As labai labai retai kada siunciu pakartotini , bet pries keleta dienu viena issiunciau i Australija . Paziurejau, kad nare aktyvi tad tikiuosi, kad sis laimingai nukeliaus . Pirmasis buvo siustas pries 245 dienas
Labas
mano siuntejos ar siuntejo sistema neranda jau para ... as siunciu pakartotinus jei dalyvis aktyvus, jungiasi, kitis registruoja tik maniskio ne... kaip taisykle antra gauna per kelias dienas
mano dezute ir vel laiminga
mano siuntejos ar siuntejo sistema neranda jau para ... as siunciu pakartotinus jei dalyvis aktyvus, jungiasi, kitis registruoja tik maniskio ne... kaip taisykle antra gauna per kelias dienas
QUOTE(tik as @ 2016 02 04, 19:59)
Labas
Ras
Man kartą daugiau nei dvi paras ieškojo
Tau smagu tada, ar įdomių gavai?
Aš rytoj tikiuosi ką nors rasti, nors šiaip kaip ir nepriklausytų.
Avonuke, na tu ir kantri
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 04, 19:15)
Ras
Avonuke, na tu ir kantri
Avonuke, na tu ir kantri
Tikiuos ras, parasiau ir savo profilyje visa imanoma informacija apie ta atviruka
Uzregistruosiu veliau, visi pradziugino dabar esu baseine... plaukimo pamokoj
QUOTE(tik as @ 2016 02 04, 21:14)
Oho, kaip faina, man irgi tokios reiktų
Išsitraukiau Pietų Afriką
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 04, 23:35)
Išsitraukiau Pietų Afriką
Nu nieko sau... pavydžiu rimtai
beje aš susitariau su vienu iš nepalo keistis va
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 05, 08:55)
Tu pasiūlei, ar tau ? O kã tikiesi gauti?
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 05, 10:51)
Tu pasiūlei, ar tau ? O kã tikiesi gauti?
Aš , šiaip man tai siūlosi iš artimesniu regionu, Rusijos pvz, ai dar argentinietis siūleis, nusiunčiau atviruką ale kolkas jokiu žiniu, iš vieno nebuvau gavus, teko rašyti, paskui atsiuntė, tas swapas gal ir geras dalykas bet žiuriu žmogus gauna atviruką, o sąvąjį ir pamiršta išsiusti
Siaip susitarimas yra toks, kad kas siulo swapa, tas pirmas ir siuncia jei siulo kitaip padekoji ir sakai ne, nes 99% galimybe, kad negausi nieko
QUOTE(tik as @ 2016 02 05, 12:07)
Siaip susitarimas yra toks, kad kas siulo swapa, tas pirmas ir siuncia jei siulo kitaip padekoji ir sakai ne, nes 99% galimybe, kad negausi nieko
Mat kaip... Protingai . Kai manęs prašė, siunčiau iš karto
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 05, 14:16)
Mat kaip... Protingai . Kai manęs prašė, siunčiau iš karto
aš irgi parašo adresą ir siunčiu, ne tą pačią dieną , bet niekad nelaukiau, kad gaučiau pirma