Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Aš turiu tą velykinę, bet per graži kam nors siųsti lotuliukas.gif , pliusdar dovana nors ir neužrašyta bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi tikiuosi šiandien gauti, laukiu ax.gif
Atsakyti
Aš dar svao velykiniu neišsiuntus blush2.gif , darbe užrašiau, o į pašta neber laiko vis užsukti, na bet jau vakare tikrai stosiu bigsmile.gif

Va mano paskutiniai gauti:

pirmasis tipo kažkokios garsios ukrainiečiu dailininkes XX a. pradžios:

user posted image

prancūzaitės, užrašytas taip pat prancūziškai smile.gif

user posted image

lenkaitės, su daug palinkejimu apie velykas ir kad nepamiršt kiaušiniu suvalgyt bigsmile.gif :

user posted image

beje kaip vadinas tokio tipo atvirukai, kad į pageidavimus įsirašyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2016 - 13:36
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 25, 13:26)

user posted image

Botanical drawings
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 25, 13:26)
Aš dar svao velykiniu neišsiuntus  blush2.gif , darbe užrašiau, o į pašta neber laiko vis užsukti, na bet jau vakare tikrai stosiu  bigsmile.gif

lenkaitės, su daug palinkejimu apie velykas ir kad nepamiršt kiaušiniu suvalgyt  bigsmile.gif :

user posted image

Šitie botaniniai
Papildyta:
Avonukė tiksliau parašė thumbup.gif

Lyžuka, prancūzaitės atvirukas labai gražus thumbup.gif . Tik jau prancūziškai nieko nesuprasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 kovo 2016 - 14:13
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 25, 15:12)
Šitie botaniniai
Papildyta:
Avonukė tiksliau parašė thumbup.gif

Lyžuka, prancūzaitės atvirukas labai gražus thumbup.gif . Tik jau prancūziškai nieko nesuprasčiau lotuliukas.gif

Ačiū smile.gif

Kad nedaug ir rašė ta prancūzaitė, kad mokos universitete ir sėkmės postcrosiinge palinkejo, per googlio vertyklę užteko išsiversti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano šiandieniniai 4u.gif
lobiai doh.gif
Vokietija
user posted image
Slovakija doh.gif paties gamyba doh.gif
user posted image

ir pradžiuginę 4u.gif

Baltarusija 4u.gif
user posted image
Čekija 4u.gif
user posted image
Suomija 4u.gif
user posted image
Prancūzija 4u.gif
user posted image

ir padėka už papus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 25 kovo 2016 - 19:11
Dabar geriu kavą apsiskleidusi atvirukais, nes rūšiuoju pagal temas, ir pareina vyras iš kiemo, duoda du atvirukus thumbup.gif , va vienas jų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
tik aš , babcė su traktoriumi kokia faina thumbup.gif . Ir tie veikėjai su pagaliukais thumbup.gif . Bet padėka už toookius papus, sakyčiau, kūda laugh.gif

Laukiu vakaro, tikiuosi grožių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 26, 17:40)
Dabar geriu kavą apsiskleidusi atvirukais, nes rūšiuoju pagal temas, ir pareina vyras iš kiemo, duoda du atvirukus thumbup.gif , va vienas jų biggrin.gif

tai taviškis geresnis už maniškį, jis mano šeštadienį gautus nusuko o sekmadieni po bažnyčios ir sako va tau velyku bobutė atnešė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visus 5 atvirukus ištraukė, tik per tas šventes dar neregistravau bigsmile.gif
Atsakyti
užregistarvau 7 bet tik 2 iš jau atėjo su nuotraukomis smile.gif

user posted image
prancūzija

user posted image

Vokietija thumbup.gif

ištraukiau lietuvę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2016 - 14:29
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 12:20)
tik aš , babcė su traktoriumi kokia faina thumbup.gif . Ir tie veikėjai su pagaliukais thumbup.gif . Bet padėka už toookius papus, sakyčiau, kūda laugh.gif

Buvo dar vienas atvirukas, bet neužrašytas tad keliauja į keliaujančių dėžę... turiu kvailą nusistatymą ... jei gaunu neužrašytą atviruką... dedu jie prie siunčiamų... yra tokių kurie po 5 ir daugiau metų išlaukia savo šeimininko, nes gaila siųsti bet kam blush2.gif
Dar nepatikrinau savo dėžės tikiuos dosni bus... šeštadienį tebuvo vienas atvirukas... į žiemos tematiką biggrin.gif
Atsakyti