Geras, Lyžuka . Sutaupei
Tik aš , man gražiausias su margutėm
Gavau šiandien du atvirukus, kaip papratau po daugiau, ta mažoka . Vienas taginis, su berniukais
O antras iš šešiolikmetės rusaitės, nors gal totorės ar dar ir žydiško kraujo turinčios, nes tas kalbas irgi paminėjusi.
Va, koks grožis, ir dar, kai įkėliau, į pirmą puslapį pateko
Šią savaitę labai gaišau su atvirukų išsiuntimu, tik šiandien sumečiau prieš pat paštui užsidarant. Buvo Labai užimta savaitė. O dabar jau norėčiau rašyt, bet niekas neregistruoja , kaip nervina. O kai reiks į darbą, tai pakiš kiaulę , och...
Lyžuka, mačiau, nuėjo tavo žigulis . Ar sulaukei padėkos ?
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 10, 18:38)
Lyžuka, mačiau, nuėjo tavo žigulis . Ar sulaukei padėkos ?
ir dar kokios , pasirodo jo brolis labai domisi retro automobiliais ir renka bile ką apie juos tai su džiaugsmu atidavė jam ir siunčia dar nuo jo padėką irgi sake labai džiauges natūralioj aplinkoj pamatęs tokią mašiną
Šiandienos lobis
abi iš usa
ir gavau adresą į Braziliją , antras jau čia toks
abi iš usa
ir gavau adresą į Braziliją , antras jau čia toks
Na tai kur visos ???
Nusiunčiau Čiurlioni į Portugaliją, atsiliepimas tiesiog euforijoj, čia gi antras Dali, kodėl tipo apie jie nežino pasaulis
Nusiunčiau Čiurlioni į Portugaliją, atsiliepimas tiesiog euforijoj, čia gi antras Dali, kodėl tipo apie jie nežino pasaulis
Aha matau, kad čia aš viena karaliauju
Va kokią padėką gavau už atviruką iš rinkinuko apie Novgorodą, žmogus domisi bažnytiniu menu ir t.t. , vyras laiku ten pabuvo ir parsivežė kaip tik man į temą lauktuvių
Hello dear Nijali!
you really made my day!
Your postcard from LT (Novgorod in RU)is really wonderful and your message is just perfect!
I like it! Thank you for the pretty card! Happy postcrossing!
Best wishes,
Milan - Omegac from Pardubice, CZ.
Va kokią padėką gavau už atviruką iš rinkinuko apie Novgorodą, žmogus domisi bažnytiniu menu ir t.t. , vyras laiku ten pabuvo ir parsivežė kaip tik man į temą lauktuvių
Hello dear Nijali!
you really made my day!
Your postcard from LT (Novgorod in RU)is really wonderful and your message is just perfect!
Best wishes,
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 14, 10:41)
Na tai kur visos ???
Dirbam . Bet dabar jau nebe
Kaip smagu dėl Čiurlionio, nes tikrai vertas pagyrų
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 14, 14:52)
Aha matau, kad čia aš viena karaliauju
Hello dear Nijali!
you really made my day!
Best wishes,
[img
Hello dear Nijali!
you really made my day!
Best wishes,
[img
Matyt, tu labai gražiai rašai ir moki pristatyti atviruką. O aš su kalba labai šluba, tai gaunasi sausos informacinės frazės, nesigauna man šiluma laške
Smagu, kad pataikai
Mano atvirukai stipriai pastrigę, tai ir negaunu beveik nieko, tiesiog nėra kuo pasigirti.
Nors vienu tai galiu . Antradienį gavau savo myyyylimą meilenį
labas vakaras
man reikia koreguot matyt profilį nes neranda žmonės ką siųst... siunčia kalėdinius
Amerika
Vokietija
Amerika
Amerika
Ispanija
Baltarusija
Vokietija
Anglija
Kanada
Portugalija
Papildyta:
Suomija
Lenkija
Čekija
Vokietija
ir nuo pempes12 tagas
man reikia koreguot matyt profilį nes neranda žmonės ką siųst... siunčia kalėdinius
Amerika
Vokietija
Amerika
Amerika
Ispanija
Baltarusija
Vokietija
Anglija
Kanada
Portugalija
Papildyta:
Suomija
Lenkija
Čekija
Vokietija
ir nuo pempes12 tagas
Trys kalėdiniai, neblogas rezultatas . O tas portugališkas, man atrodo, evangelikų platinamas, mano kaimynė panašių man kartais atsiunčia, tik su lietuviškais užrašais(o gal vokiškais, jau suabejojau), o jie evangelikai.
Man suomiškas patinka . Ir triušiukas, ir Waliukas
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 14, 19:55)
Trys kalėdiniai, neblogas rezultatas . O tas portugališkas, man atrodo, evangelikų platinamas, mano kaimynė panašių man kartais atsiunčia, tik su lietuviškais užrašais(o gal vokiškais, jau suabejojau), o jie evangelikai.
iš pradžių galvojau gal iš Rusijos atkeliavo kalėdinio tago taip ir neatvykę
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 14, 18:25)
Dirbam . Bet dabar jau nebe
Matyt, tu labai gražiai rašai ir moki pristatyti atviruką. O aš su kalba labai šluba, tai gaunasi sausos informacinės frazės, nesigauna man šiluma laške
Smagu, kad pataikai
Smagu, kad pataikai
kažkaip paskutiniu metu pavyksta su pataikymais , o pristatyt ten daug negalejau išsipletot, nes ir taip vos ne visa kita puse atviruko keliom kalbom buvo aprašineta
Man Lenkijos gražus, norečiau tokio
Ir Pempė kokiu gražių žiuriu užsigyvenus atvirukų