Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Ir plikų mergų laugh.gif

Šiandien nieko negavau, liūdna unsure.gif , o dar skundžiausi antradieniu, kai tik vieną gavau.
Na, iš tikro, du tagų atvirukus gavau, gražias fėjytes, o tai tikrai apsibliovus būčiau. Priedo prie kitų liūdesių unsure.gif .
Atsakyti
et... liūdi mano širdis...
į šiukškles...
Anglija smile.gif
user posted image
Azerbaidžianas smile.gif reta šalis, džiaugiuos, kad papildė sąrašą šalių iš kur esu gavus 4u.gif
user posted image
Prancūzija smile.gif siuntėjos bendravardės atvirukus dievinu... deja ji į tai dėmesio neatkreipė unsure.gif
user posted image
keliaus į kolekcijas 4u.gif
Rusija 4u.gif
user posted image
Vokietija wub.gif
user posted image
JAV 4u.gif
user posted image

aha, pempė12 prikaupus grožių wub.gif dabar suku galvą kuo čia jai atsidėkojus wub.gif na vieną siurprizą jau žinau cool.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau, už ką dėkoti reikia g.gif . Juk tai aš dėkoju biggrin.gif

Šiandien pagaliau du gavau, ir abu gražūs thumbup.gif

Vengrija - šitas ypač wub.gif- 1833 metų jų dalininko akvarelė
user posted image

ir Olandija- kiek ne mano stiliaus, bet tikrai gražus ir pagal norus
user posted image

Atsakyti
kažko tylu čia smile.gif

Pempe, abu man gražūs smile.gif

Ištraukiau latvį, prašantį rašyti lietuviškai iš Bauskos bigsmile.gif ,deja pati nieko negaunu jau kuris laikas g.gif
Atsakyti
Tylu nes gyvenimas vyksta kitame forume. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 04 21, 09:51)
Tylu nes gyvenimas vyksta kitame forume.  tongue.gif

Netvarka bigsmile.gif , jei yra čia tema reikia tada padalinti pajėgas, kad visur užtektų gyvenimo rolleyes.gif
Atsakyti
Man darbymetis paturbintas, mažiau turiu laiko ax.gif . Bet atvirukus rašau biggrin.gif . Ir šiandien vieną įmečiau kelionėn į Ispaniją. Siunčiu Panemunės pilį, nes nori senų pilių.

Ir žinokit- siunčiau katinui biggrin.gif thumbup.gif . Ne Gordonui, bet irgi katinui biggrin.gif . Pipo the cat iš Suomijos. Ir padėkojo man ilga padėka su pagyrimais ir miau pabaigoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 21, 08:40)

Ištraukiau latvį, prašantį rašyti lietuviškai iš Bauskos  bigsmile.gif ,deja pati nieko negaunu jau kuris laikas  g.gif

Tai gal lietuvis?

A ko negauni? Mažai siunti ar pastrigę?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 21, 18:38)
Man darbymetis paturbintas, mažiau turiu laiko ax.gif . Bet atvirukus rašau biggrin.gif . Ir šiandien vieną įmečiau kelionėn į Ispaniją. Siunčiu Panemunės pilį, nes nori senų pilių.

Ir žinokit- siunčiau katinui biggrin.gif  thumbup.gif . Ne Gordonui, bet irgi katinui biggrin.gif . Pipo the cat iš Suomijos. Ir padėkojo man ilga padėka su pagyrimais ir miau pabaigoje biggrin.gif
Papildyta:

Tai gal lietuvis?

A ko negauni? Mažai siunti ar pastrigę?

Neteko ne žmogui siusti bigsmile.gif , ką rašai anttokioirgi tipo labas aš toks ir toks gyvenu ten ir ten ar klausi pvz ar megsti labiau pelės ar sintetinį maistą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pagal vardą su pavarde tai grynas latvis bet jis netoli sienos tai gal kokių šaknu turi čia smile.gif

Turbut ir tas ir tas dabar siunčiu po 5, 6 kartu tai paskui ir gaunu panašiai po tiek iš karto tik retai bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu vakaro, gal ką rasiu, tik truputį neramu, nes tas lietus su vėju iš šono kartais pripučia man pašto dėžutę drėgmės, tada viskas šlapia ax.gif
Atsakyti
Gavau net 6 atvirukus thumbup.gif

Rusija
user posted image

Vokietija
user posted image

Suomija
user posted image

Didžioji Britanija
user posted image

Vėl Suomija
user posted image

Ir Olandija
user posted image

Esu patenkinta gaunamais atvirukais, net 4 iš jų man ypač liuks thumbup.gif
Atsakyti
Ech Pempe, vėl babulkas gavai ? wub.gif

va maniškiai, pagaliau pramušė smile.gif

user posted image
Suomija, šiaip mielas smile.gif

user posted image
superinis mano skoniui biggrin.gif, net nežinojau kad tokiu vietų Lenkijoj yra bigsmile.gif

user posted image
Vokietija, čia tipo paveikslas pieštas XVII a. kažko man jis ly su fotošopu priartintas prie šiu laiku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 balandžio 2016 - 14:19
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 28, 14:15)
Ech Pempe, vėl babulkas gavai ?  wub.gif

va maniškiai, pagaliau pramušė smile.gif
[img]h
Suomija, šiaip mielas smile.gif
[img]h
superinis mano skoniui biggrin.gif, net nežinojau kad tokiu vietų Lenkijoj yra  bigsmile.gif
[img
Vokietija, čia tipo paveikslas pieštas XVII a. kažko man jis ly su fotošopu priartintas prie šiu laiku  bigsmile.gif

Gavau, kaip faina, aha wub.gif . Ir dar tokios šelmes vynelio gamintojas, o aš vyną mėgstu thumbup.gif
Bet ir tavieji liuksiški thumbup.gif , ypač Lenkija su Suomija
Atsakyti