Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 03 10, 16:12)
Gal ne tokie jau blogi, parodyk, mes pagirsim smile.gif . Mažu apsigalvosi biggrin.gif

abejoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Ė, tik dabar suvokiau, kad kąąąąą- nedarbo diena ryt blink.gif ? Man pašto nebus????? Ir ryt paštas nedirbs??????? Oooooo
Atsakyti
gyvenimas nenuspėjamas lotuliukas.gif mano "gražuolę" vakarykštę su papais užfavoritino dalyvis iš Lietuvos... parašiau žinutę gal nori jos, nes gi vistiek mesiu į šiukšlinę smile.gif ir ką... keičiamės atvirukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 11, 18:22)
gyvenimas nenuspėjamas lotuliukas.gif mano "gražuolę" vakarykštę su papais užfavoritino dalyvis iš Lietuvos... parašiau žinutę gal nori jos, nes gi vistiek mesiu į šiukšlinę smile.gif ir ką... keičiamės atvirukais ax.gif

lotuliukas.gif Sakiau, kad gal nebloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 11, 19:22)
ir ką... keičiamės atvirukais ax.gif

na va ir iš kur prasideda pažintys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 12, 22:43)
lotuliukas.gif  Sakiau, kad gal nebloga biggrin.gif

taigi esu įdėjus, galit įvertinti biggrin.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 13, 08:18)
na va ir iš kur prasideda pažintys  bigsmile.gif

bus matyt ką jis čia man atsiųs vietoj jos biggrin.gif

o man ir ta kita atsakė dėl atviruko ... baisiausiai dėkoja, kad tai mylimausias jos dukros atvirukas bla bla bla, tik va pasirodo užregistruot tai pamiršo besidžiaugdama doh.gif biggrin.gif va ir nerašyk žinučių smile.gif

vakar gautos...
Suomija 4u.gif
user posted image
JAV smile.gif
user posted image
Vokietija 4u.gif
user posted image
Pietų Afrika bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
Taivanas... atkeliavo pilnas vokas... 6 atvirukai... visi neužrašyti, ID ant voko... išsirinkau vieną, kiti keliaus į pasaulį 4u.gif
user posted image
JAV wub.gif
user posted image

reikia eit kartot kavos biggrin.gif vakar su MB iki išbaktų užsakinėjom viešbučius atostogoms, tai dabar zombiauju dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 13 kovo 2016 - 11:08
tik aš- Pietų Afrika pats gražiausias wub.gif , antras- JAV ir JAV, o trečias gal Taivanas ax.gif . Daug gražių thumbup.gif

Ir papai efektingi, bet aš nežinočiau , ką su tokiu atviruku daryt lotuliukas.gif . Gal vyrui perdovanočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 13, 15:14)
tik aš- Pietų Afrika pats gražiausias wub.gif , antras- JAV ir JAV, o trečias gal Taivanas ax.gif . Daug gražių thumbup.gif

Ir papai efektingi, bet aš nežinočiau , ką su tokiu atviruku daryt lotuliukas.gif . Gal vyrui perdovanočiau biggrin.gif

Pietų Afrika pirmas atvirukas tai keliauja į albumą... turistinis JAV į šiukšlinę...
na būtų papai keliavę irgi šiukšlinėn, bet iškeliavo pas vieną dalyvį iš postcrossing.com... pažadėjo ką nors iš mano favoritų už jį atsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 13, 16:59)
Pietų Afrika pirmas atvirukas tai keliauja į albumą... turistinis JAV į šiukšlinę...
na būtų papai keliavę irgi šiukšlinėn, bet iškeliavo pas vieną dalyvį iš postcrossing.com... pažadėjo ką nors iš mano favoritų už jį atsiųsti biggrin.gif

Pataupyk tokiŲ turistinių- šiukšlininių - ir man smile.gif . O aš mainais kokį gerą bandysiu parinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 13, 16:37)
Pataupyk tokiŲ turistinių- šiukšlininių - ir man  smile.gif  . O aš mainais kokį gerą bandysiu parinkti ax.gif

gali pasižiūrėt mano gautų galerijoj ko norėtum biggrin.gif atsiųsiu nes jie visi guli maišelyje kolkas...
Atsakyti
Štai ir aš grįžau po ilgojo savaitgalio ir radau atvirukų smile.gif
Pagaliau pirmasis per postcrossing.com wub.gif iš mano norų:
user posted image
Ir dar du gauti per tagus iš lietuvių smile.gif
Man šitos mergaitės nerealios wub.gif
user posted image
ir dar vienas katinas į mėlynų katinų kolekciją smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 14, 09:39)
Štai ir aš grįžau po ilgojo savaitgalio ir radau atvirukų smile.gif