Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Geras, Lyžuka bigsmile.gif . Sutaupei biggrin.gif

Tik aš , man gražiausias su margutėm wub.gif

Gavau šiandien du atvirukus, kaip papratau po daugiau, ta mažoka ax.gif . Vienas taginis, su berniukais thumbup.gif
user posted image

O antras iš šešiolikmetės rusaitės, nors gal totorės ar dar ir žydiško kraujo turinčios, nes tas kalbas irgi paminėjusi.
Va, koks grožis, ir dar, kai įkėliau, į pirmą puslapį pateko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šią savaitę labai gaišau su atvirukų išsiuntimu, tik šiandien sumečiau prieš pat paštui užsidarant. Buvo Labai užimta savaitė. O dabar jau norėčiau rašyt, bet niekas neregistruoja doh.gif , kaip nervina. O kai reiks į darbą, tai pakiš kiaulę ax.gif biggrin.gif , och...
Atsakyti
Lyžuka, mačiau, nuėjo tavo žigulis biggrin.gif . Ar sulaukei padėkos biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 10, 18:38)
Lyžuka, mačiau, nuėjo tavo žigulis biggrin.gif . Ar sulaukei padėkos biggrin.gif ?

ir dar kokios bigsmile.gif , pasirodo jo brolis labai domisi retro automobiliais ir renka bile ką apie juos tai su džiaugsmu atidavė jam ir siunčia dar nuo jo padėką irgi biggrin.gif sake labai džiauges natūralioj aplinkoj biggrin.gif pamatęs tokią mašiną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandienos lobis smile.gif

abi iš usa

user posted image

user posted image

ir gavau adresą į Braziliją thumbup.gif , antras jau čia toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 balandžio 2016 - 15:00
Na tai kur visos ??? smile.gif

Nusiunčiau Čiurlioni į Portugaliją, atsiliepimas tiesiog euforijoj, čia gi antras Dali, kodėl tipo apie jie nežino pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
Aha matau, kad čia aš viena karaliauju nail.gif

Va kokią padėką gavau už atviruką iš rinkinuko apie Novgorodą, žmogus domisi bažnytiniu menu ir t.t. smile.gif, vyras laiku ten pabuvo ir parsivežė kaip tik man į temą lauktuvių biggrin.gif

Hello dear Nijali!
you really made my day!
Your postcard from LT (Novgorod in RU)is really wonderful and your message is just perfect!
I like it! Thank you for the pretty card! Happy postcrossing!
Best wishes,
Milan - Omegac from Pardubice, CZ.”

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 balandžio 2016 - 14:53
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 14, 10:41)
Na tai kur visos ??? smile.gif

Nusiunčiau Čiurlioni į Portugaliją, atsiliepimas tiesiog euforijoj, čia gi antras Dali, kodėl tipo apie jie nežino pasaulis  biggrin.gif

Dirbam biggrin.gif . Bet dabar jau nebe biggrin.gif
Kaip smagu dėl Čiurlionio, nes tikrai vertas pagyrų thumbup.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 14, 14:52)
Aha matau, kad čia aš viena karaliauju nail.gif

Va kokią padėką gavau už atviruką iš rinkinuko apie Novgorodą, žmogus domisi bažnytiniu menu ir t.t. smile.gif, vyras laiku ten pabuvo ir parsivežė kaip tik man į temą lauktuvių  biggrin.gif

Hello dear Nijali!
you really made my day!
Your postcard from LT (Novgorod in RU)is really wonderful and your message is just perfect!
I like it! Thank you for the pretty card! Happy postcrossing!
Best wishes,
Milan - Omegac from Pardubice, CZ.”

[img

Matyt, tu labai gražiai rašai ir moki pristatyti atviruką. O aš su kalba labai šluba, tai gaunasi sausos informacinės frazės, nesigauna man šiluma laške ax.gif
Smagu, kad pataikai thumbup.gif

Mano atvirukai stipriai pastrigę, tai ir negaunu beveik nieko, tiesiog nėra kuo pasigirti.
Nors vienu tai galiu biggrin.gif . Antradienį gavau savo myyyylimą meilenį thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
labas vakaras biggrin.gif
man reikia koreguot matyt profilį biggrin.gif nes neranda žmonės ką siųst... siunčia kalėdinius biggrin.gif
Amerika 4u.gif
user posted image
wub.gif Vokietija
user posted image
Amerika 4u.gif
user posted image
Amerika smile.gif
user posted image
Ispanija biggrin.gif
user posted image
Baltarusija
user posted image
Vokietija 4u.gif
user posted image
Anglija 4u.gif
user posted image
Kanada doh.gif
user posted image
Portugalija doh.gif
user posted image

Papildyta:
Suomija 4u.gif
user posted image
Lenkija 4u.gif
user posted image
Čekija 4u.gif user posted image
Vokietija 4u.gif
user posted image
ir nuo pempes12 tagas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Trys kalėdiniai, neblogas rezultatas laugh.gif . O tas portugališkas, man atrodo, evangelikų platinamas, mano kaimynė panašių man kartais atsiunčia, tik su lietuviškais užrašais(o gal vokiškais, jau suabejojau), o jie evangelikai.
Man suomiškas patinka thumbup.gif . Ir triušiukas, ir Waliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 14, 19:55)
Trys kalėdiniai, neblogas rezultatas  laugh.gif . O tas portugališkas, man atrodo, evangelikų platinamas, mano kaimynė panašių man kartais atsiunčia, tik su lietuviškais užrašais(o gal vokiškais, jau suabejojau), o jie evangelikai.
Man suomiškas patinka thumbup.gif . Ir triušiukas, ir Waliukas smile.gif

iš pradžių galvojau gal iš Rusijos atkeliavo kalėdinio tago taip ir neatvykę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 14, 18:25)
Dirbam biggrin.gif . Bet dabar jau nebe biggrin.gif
Kaip smagu dėl Čiurlionio, nes tikrai vertas pagyrų thumbup.gif
Matyt, tu labai gražiai rašai ir moki pristatyti atviruką. O aš su kalba labai šluba, tai gaunasi sausos informacinės frazės, nesigauna man šiluma laške ax.gif
Smagu, kad pataikai thumbup.gif

kažkaip paskutiniu metu pavyksta su pataikymais smile.gif, o pristatyt ten daug negalejau išsipletot, nes ir taip vos ne visa kita puse atviruko keliom kalbom buvo aprašineta smile.gif

Man Lenkijos gražus, norečiau tokio smile.gif

Ir Pempė kokiu gražių žiuriu užsigyvenus atvirukų bigsmile.gif
Atsakyti