatgalio grobis smile.gif

user posted image
Suomija, 1931 metu piešinys wub.gif

user posted image
Baltarusija irgi wub.gif

user posted image
Nyderlandai, gėlė pati mano mėgstamiausia, tik atvirukas neitin smile.gif

user posted image
Vokietija, vidutiniškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gegužės 2016 - 08:10
Aš iš Suomijos tokį baltą meilenį esu gavusi.

Penktadienį gavau 4 atvirukus, bet iš Ispanijos ir Taivano ne kažką, o iš Rusijos du, ir abu gražūs, vienas buvo mano favorituose

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vienintelis atvirukas ir tas pats nepradziugino schmoll.gif Parase, kad siuncia antra atviruka , nes pirmas issiustas jau expired .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 02, 15:49)
Aš iš Suomijos tokį baltą meilenį esu gavusi.

Penktadienį gavau 4 atvirukus, bet iš Ispanijos ir Taivano ne kažką, o iš Rusijos du, ir abu gražūs, vienas buvo mano favorituose

tai čia irgi pasirodo meilenis smile.gif, nors aš buvau isitikinus, kad lelija biggrin.gif
QUOTE(Avonuke @ 2016 05 03, 11:55)
Vienintelis atvirukas ir tas pats nepradziugino  schmoll.gif  Parase, kad siuncia antra atviruka , nes pirmas issiustas jau expired .

kodel vienintelis? Nieko negauni? Kiek laiko jis ėjo?
Atsakyti
Tai, kad nieko ir nebegaliu gaut jau biggrin.gif Turiu gavusi vienu daugiau nei issiunciau, o ir siunciasi tik vienas dabar biggrin.gif

70dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 03 gegužės 2016 - 13:17
QUOTE(Avonuke @ 2016 05 03, 13:16)
Tai, kad nieko ir nebegaliu gaut jau  biggrin.gif Turiu  gavusi vienu daugiau nei issiunciau, o ir siunciasi tik vienas dabar biggrin.gif

70dienu

Avnuke,, pasitaisyk biggrin.gif . Arba imk atostogų nuo postkrosingo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Iš Ukrainos, jau truputį seniau gautas.

user posted image
Iš Rusijos

user posted image
Iš Baltarusijos

user posted image
Iš Vokietijos

user posted image
Iš Honkongo

user posted image
Iš Vokietijos

user posted image
Iš Anglijos
Atsakyti
Oi Pempe, kokie grožiai wub.gif

Aš iš Taiwano gavau, vakar dar nr ID neatrinkau, paiešką tekoduoti, šiandien jau rado sistema, tai pasirodo 199 atvirukas keliavo, dar namuose pastudijuosiu kada išsiustas gal matysis, rekordas pas mane čia toks laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 05 04, 07:14)

Aš iš Taiwano gavau, vakar dar nr ID neatrinkau, paiešką tekoduoti, šiandien jau rado sistema, tai pasirodo 199 atvirukas keliavo, dar namuose pastudijuosiu kada išsiustas gal matysis, rekordas pas mane čia toks laikas biggrin.gif

Oho, tai kaži, ar tikrai taip ilgai klaidžiojo g.gif
Atsakyti