Mano po to , kai cia forume paburbejau eme masiskai registruot atvirukus, tai ir nebespejau issiust visu galimu
As savo atvirukus is Rusijos jau gavau Taigi is magicard.ru gavau per 12 dienu .
Jau kitoj rusu parduotuvej uzmaciau kruva nauju atviruku, laukiu algos ir pulsiu apsipirkt
zemaiteki
Ooo tie melyni katinai geris Tai jau lauksim taguose
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 07, 15:07)
Mano po to , kai cia forume paburbejau eme masiskai registruot atvirukus, tai ir nebespejau issiust visu galimu
As savo atvirukus is Rusijos jau gavau Taigi is magicard.ru gavau per 12 dienu .
Jau kitoj rusu parduotuvej uzmaciau kruva nauju atviruku, laukiu algos ir pulsiu apsipirkt
zemaiteki
zemaiteki
kokioj parduotuvėj
einu ir aš pasižvalgyti ituospsl
pas mane štilis, nors pagaliau gavo atvirukus tie kam buvo pasiusti iš tos keistos pašto dežutės
pas mane štilis, nors pagaliau gavo atvirukus tie kam buvo pasiusti iš tos keistos pašto dežutės
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 08, 08:22)
einu ir aš pasižvalgyti ituospsl
O kreipeis į paštą?
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 08, 13:41)
O kreipeis į paštą?
kak tolko, tak srazy
užgarantavo kad tikrai išima, ir pasirodo nemelavo
mano šiandieninis iš Rumunijos
Atradau netyčia, kad ir knygos.lt prekiauja atvirukais, ir dar sakyčiau tokiais idomiais reprezentuojančiais Lietuvą, bet jau kaina, kaina
https://www.knygos.l...gubi-atvirukai/
https://www.knygos.l...gubi-atvirukai/
Na jooo, brangu.
Nuėjo vakar trys atvirukai, tai jau adresai ištraukti, siųsiu į Lenkiją, Latviją ir Rusiją. Į Latviją jau tris esu nusiuntusi, o negavau nė vieno iš braliukų. Kur teisybė ?
Nuėjo vakar trys atvirukai, tai jau adresai ištraukti, siųsiu į Lenkiją, Latviją ir Rusiją. Į Latviją jau tris esu nusiuntusi, o negavau nė vieno iš braliukų. Kur teisybė ?
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 09, 14:03)
Na jooo, brangu.
o ką man sakyt tada jeigu nei siuntus nei gavus iš jų,matyt nenori tie braliukai su manim nieko bendro turet