Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 03 14, 16:42)
Šakės, tuoj reikės skelbti konkursą nereikalingų atvirukų laimėjimui biggrin.gif

nu susimušim tuoj lotuliukas.gif , o kai norai baigsis nereiks nei vienai biggrin.gif
Atsakyti
va va... jaučiu taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
ištraukiau 3 adresus, vienas toks įdomesnis apie 9 tukst atvirukų, domisi daug kuo tame tarpe ir kalėjimais, bus proga fortus nusiųsti biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, pastebėjau, kad mėgsti turistinius kaip ir aš smile.gif, bet žiu kad visai niekam nesiuntinėji savo miesto kažkodėl?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 15, 08:22)
Pempe, pastebėjau, kad mėgsti turistinius kaip ir aš smile.gif, bet žiu kad visai niekam nesiuntinėji savo miesto kažkodėl?

Kur iš info, ar kaip jis ten vadinasi, centro mūsų miesto ir apylinkių atvirukai, tai tokie prastoki, sakyčiau, bažnyčiai bokštai nukąsti, kažkokios fantazijos pilies tema, keli kryželiai. Žodžiu- ne kažką. Esu siuntusi, bet nemanau, kad jie labai vertingi. A, evangelikų bažnyčia gražiai išleista, tai šį vokiečiams esu siuntusi. Bet pas mus ir kažko super nelabai yra, lyginant su visos Lietuvos mastu, todėl, jei žmogus nori šalies vaizdų, tai randu vertesnių atvirukų blush2.gif
Atsakyti
Na mūsų irgi galėtu but gražesnis mano akim žiurint, bet dar pusiau bėdos smile.gif, užtat labai pavykęs yra netolimo miestelio atvirukas kurį dažnai panaudoju smile.gif, tuo labiau kad kelis kartus pakliuvo norintys mažų miestelių atvirukų, o va garsaus ant visos LT Rumšiškių muziejaus tikrai prastas
Atsakyti
Aš va pagaliau gavau pirmuosius atvirukus iš aliexpress su Claud Monet paveikslais. Super smile.gif Gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 15, 16:18)
Aš va pagaliau gavau pirmuosius atvirukus iš aliexpress su Claud Monet paveikslais. Super smile.gif Gražūs  wub.gif

ikelk nuoroda aš irgi iš ten siunčiaus pažiuresiu gal kitokie smile.gif, maniškiai nelabai man patiko, daug baltų kraštų
Atsakyti
Ilgai laukus išlaukus išdūsavus, pagaliau gavau tris atvirukus thumbup.gif . Vienas labai man gražus, su Praha(rašo, kad iš favoritų, bet nepasitikrinau), kitas- su Vokietijos miestu, irgi gražus, bet be ID. Užklausiau. Ir įdomiausia- trečias smile.gif - Kalėdinis bigsmile.gif (jau nesakau, kad voke ir dvigubas), sveikina su Kalėdom, Naujaisiais, linki visa ko geriausio, ir rašo, kad tai pakartotinis, vietoj išsiųsto liepą. Data ant atviruko- nesuprasi, bet 2015, tik mėnuo ir diena sumakaluoti, kažkaip ar tai vienas ant kito du kartus rašyta, kažkokia košė. Bet ant voko tai šių metų kovo 8 antspaudas. Sakyčiau, sufantazavo, dabar parašė , bet mergina bvo tris mėnesius nesijungusi. Tai gal iš tiesų gruodį išsiuntė. Dar pažiūrėjau, kad šiandien jos dar vienas nuėjo ir vakar vienas, ir visų kelionės laikai tokie virš 230-290 blink.gif . Gal visus expiredus sumetė prieš Kalėdas į kažkokią beviltišką pašto dėžutę, kurią tik dabar paštas išėmė g.gif g.gif . Ot įdomu man, kad galėčiau teisybę sužinoti ax.gif
Atsakyti
Pas mane vienas atvirukas expired, kur gaveja registruoja irgi tik po 290 dienu biggrin.gif, o kitą siunčiau pakartotinai, nes tipo negavo, bet gavus tik 1, o tuos kur siuntus registruoja tik irgi po kažkur 90 dienų nežinau kaip ten taip iš Indonesijos ji Timuro krašto, lyg karas ten kažkada buvo g.gif
Atsakyti
mano vakarykščiai 4u.gif
Latvija thumbup.gif į mano Zarubino kolekciją thumbup.gif
user posted image
Lietuva smile.gif
user posted image
Baltarusija 4u.gif keliaus į gyvūnų kolekciją 4u.gif
user posted image
Nyderlandai thumbup.gif abi keliauja į kolekcijas 4u.gif
user posted image
Nyderlandai 4u.gif thumbup.gif
user posted image