Ir plikų mergų
Šiandien nieko negavau, liūdna , o dar skundžiausi antradieniu, kai tik vieną gavau.
Na, iš tikro, du tagų atvirukus gavau, gražias fėjytes, o tai tikrai apsibliovus būčiau. Priedo prie kitų liūdesių .
et... liūdi mano širdis...
į šiukškles...
Anglija
Azerbaidžianas reta šalis, džiaugiuos, kad papildė sąrašą šalių iš kur esu gavus
Prancūzija siuntėjos bendravardės atvirukus dievinu... deja ji į tai dėmesio neatkreipė
keliaus į kolekcijas
Rusija
Vokietija
JAV
aha, pempė12 prikaupus grožių dabar suku galvą kuo čia jai atsidėkojus na vieną siurprizą jau žinau
į šiukškles...
Anglija
Azerbaidžianas reta šalis, džiaugiuos, kad papildė sąrašą šalių iš kur esu gavus
Prancūzija siuntėjos bendravardės atvirukus dievinu... deja ji į tai dėmesio neatkreipė
keliaus į kolekcijas
Rusija
Vokietija
JAV
aha, pempė12 prikaupus grožių dabar suku galvą kuo čia jai atsidėkojus na vieną siurprizą jau žinau
kažko tylu čia
Pempe, abu man gražūs
Ištraukiau latvį, prašantį rašyti lietuviškai iš Bauskos ,deja pati nieko negaunu jau kuris laikas
Pempe, abu man gražūs
Ištraukiau latvį, prašantį rašyti lietuviškai iš Bauskos ,deja pati nieko negaunu jau kuris laikas
Tylu nes gyvenimas vyksta kitame forume.
QUOTE(Ka @ 2016 04 21, 09:51)
Tylu nes gyvenimas vyksta kitame forume.
Netvarka , jei yra čia tema reikia tada padalinti pajėgas, kad visur užtektų gyvenimo
Man darbymetis paturbintas, mažiau turiu laiko . Bet atvirukus rašau . Ir šiandien vieną įmečiau kelionėn į Ispaniją. Siunčiu Panemunės pilį, nes nori senų pilių.
Ir žinokit- siunčiau katinui . Ne Gordonui, bet irgi katinui . Pipo the cat iš Suomijos. Ir padėkojo man ilga padėka su pagyrimais ir miau pabaigoje
Papildyta:
Tai gal lietuvis?
A ko negauni? Mažai siunti ar pastrigę?
Ir žinokit- siunčiau katinui . Ne Gordonui, bet irgi katinui . Pipo the cat iš Suomijos. Ir padėkojo man ilga padėka su pagyrimais ir miau pabaigoje
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 21, 08:40)
Tai gal lietuvis?
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 21, 18:38)
Man darbymetis paturbintas, mažiau turiu laiko . Bet atvirukus rašau . Ir šiandien vieną įmečiau kelionėn į Ispaniją. Siunčiu Panemunės pilį, nes nori senų pilių.
Papildyta:
Tai gal lietuvis?
Papildyta:
Tai gal lietuvis?
Neteko ne žmogui siusti , ką rašai anttokioirgi tipo labas aš toks ir toks gyvenu ten ir ten ar klausi pvz ar megsti labiau pelės ar sintetinį maistą
Pagal vardą su pavarde tai grynas latvis bet jis netoli sienos tai gal kokių šaknu turi čia
Turbut ir tas ir tas dabar siunčiu po 5, 6 kartu tai paskui ir gaunu panašiai po tiek iš karto tik retai
Laukiu vakaro, gal ką rasiu, tik truputį neramu, nes tas lietus su vėju iš šono kartais pripučia man pašto dėžutę drėgmės, tada viskas šlapia
Ech Pempe, vėl babulkas gavai ?
va maniškiai, pagaliau pramušė
Suomija, šiaip mielas
superinis mano skoniui , net nežinojau kad tokiu vietų Lenkijoj yra
Vokietija, čia tipo paveikslas pieštas XVII a. kažko man jis ly su fotošopu priartintas prie šiu laiku
Suomija, šiaip mielas
Vokietija, čia tipo paveikslas pieštas XVII a. kažko man jis ly su fotošopu priartintas prie šiu laiku
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 28, 14:15)
Ech Pempe, vėl babulkas gavai ?
[img]h
Suomija, šiaip mielas
[img]h
[img
[img]h
Suomija, šiaip mielas
[img]h
[img
Gavau, kaip faina, aha . Ir dar tokios šelmes vynelio gamintojas, o aš vyną mėgstu
Bet ir tavieji liuksiški , ypač Lenkija su Suomija