Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

As labai labai retai kada siunciu pakartotini , bet pries keleta dienu viena issiunciau i Australija . Paziurejau, kad nare aktyvi tad tikiuosi, kad sis laimingai nukeliaus . Pirmasis buvo siustas pries 245 dienas biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
mano siuntejos ar siuntejo sistema neranda jau para blink.gif ... as siunciu pakartotinus jei dalyvis aktyvus, jungiasi, kitis registruoja tik maniskio ne... kaip taisykle antra gauna per kelias dienas biggrin.gif
mano dezute ir vel laiminga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 04, 19:59)
Labas 4u.gif
mano siuntejos ar siuntejo sistema neranda jau para blink.gif ... as siunciu pakartotinus jei dalyvis aktyvus, jungiasi, kitis registruoja tik maniskio ne... kaip taisykle antra gauna per kelias dienas biggrin.gif
mano dezute ir vel laiminga cool.gif

Ras 4u.gif
Man kartą daugiau nei dvi paras ieškojo

Tau smagu tada, ar įdomių gavai?
Aš rytoj tikiuosi ką nors rasti, nors šiaip kaip ir nepriklausytų.

Avonuke, na tu ir kantri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 04, 19:15)
Ras 4u.gif
Man kartą daugiau nei dvi paras ieškojo

Tau smagu tada, ar įdomių gavai?
Aš rytoj tikiuosi ką nors rasti, nors šiaip kaip ir nepriklausytų.
Avonuke, na tu ir kantri bigsmile.gif

Tikiuos ras, parasiau ir savo profilyje visa imanoma informacija apie ta atviruka smile.gif

Uzregistruosiu veliau, visi pradziugino biggrin.gif dabar esu baseine... plaukimo pamokoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 04, 21:14)

Uzregistruosiu veliau, visi pradziugino biggrin.gif dabar esu baseine... plaukimo pamokoj cool.gif

Oho, kaip faina, man irgi tokios reiktų smile.gif
Atsakyti
Išsitraukiau Pietų Afriką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 04, 23:35)
Išsitraukiau Pietų Afriką bigsmile.gif

Nu nieko sau... pavydžiu rimtai bigsmile.gif

beje aš susitariau su vienu iš nepalo keistis va bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2016 - 08:56
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 05, 08:55)
Nu nieko sau... pavydžiu rimtai  bigsmile.gif

beje aš susitariau su vienu iš nepalo keistis va  bigsmile.gif

Tu pasiūlei, ar tau ? O kã tikiesi gauti?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 05, 10:51)
Tu pasiūlei, ar tau ? O kã tikiesi gauti?

smile.gif, šiaip man tai siūlosi iš artimesniu regionu, Rusijos pvz, ai dar argentinietis siūleis, nusiunčiau atviruką ale kolkas jokiu žiniu, iš vieno nebuvau gavus, teko rašyti, paskui atsiuntė, tas swapas gal ir geras dalykas bet žiuriu žmogus gauna atviruką, o sąvąjį ir pamiršta išsiusti
Atsakyti
Siaip susitarimas yra toks, kad kas siulo swapa, tas pirmas ir siuncia smile.gif jei siulo kitaip padekoji ir sakai ne, nes 99% galimybe, kad negausi nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 05 vasario 2016 - 12:08
QUOTE(tik as @ 2016 02 05, 12:07)
Siaip susitarimas yra toks, kad kas siulo swapa, tas pirmas ir siuncia smile.gif jei siulo kitaip padekoji ir sakai ne, nes 99% galimybe, kad negausi nieko smile.gif

Mat kaip... Protingai drinks_cheers.gif . Kai manęs prašė, siunčiau iš karto
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 05, 14:16)
Mat kaip... Protingai drinks_cheers.gif . Kai manęs prašė, siunčiau iš karto

aš irgi parašo adresą ir siunčiu, ne tą pačią dieną smile.gif, bet niekad nelaukiau, kad gaučiau pirma bigsmile.gif
Atsakyti