Sveikos
savaitgalio grobis 4 atvirukas, trys labai faini, dar nefotikinau kai kurių , užtat kinietes topinis , nors vyras sako nieko aš nesuprantu apie kiniečių meną ) ir tokio atvirkuko čia nenusipirksi
pirmas jausmas pamačius jį buvo tapeto iškarpa , tuo labiau, kad popierius toks tapetinis, bet kita pusė tikra atvirukinė , užtat keliavo 81 dieną , mačiau pas ja ir kiti yra gavę tokiu super duper , užtat pačios norų sarašas begalinis
Plius už savo miestelio atviruką
gavau va kokią padėką:
Thank you very much for the card.
Your country looks beautiful, peaceful and historic so your love and pride for it is understandable.
My hometown Baton Rouge is the Louisiana State Capitol Pop.230thousand. We are located ca.129 km from New Orleans which is the largest city in our State with a Pop. of 350thousand.
Louisiana has a Pop. of 4,5 Million.
Our summertime weather is hot and humid (yuck) and winters are mild.
Take care and all the best to you.
Sincerely
Hedy "ScottsMom1"
va tep va
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 02, 20:16)
Sveikos
savaitgalio grobis 4 atvirukas, trys labai faini, dar nefotikinau kai kurių , užtat kinietes topinis , nors vyras sako nieko aš nesuprantu apie kiniečių meną ) ir tokio atvirkuko čia nenusipirksi
pirmas jausmas pamačius jį buvo tapeto iškarpa , tuo labiau, kad popierius toks tapetinis, bet kita pusė tikra atvirukinė , užtat keliavo 81 dieną , mačiau pas ja ir kiti yra gavę tokiu super duper , užtat pačios norų sarašas begalinis
gavau va kokią padėką:
Your country looks beautiful, peaceful and historic so your love and pride for it is understandable.
My hometown Baton Rouge is the Louisiana State Capitol Pop.230thousand. We are located ca.129 km from New Orleans which is the largest city in our State with a Pop. of 350thousand.
Sincerely
Hedy "ScottsMom1"
va tep va
gavau va kokią padėką:
Sincerely
Hedy "ScottsMom1"
va tep va
Man dažnai toks jausmas ištinka gavus atviruką iš tų šalių... žinau yra daug žmonių kurie žavisi jų menu ir aplamai kultūra, bet man ji visiškai svetima
Padėka
QUOTE(tik as @ 2016 04 03, 11:58)
Man dažnai toks jausmas ištinka gavus atviruką iš tų šalių... žinau yra daug žmonių kurie žavisi jų menu ir aplamai kultūra, bet man ji visiškai svetima
Padėka
Padėka
Tu čia apie tuos tapetus ?
Ir kiniečių- taivaniečių keistoki, sakyčiau, atvirukai. Jei pieštiniai. Mūsų suvokimas visiškai skiriasi
Taip laukiau, kad nueitų nors vieas avirukas per savaitgalį, ir nieko . Tai prisitaginau
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 03, 15:42)
Tu čia apie tuos tapetus ?
Ir kiniečių- taivaniečių keistoki, sakyčiau, atvirukai. Jei pieštiniai. Mūsų suvokimas visiškai skiriasi
Taip laukiau, kad nueitų nors vieas avirukas per savaitgalį, ir nieko . Tai prisitaginau
aha apie tai
aš 9 užrašiau oficialiam ir 8 paleidau tagams
Tik aš pašto karvelis atskrido vyras markučių nori nulupinėt, aš neduodu ot smagu kai du suvaikėję šeimoj yra
Mano atviruką lietuvaitė gavo visai neblogą atsiliepimą parašė
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 05, 13:08)
Tik aš pašto karvelis atskrido vyras markučių nori nulupinėt, aš neduodu ot smagu kai du suvaikėję šeimoj yra
vasarą važiuosiu į Lietuvą, ir siųsiu atvirukus kurie guli maiše renkančiai pašto ženklus... ji renka tik tam tikros tematikos, tad kitus galiu paleisti ir kitais adresais... jei yra noro sakyk siųsiu jau būdama Lietuvoje, nes iš čia branginis siuntimas labai
QUOTE(tik as @ 2016 04 05, 17:11)
vasarą važiuosiu į Lietuvą, ir siųsiu atvirukus kurie guli maiše renkančiai pašto ženklus... ji renka tik tam tikros tematikos, tad kitus galiu paleisti ir kitais adresais... jei yra noro sakyk siųsiu jau būdama Lietuvoje, nes iš čia branginis siuntimas labai
tada man atsiusk kas atliks del pašto ženklų, o siuntimo mokesčius galėčiau kompensuoti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 05, 20:44)
Gavau šiandien du oficialius atvirukus, ir abu vėl patinka . Ar gali būti kas geriau
man antras nelabai, į kiniečių meną neša
aš tai nieko negavau oficialaus
https://www.postcros...ards/RU-4576092
https://www.postcros...ards/RU-4576131
va tokius gražuolius gavau
katinukai, nors man pirmasis labiau o žiuriu pagal pafavoritinimus tai antrasis kitiems
pagaliau ir mano pašto dėžutė džiugina.. na beveik
oficialus
kaip visada į maišelį
Vokietija
į kolekcijas
Australija
Vokietija
Prancūzija
Šveicarija
Vokietija
Papildyta:
tagai RR balandžio mėn
oficialus
kaip visada į maišelį
Vokietija
į kolekcijas
Australija
Vokietija
Prancūzija
Šveicarija
Vokietija
Papildyta:
tagai RR balandžio mėn
Ta ant kopeciu
man kaip įdomiai nutiko
užvakar pėmiau adresą į Nyderlandus, dar atviruko net neišsiuntus ir neužrašius, o jaušiandien programa parašė, kad jis registruotas, nes gavejas išsiregistravo iš postcrosingo
man kaip įdomiai nutiko
užvakar pėmiau adresą į Nyderlandus, dar atviruko net neišsiuntus ir neužrašius, o jaušiandien programa parašė, kad jis registruotas, nes gavejas išsiregistravo iš postcrosingo