Aš turiu tą velykinę, bet per graži kam nors siųsti , pliusdar dovana nors ir neužrašyta
Aš irgi tikiuosi šiandien gauti, laukiu
Aš dar svao velykiniu neišsiuntus , darbe užrašiau, o į pašta neber laiko vis užsukti, na bet jau vakare tikrai stosiu
Va mano paskutiniai gauti:
pirmasis tipo kažkokios garsios ukrainiečiu dailininkes XX a. pradžios:
prancūzaitės, užrašytas taip pat prancūziškai
lenkaitės, su daug palinkejimu apie velykas ir kad nepamiršt kiaušiniu suvalgyt :
beje kaip vadinas tokio tipo atvirukai, kad į pageidavimus įsirašyt?
Va mano paskutiniai gauti:
pirmasis tipo kažkokios garsios ukrainiečiu dailininkes XX a. pradžios:
prancūzaitės, užrašytas taip pat prancūziškai
lenkaitės, su daug palinkejimu apie velykas ir kad nepamiršt kiaušiniu suvalgyt :
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 25, 13:26)
Botanical drawings
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 25, 13:26)
Aš dar svao velykiniu neišsiuntus , darbe užrašiau, o į pašta neber laiko vis užsukti, na bet jau vakare tikrai stosiu
Šitie botaniniai
Papildyta:
Avonukė tiksliau parašė
Lyžuka, prancūzaitės atvirukas labai gražus . Tik jau prancūziškai nieko nesuprasčiau
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 25, 15:12)
Šitie botaniniai
Papildyta:
Avonukė tiksliau parašė
Lyžuka, prancūzaitės atvirukas labai gražus . Tik jau prancūziškai nieko nesuprasčiau
Papildyta:
Avonukė tiksliau parašė
Ačiū
Kad nedaug ir rašė ta prancūzaitė, kad mokos universitete ir sėkmės postcrosiinge palinkejo, per googlio vertyklę užteko išsiversti
mano šiandieniniai
lobiai
Vokietija
Slovakija paties gamyba
ir pradžiuginę
Baltarusija
Čekija
Suomija
Prancūzija
ir padėka už papus
lobiai
Vokietija
Slovakija paties gamyba
ir pradžiuginę
Baltarusija
Čekija
Suomija
Prancūzija
ir padėka už papus
tik aš , babcė su traktoriumi kokia faina . Ir tie veikėjai su pagaliukais . Bet padėka už toookius papus, sakyčiau, kūda
Laukiu vakaro, tikiuosi grožių
Laukiu vakaro, tikiuosi grožių
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 26, 17:40)
Dabar geriu kavą apsiskleidusi atvirukais, nes rūšiuoju pagal temas, ir pareina vyras iš kiemo, duoda du atvirukus , va vienas jų
tai taviškis geresnis už maniškį, jis mano šeštadienį gautus nusuko o sekmadieni po bažnyčios ir sako va tau velyku bobutė atnešė visus 5 atvirukus ištraukė, tik per tas šventes dar neregistravau
užregistarvau 7 bet tik 2 iš jau atėjo su nuotraukomis
prancūzija
Vokietija
ištraukiau lietuvę
prancūzija
Vokietija
ištraukiau lietuvę
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 29, 12:20)
tik aš , babcė su traktoriumi kokia faina . Ir tie veikėjai su pagaliukais . Bet padėka už toookius papus, sakyčiau, kūda
Buvo dar vienas atvirukas, bet neužrašytas tad keliauja į keliaujančių dėžę... turiu kvailą nusistatymą ... jei gaunu neužrašytą atviruką... dedu jie prie siunčiamų... yra tokių kurie po 5 ir daugiau metų išlaukia savo šeimininko, nes gaila siųsti bet kam
Dar nepatikrinau savo dėžės tikiuos dosni bus... šeštadienį tebuvo vienas atvirukas... į žiemos tematiką