Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

O as pries Velykas va koki gavau doh.gif
user posted image

Siandien gavau du oficialius , vienas toks puse bedos , kitas nekoks , du is tagu aisku grazus biggrin.gif . Lekiu iki darbo , veliau reiks suregistruot
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 29, 14:23)
užregistarvau 7 bet tik 2 iš jau atėjo su nuotraukomis smile.gif

[img]h

Vokietija  thumbup.gif

ištraukiau lietuvę  bigsmile.gif

Faini tavo abu thumbup.gif

Geras bigsmile.gif , aš lietuvės dar nesu buvusi išsitraukus ax.gif

QUOTE(tik as @ 2016 03 29, 15:13)
Buvo dar vienas atvirukas, bet neužrašytas tad keliauja į keliaujančių dėžę... turiu kvailą nusistatymą ... jei gaunu neužrašytą atviruką... dedu jie prie siunčiamų... yra tokių kurie po 5 ir daugiau metų išlaukia savo šeimininko, nes gaila siųsti bet kam blush2.gif
Dar nepatikrinau savo dėžės tikiuos dosni bus... šeštadienį tebuvo vienas atvirukas... į žiemos tematiką biggrin.gif

O tai gražus tas neužrašytas?
Papildyta:
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 29, 17:25)
O as pries Velykas va koki gavau  doh.gif
  [url=ht
Siandien gavau du oficialius , vienas toks puse bedos , kitas nekoks ,  du is tagu aisku grazus  biggrin.gif . Lekiu iki darbo , veliau reiks suregistruot

Nesi pasirašius, kad visus metus nori kalėdinių biggrin.gif ? Kovo 22 aš net 4 žieminius gavau, tai jau išėmiau žiemą iš pageidavimų cool.gif .

Gavau 4 oficialius ir Lyžuka - nuo tavęs bigsmile.gif . Ačiūūūū wub.gif . O aš tau neparašiau blush2.gif ... Bandysiu pasitaisyti Atvelykio proga ax.gif

Pavalgiau, sėsiu registruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 18:38)

Gavau 4 oficialius ir Lyžuka - nuo tavęs bigsmile.gif . Ačiūūūū wub.gif . O aš tau neparašiau blush2.gif ... Bandysiu pasitaisyti Atvelykio proga ax.gif

Pavalgiau, sėsiu registruoti smile.gif

Pempe, kiek gi tu man gali rašyt biggrin.gif ir taip kas savaitė iš taves gaunu ir dar po kiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 16:38)
O tai gražus tas neužrašytas

va toks
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 29, 18:50)

Ne mano skonio, bet , veikiausiai, atsiras žmonių,kam patiktų.
Atsakyti
iškrito toks subjektas idomus biggrin.gif :
But please make sure you put the correct postage on the card, as I like stamps and prefer cards with the correct postage. Also, I dont want to pay postage due. :-)
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 29, 20:20)
iškrito toks subjektas idomus biggrin.gif :
But please make sure you put the correct postage on the card, as I like stamps and prefer cards with the correct postage. Also, I dont want to pay postage due. :-)

lotuliukas.gif Tai gal jam tenka primokėti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 21:39)
lotuliukas.gif  Tai gal jam tenka primokėti g.gif .

nu kažkas panašaus, kaip suprantu jam tekę primokėt, ir aplamai jis siūlo naudotis ne klasikiniu o privačiu paštu jei toks yra pas siuntėją , ir dar negana to jis renka tik markutes ir ką nusiusi tas bus gerai, fui koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 30, 07:34)
nu kažkas panašaus, kaip suprantu jam tekę primokėt, ir aplamai jis siūlo naudotis ne klasikiniu o privačiu paštu jei toks yra pas siuntėją , ir dar negana to jis renka tik markutes ir ką nusiusi tas bus gerai, fui koks  biggrin.gif

tai tokiems siunti kokią užsilikusią niekur neiškišamą ar reklaminę atvirutę, užkabini porą ženklų ir jis laimingas ir tu biggrin.gif

maniškiai vakarykščiai 4u.gif
Čekija wub.gif
user posted image
Šveicarija doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 30, 10:48)
tai tokiems siunti kokią užsilikusią niekur neiškišamą ar reklaminę atvirutę, užkabini porą ženklų ir jis laimingas ir tu biggrin.gif

maniškiai vakarykščiai 4u.gif

Nejuokink Šveicarija super biggrin.gif

Parodysiu kokią nusiunčiau lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 30, 10:10)
Nejuokink Šveicarija super biggrin.gif

Parodysiu kokią nusiunčiau  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dėl Šveicarijos pritariu 100 procentų drinks_cheers.gif

Parodyk 4u.gif

Mano dukra kokį išsiuntė doh.gif lotuliukas.gif . Vaje vaje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 30, 13:20)
Dėl Šveicarijos pritariu 100 procentų drinks_cheers.gif

Parodyk 4u.gif

Mano dukra kokį išsiuntė  doh.gif  lotuliukas.gif . Vaje vaje ax.gif

Dukra gal pati nupiešė? smile.gif

Va:

user posted image

jis toks siauras ir ilgas , parašiau, kad tai retro atvirukas, dabar tokiu automobiliu gatvėse nepamatysi, juos turi tik kolekcionieriai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 kovo 2016 - 12:44