Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 09, 12:11)
o ką man sakyt tada jeigu nei siuntus nei gavus iš jų,matyt nenori tie braliukai su manim nieko bendro turet biggrin.gif

na braliukai čia ne prie ko biggrin.gif
aš labai ilgai neturėjau jokių Čekijų, Rumunijų ir t.t., o dabar jau antrą gaunu iš Rumunijos... bent 2 iš 26 keliaujančių keliauja š Čekiją... bet visai beveik nebegaunu Suomijos unsure.gif apie Vokietiją ir Rusiją išvis nekalbu doh.gif biggrin.gif keliauja ir gaunu bent 5 vienu metu biggrin.gif

laukiu paštininko šiandien šiuo metu jau 11 atvirukų ne mano naudai... šį mėnesį šiai minutei 22 išsiųstos ir 4 gautos schmoll.gif gražus pliusas tapo bjauriu minusu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 09 kovo 2016 - 14:13
QUOTE(tik as @ 2016 03 09, 14:11)
na braliukai čia ne prie ko biggrin.gif
aš labai ilgai neturėjau jokių Čekijų, Rumunijų ir t.t., o dabar jau antrą gaunu iš Rumunijos... bent 2 iš 26 keliaujančių keliauja š Čekiją... bet visai beveik nebegaunu Suomijos unsure.gif apie Vokietiją ir Rusiją išvis nekalbu doh.gif  biggrin.gif keliauja ir gaunu bent 5 vienu metu biggrin.gif

laukiu paštininko šiandien šiuo metu jau 11 atvirukų ne mano naudai... šį mėnesį šiai minutei 22 išsiųstos ir 4 gautos schmoll.gif gražus pliusas tapo bjauriu minusu unsure.gif

Oi, tai gausi šiandien tikrai bigsmile.gif 4u.gif

Aš su čekais normaliai susiduriu(4,6 proc), panašiai, kaip su suomiais(5,6proc). Gal čekai dabar aktyvesni, o suomių kaip tik sumažėjo g.gif .
Atsakyti
Iš gautų pas mane čekai mažuma labai, o va lyderiai:

Finland10.5%
Russia16.9%
Germany17.7%

ir bendra statistika panaši labai.

parašiau rusei, nes jau atvirukas "eina" 72 dienas, nuorodą idėjau, tai užregistravo dabar ir tik parašė:
“Thank you very much!!!”, tai taip nesupratau gavo ji jį ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 kovo 2016 - 14:56
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 09, 14:52)
Iš gautų pas mane čekai mažuma labai, o va lyderiai:

Finland10.5%
Russia16.9%
Germany17.7%

ir bendra statistika panaši labai.

parašiau rusei, nes jau atvirukas "eina" 72 dienas, nuorodą idėjau, tai užregistravo dabar ir tik parašė:
“Thank you very much!!!”, tai taip nesupratau gavo ji jį ar ne smile.gif

O kodėl rašai Id? Aš, kai užklausiu, nerašau, tik pasakau, su kuo buvo atvirukas
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 09, 16:00)
O kodėl rašai Id? Aš, kai užklausiu, nerašau, tik pasakau, su kuo buvo atvirukas

na taip būčiau nerašius būčiau žinojus turi ji jį ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 09, 14:00)

aš visada rašau ID ir lai daro ką nori... bet kaip taisyklė tie kas negavę ir parašo, kad yra negavę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 09, 16:06)
aš visada rašau ID ir lai daro ką nori... bet kaip taisyklė tie kas negavę ir parašo, kad yra negavę biggrin.gif

iš visų mano užklausų viena pati pparaše kažkada ID kad užregistruotų, sako matyt per gražų siuntei kad kažkas pasisavino bigsmile.gif , tai nuo tada ir siunčiu, ir jų valia tongue.gif , beje dažniausia jos būna gautos ir kažkur užkištos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 09, 14:11)
iš visų mano užklausų viena pati pparaše kažkada ID kad užregistruotų, sako matyt per gražų siuntei kad kažkas pasisavino  bigsmile.gif , tai nuo tada ir siunčiu, ir jų valia  tongue.gif , beje dažniausia jos būna gautos ir kažkur užkištos smile.gif

Ir ką jūs sau galvojat 😀 užregistravo ir padėkojo už labai gražią atvirutę biggrin.gif

Pašto dėžutė buvo tuščia cry.gif
Atsakyti
Aš dar va kokius du grožius per tagus gavau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 10, 08:10)
Ir ką jūs sau galvojat 😀 užregistravo ir padėkojo už labai gražią atvirutę biggrin.gif

Pašto dėžutė buvo tuščia cry.gif

Buvai užklausus?

Tai iš toli eina. Bus labai geri atvirukai smile.gif 4u.gif

Jau kaip aš laukiuuuu. Bet man net pašto šiandien neneš doh.gif . Galėtų dėl kokios stebuklingos priežasties nešti biggrin.gif

Žemaiteki - tikrų postkrosinginių dar negavai?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 10, 11:47)
Buvai užklausus?

Tai iš toli eina. Bus labai geri atvirukai smile.gif  4u.gif

Jau kaip aš laukiuuuu. Bet man net pašto šiandien neneš doh.gif . Galėtų dėl kokios stebuklingos priežasties nešti biggrin.gif
Žemaiteki - tikrų postkrosinginių dar negavai?

vakar išsiunčiau 3 užklausas... Armėnija atsakę, kad negavo... gaila...
Rusija užregistravo ir padėkojo už labai gražų atviruką... buvo nesijungus daugiau kaip mėnesį...
dar viena Rusija kolkas nieko neatsakė ir neužregistravo biggrin.gif nesijungė 9 dienas...

šiandien 2 atvirukai... abu iš Vokietijos, abu eis į šiukšlinę schmoll.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 10 kovo 2016 - 17:13
QUOTE(tik as @ 2016 03 10, 17:07)
vakar išsiunčiau 3 užklausas... Armėnija atsakę, kad negavo... gaila...
Rusija užregistravo ir padėkojo už labai gražų atviruką... buvo nesijungus daugiau kaip mėnesį...
dar viena Rusija kolkas nieko neatsakė ir neužregistravo biggrin.gif nesijungė 9 dienas...

šiandien 2 atvirukai... abu iš Vokietijos, abu eis į šiukšlinę schmoll.gif

Gal ne tokie jau blogi, parodyk, mes pagirsim smile.gif . Mažu apsigalvosi biggrin.gif
Atsakyti