O as pries Velykas va koki gavau
Siandien gavau du oficialius , vienas toks puse bedos , kitas nekoks , du is tagu aisku grazus . Lekiu iki darbo , veliau reiks suregistruot
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 29, 14:23)
užregistarvau 7 bet tik 2 iš jau atėjo su nuotraukomis
[img]h
Vokietija
ištraukiau lietuvę
[img]h
Vokietija
ištraukiau lietuvę
Faini tavo abu
Geras , aš lietuvės dar nesu buvusi išsitraukus
QUOTE(tik as @ 2016 03 29, 15:13)
Buvo dar vienas atvirukas, bet neužrašytas tad keliauja į keliaujančių dėžę... turiu kvailą nusistatymą ... jei gaunu neužrašytą atviruką... dedu jie prie siunčiamų... yra tokių kurie po 5 ir daugiau metų išlaukia savo šeimininko, nes gaila siųsti bet kam
Dar nepatikrinau savo dėžės tikiuos dosni bus... šeštadienį tebuvo vienas atvirukas... į žiemos tematiką
Dar nepatikrinau savo dėžės tikiuos dosni bus... šeštadienį tebuvo vienas atvirukas... į žiemos tematiką
O tai gražus tas neužrašytas?
Papildyta:
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 29, 17:25)
O as pries Velykas va koki gavau
[url=ht
Siandien gavau du oficialius , vienas toks puse bedos , kitas nekoks , du is tagu aisku grazus . Lekiu iki darbo , veliau reiks suregistruot
[url=ht
Nesi pasirašius, kad visus metus nori kalėdinių ? Kovo 22 aš net 4 žieminius gavau, tai jau išėmiau žiemą iš pageidavimų .
Gavau 4 oficialius ir Lyžuka - nuo tavęs . Ačiūūūū . O aš tau neparašiau ... Bandysiu pasitaisyti Atvelykio proga
Pavalgiau, sėsiu registruoti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 18:38)
Gavau 4 oficialius ir Lyžuka - nuo tavęs . Ačiūūūū . O aš tau neparašiau ... Bandysiu pasitaisyti Atvelykio proga
Pavalgiau, sėsiu registruoti
Pempe, kiek gi tu man gali rašyt ir taip kas savaitė iš taves gaunu ir dar po kiek
QUOTE(tik as @ 2016 03 29, 18:50)
Ne mano skonio, bet , veikiausiai, atsiras žmonių,kam patiktų.
iškrito toks subjektas idomus :
But please make sure you put the correct postage on the card, as I like stamps and prefer cards with the correct postage. Also, I dont want to pay postage due. :-)
But please make sure you put the correct postage on the card, as I like stamps and prefer cards with the correct postage. Also, I dont want to pay postage due. :-)
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 29, 20:20)
iškrito toks subjektas idomus :
Tai gal jam tenka primokėti .
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 21:39)
Tai gal jam tenka primokėti .
nu kažkas panašaus, kaip suprantu jam tekę primokėt, ir aplamai jis siūlo naudotis ne klasikiniu o privačiu paštu jei toks yra pas siuntėją , ir dar negana to jis renka tik markutes ir ką nusiusi tas bus gerai, fui koks
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 30, 07:34)
nu kažkas panašaus, kaip suprantu jam tekę primokėt, ir aplamai jis siūlo naudotis ne klasikiniu o privačiu paštu jei toks yra pas siuntėją , ir dar negana to jis renka tik markutes ir ką nusiusi tas bus gerai, fui koks
tai tokiems siunti kokią užsilikusią niekur neiškišamą ar reklaminę atvirutę, užkabini porą ženklų ir jis laimingas ir tu
maniškiai vakarykščiai
Čekija
Šveicarija
QUOTE(tik as @ 2016 03 30, 10:48)
tai tokiems siunti kokią užsilikusią niekur neiškišamą ar reklaminę atvirutę, užkabini porą ženklų ir jis laimingas ir tu
maniškiai vakarykščiai
maniškiai vakarykščiai
Nejuokink Šveicarija super
Parodysiu kokią nusiunčiau
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 30, 10:10)
Dėl Šveicarijos pritariu 100 procentų
Parodyk
Mano dukra kokį išsiuntė . Vaje vaje
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 30, 13:20)
Dėl Šveicarijos pritariu 100 procentų
Parodyk
Parodyk
Dukra gal pati nupiešė?
Va:
jis toks siauras ir ilgas , parašiau, kad tai retro atvirukas, dabar tokiu automobiliu gatvėse nepamatysi, juos turi tik kolekcionieriai