Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Mano po to , kai cia forume paburbejau eme masiskai registruot atvirukus, tai ir nebespejau issiust visu galimu biggrin.gif

As savo atvirukus is Rusijos jau gavau thumbup.gif Taigi is magicard.ru gavau per 12 dienu .
Jau kitoj rusu parduotuvej uzmaciau kruva nauju atviruku, laukiu algos ir pulsiu apsipirkt rolleyes.gif

zemaiteki 4u.gif
Atsakyti
Aš va irgi iš magicard mačiau jau atėjo į paštą. Ryt pasiimsiu. Laukiu nesulaukiu. Ypač tų mėlynų katinų wub.gif
Atsakyti
Ooo tie melyni katinai geris wub.gif Tai jau lauksim taguose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 07, 15:07)
Mano po to , kai cia forume paburbejau eme masiskai registruot atvirukus, tai ir nebespejau issiust visu galimu  biggrin.gif

As savo atvirukus is Rusijos jau gavau  thumbup.gif Taigi is magicard.ru gavau per 12 dienu .
  Jau kitoj rusu parduotuvej uzmaciau kruva nauju atviruku, laukiu algos ir pulsiu apsipirkt  rolleyes.gif

zemaiteki  4u.gif

kokioj parduotuvėj ax.gif
Atsakyti
Aš va jau pasiėmiau pagaliau iš mymagicard.ru gautus atvirukus. Jie nerealūs smile.gif Kai sukelsiu visus, tai paleisiu per tagus wink.gif
Atsakyti
einu ir aš pasižvalgyti ituospsl smile.gif

pas mane štilis, nors pagaliau gavo atvirukus tie kam buvo pasiusti iš tos keistos pašto dežutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 08, 08:22)
einu ir aš pasižvalgyti ituospsl smile.gif

pas mane štilis, nors pagaliau gavo atvirukus tie kam buvo pasiusti iš tos keistos pašto dežutės  bigsmile.gif

O kreipeis į paštą?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 08, 13:41)
O kreipeis į paštą?

kak tolko, tak srazy biggrin.gif

užgarantavo kad tikrai išima, ir pasirodo nemelavo smile.gif
Atsakyti
mano šiandieninis iš Rumunijos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Atradau netyčia, kad ir knygos.lt prekiauja atvirukais, ir dar sakyčiau tokiais idomiais reprezentuojančiais Lietuvą, bet jau kaina, kaina doh.gif
https://www.knygos.l...gubi-atvirukai/
Atsakyti
Na jooo, brangu.

Nuėjo vakar trys atvirukai, tai jau adresai ištraukti, siųsiu į Lenkiją, Latviją ir Rusiją. Į Latviją jau tris esu nusiuntusi, o negavau nė vieno iš braliukų. Kur teisybė ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 09, 14:03)
Na jooo, brangu.

Nuėjo vakar trys atvirukai, tai jau adresai ištraukti, siųsiu į Lenkiją, Latviją ir Rusiją. Į Latviją jau tris esu nusiuntusi, o negavau nė vieno iš braliukų. Kur teisybė ax.gif ?

o ką man sakyt tada jeigu nei siuntus nei gavus iš jų,matyt nenori tie braliukai su manim nieko bendro turet biggrin.gif
Atsakyti