A mane australė kvietė vat , sake jei kada važiuočiau butinai su ja susisiekti ir ji parodys barjerini rija ir dar ten kažka
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 21:27)
A mane australė kvietė vat , sake jei kada važiuočiau butinai su ja susisiekti ir ji parodys barjerini rija ir dar ten kažka
Tai jau tu mane toli perspjovei .
Aš tik turiu gidę Ukrainoje, nuo šiandien- Baltarusijoje (abi patikino, kad ne šiaip mandagiai pasisiūlo, bet rimtų rimčiausiai, ir adresus turiu išsisaugoti), ir dar kvietimas į Archangelsko sritį . Noriu visur . O nevažiuosiu niekur iš tų... Na gal kada...
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 18:33)
na aš pirma palauksiu kol užaugs pati mergaitė ir papasakos kas ten buvo... o kolkas man Kedžių istorija nuo pradžios iki galo sufabrikuota o va realiai išnaudojamų, skriaudžiamų vaikų niekas nei gina nei domisi iki šiol nėra normalaus įstatymo ir jokios realios pagalbos tokiems vaikams...
na kaip sakoma dėl grožio supratimo draugų nėra, o tuo labiau dėl meno... jau nekalbu apie meną kuris neina su mada
kokie tempai vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj
rusai atsiliko tikiuos irgi greitai atkeliaus
visai nedaug tik 117 skirtingų atvirukų
na kaip sakoma dėl grožio supratimo draugų nėra, o tuo labiau dėl meno... jau nekalbu apie meną kuris neina su mada
kokie tempai vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj
rusai atsiliko tikiuos irgi greitai atkeliaus
visai nedaug tik 117 skirtingų atvirukų
Labai gražūs atvirukai Aš laukiu nesulaukiu saviškių iš Rusijos ir iš aliexpress. Dar bliamba keičiasi kardinaliai gyvenimas, tai vėl teks kraustytis... Na bet išgyvensim kaip nors.
Va mano antrąjį atviruką užregistravo vokietis ir sakė jam taip patiko, kad atsiųs man irgi atviruką Išsitraukiau naują adresą - Olandija.
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 08:15)
Labai gražūs atvirukai Aš laukiu nesulaukiu saviškių iš Rusijos ir iš aliexpress. Dar bliamba keičiasi kardinaliai gyvenimas, tai vėl teks kraustytis... Na bet išgyvensim kaip nors.
Va mano antrąjį atviruką užregistravo vokietis ir sakė jam taip patiko, kad atsiųs man irgi atviruką Išsitraukiau naują adresą - Olandija.
jau kelis ir paleidau į pasaulį iš Rusijos negavau dar ir aš jei nepaslaptis kraustysies čia kur? į kitą šalį ar tik vietoje? išgyvensit tik reikia visame kame rasti teigiamų dalykų...
gal mane ištraukei
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 10:34)
Ištraukiau Maya
Kraustysiuos čia pat. Tik nežinau dar ar tam pačiam mieste, ar į kitą miestą. Tik problema, kad vos prieš mėnesį krausčiausi jau į savo naujus namus, o pasirodo teks jų atsisakyti ir vėl nuomotis... Na bet išyvensiu kaip nors.
Kraustysiuos čia pat. Tik nežinau dar ar tam pačiam mieste, ar į kitą miestą. Tik problema, kad vos prieš mėnesį krausčiausi jau į savo naujus namus, o pasirodo teks jų atsisakyti ir vėl nuomotis... Na bet išyvensiu kaip nors.
ne aš
Žemaiteki
O tikrai tau rekia kraustytis?
O tikrai tau rekia kraustytis?
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 14:32)
Tikrai reikia. Gal ne taip skubiai, bet vis tiek reikia.
tik dabar supratau kokie tie pasikeitimai tavo gyvenime laikykis tokie santykiai nieko neverti
o kodėl tau? lai jis ieškosi kur eit nuomotis... ar čia jo vardu pirktas buvo
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 14:49)
Tai jis jau susirado, bet man vienai nereikia tokio dydžio namo ir tokio dydžio paskolos. Tvarkysiuos ir planuosiuos gyvenimą kitaip.