Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Sveikos smile.gif

savaitgalio grobis biggrin.gif 4 atvirukas, trys labai faini, dar nefotikinau kai kurių , užtat kinietes topinis bigsmile.gif , nors vyras sako nieko aš nesuprantu apie kiniečių meną tongue.gif) ir tokio atvirkuko čia nenusipirksi bigsmile.gif

user posted image

pirmas jausmas pamačius jį buvo tapeto iškarpa biggrin.gif , tuo labiau, kad popierius toks tapetinis, bet kita pusė tikra atvirukinė , užtat keliavo 81 dieną , mačiau pas ja ir kiti yra gavę tokiu super duper , užtat pačios norų sarašas begalinis tongue.gif

Plius už savo miestelio atviruką

user posted image

gavau va kokią padėką:

Thank you very much for the card.
Your country looks beautiful, peaceful and historic so your love and pride for it is understandable.
My hometown Baton Rouge is the Louisiana State Capitol Pop.230thousand. We are located ca.129 km from New Orleans which is the largest city in our State with a Pop. of 350thousand.
Louisiana has a Pop. of 4,5 Million.
Our summertime weather is hot and humid (yuck) and winters are mild.
Take care and all the best to you.
Sincerely
Hedy "ScottsMom1"”

va tep va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 02, 20:16)
Sveikos smile.gif

savaitgalio grobis biggrin.gif 4 atvirukas, trys labai faini, dar nefotikinau kai kurių , užtat kinietes topinis  bigsmile.gif , nors vyras sako nieko aš nesuprantu apie kiniečių meną tongue.gif) ir tokio atvirkuko čia nenusipirksi  bigsmile.gif

user posted image

pirmas jausmas pamačius jį buvo tapeto iškarpa  biggrin.gif , tuo labiau, kad popierius toks tapetinis, bet kita pusė tikra atvirukinė , užtat keliavo 81 dieną , mačiau pas ja ir kiti yra gavę tokiu super duper , užtat pačios norų sarašas begalinis tongue.gif

Plius už savo miestelio atviruką

user posted image

gavau va kokią padėką:

Thank you very much for the card.
Your country looks beautiful, peaceful and historic so your love and pride for it is understandable.
My hometown Baton Rouge is the Louisiana State Capitol Pop.230thousand. We are located ca.129 km from New Orleans which is the largest city in our State with a Pop. of 350thousand.
Louisiana has a Pop. of 4,5 Million.
Our summertime weather is hot and humid (yuck) and winters are mild.
Take care and all the best to you.
Sincerely
Hedy "ScottsMom1"”

va tep va  mirksiukas.gif

Man dažnai toks jausmas ištinka gavus atviruką iš tų šalių... žinau yra daug žmonių kurie žavisi jų menu ir aplamai kultūra, bet man ji visiškai svetima blush2.gif
Padėka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 03, 11:58)
Man dažnai toks jausmas ištinka gavus atviruką iš tų šalių... žinau yra daug žmonių kurie žavisi jų menu ir aplamai kultūra, bet man ji visiškai svetima blush2.gif
Padėka thumbup.gif

Tu čia apie tuos tapetus biggrin.gif ?
Ir kiniečių- taivaniečių keistoki, sakyčiau, atvirukai. Jei pieštiniai. Mūsų suvokimas visiškai skiriasi drinks_cheers.gif

Taip laukiau, kad nueitų nors vieas avirukas per savaitgalį, ir nieko ax.gif . Tai prisitaginau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 04 03, 15:42)
Tu čia apie tuos tapetus biggrin.gif ?
Ir kiniečių- taivaniečių keistoki, sakyčiau, atvirukai. Jei pieštiniai. Mūsų suvokimas visiškai skiriasi drinks_cheers.gif

Taip laukiau, kad nueitų nors vieas avirukas per savaitgalį, ir nieko ax.gif . Tai prisitaginau biggrin.gif

aha apie tai biggrin.gif
aš 9 užrašiau oficialiam ir 8 paleidau tagams 4u.gif
Atsakyti
Tik aš pašto karvelis atskrido thumbup.gif vyras markučių nori nulupinėt, aš neduodu ot smagu kai du suvaikėję šeimoj yra lotuliukas.gif

Mano atviruką lietuvaitė gavo visai neblogą atsiliepimą parašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2016 - 14:10
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 05, 13:08)
Tik aš pašto karvelis atskrido  thumbup.gif vyras markučių nori nulupinėt, aš neduodu ot smagu kai du suvaikėję šeimoj yra  lotuliukas.gif

Mano atviruką lietuvaitė gavo visai neblogą atsiliepimą parašė  mirksiukas.gif

vasarą važiuosiu į Lietuvą, ir siųsiu atvirukus kurie guli maiše renkančiai pašto ženklus... ji renka tik tam tikros tematikos, tad kitus galiu paleisti ir kitais adresais... jei yra noro sakyk 4u.gif siųsiu jau būdama Lietuvoje, nes iš čia branginis siuntimas labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 05 balandžio 2016 - 16:18
Gavau šiandien du oficialius atvirukus, ir abu vėl patinka thumbup.gif . Ar gali būti kas geriau biggrin.gif

Jungtinės Amerikos valstijos
user posted image

Vokietija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 05, 17:11)
vasarą  važiuosiu į Lietuvą, ir siųsiu atvirukus kurie guli maiše renkančiai pašto ženklus... ji renka tik tam tikros tematikos, tad kitus galiu paleisti ir kitais adresais... jei yra noro sakyk 4u.gif siųsiu jau būdama Lietuvoje, nes iš čia branginis siuntimas labai biggrin.gif

tada man atsiusk kas atliks del pašto ženklų, o siuntimo mokesčius galėčiau kompensuoti mirksiukas.gif

QUOTE(pempė12 @ 2016 04 05, 20:44)
Gavau šiandien du oficialius atvirukus, ir abu vėl patinka thumbup.gif . Ar gali būti kas geriau biggrin.gif

man antras nelabai, į kiniečių meną neša bigsmile.gif

aš tai nieko negavau oficialaus smile.gif
Atsakyti
user posted image
https://www.postcros...ards/RU-4576092

user posted image
https://www.postcros...ards/RU-4576131

va tokius gražuolius gavau smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif katinukai, nors man pirmasis labiau o žiuriu pagal pafavoritinimus tai antrasis kitiems smile.gif
Atsakyti
pagaliau ir mano pašto dėžutė džiugina.. na beveik biggrin.gif
oficialus 4u.gif
kaip visada į maišelį doh.gif
Vokietija doh.gif
user posted image
į kolekcijas biggrin.gif
Australija 4u.gif
user posted image
Vokietija 4u.gif
user posted image
Prancūzija 4u.gif
user posted image
Šveicarija 4u.gif
user posted image
Vokietija 4u.gif
user posted image

Papildyta:
tagai RR balandžio mėn wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 07 balandžio 2016 - 17:06
Ta ant kopeciu thumbup.gif

man kaip įdomiai nutiko smile.gif
užvakar pėmiau adresą į Nyderlandus, dar atviruko net neišsiuntus ir neužrašius, o jaušiandien programa parašė, kad jis registruotas, nes gavejas išsiregistravo iš postcrosingo bigsmile.gif
Atsakyti