Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

A mane australė kvietė vat tongue.gif, sake jei kada važiuočiau butinai su ja susisiekti ir ji parodys barjerini rija ir dar ten kažka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 21:27)
A mane australė kvietė vat tongue.gif, sake jei kada važiuočiau butinai su ja susisiekti ir ji parodys barjerini rija ir dar ten kažka  biggrin.gif

Tai jau tu mane toli perspjovei bigsmile.gif .
Aš tik turiu gidę Ukrainoje, nuo šiandien- Baltarusijoje (abi patikino, kad ne šiaip mandagiai pasisiūlo, bet rimtų rimčiausiai, ir adresus turiu išsisaugoti), ir dar kvietimas į Archangelsko sritį biggrin.gif . Noriu visur ax.gif . O nevažiuosiu niekur iš tų... Na gal kada...
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 18:33)
na aš pirma palauksiu kol užaugs pati mergaitė ir papasakos kas ten buvo... o kolkas man Kedžių istorija nuo pradžios iki galo sufabrikuota 4u.gif o va realiai išnaudojamų, skriaudžiamų vaikų niekas nei gina nei domisi unsure.gif iki šiol nėra normalaus įstatymo ir jokios realios pagalbos tokiems vaikams...
na kaip sakoma dėl grožio supratimo draugų nėra, o tuo labiau dėl meno... jau nekalbu apie meną kuris neina su mada biggrin.gif

kokie tempai bigsmile.gif vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj bigsmile.gif
rusai atsiliko ax.gif  biggrin.gif tikiuos irgi greitai atkeliaus bigsmile.gif
visai nedaug blush2.gif tik 117 skirtingų atvirukų wub.gif
user posted image

Labai gražūs atvirukai wub.gif Aš laukiu nesulaukiu saviškių iš Rusijos ir iš aliexpress. Dar bliamba keičiasi kardinaliai gyvenimas, tai vėl teks kraustytis... Na bet išgyvensim kaip nors.
Va mano antrąjį atviruką užregistravo vokietis ir sakė jam taip patiko, kad atsiųs man irgi atviruką smile.gif Išsitraukiau naują adresą - Olandija.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 08:15)
Labai gražūs atvirukai wub.gif Aš laukiu nesulaukiu saviškių iš Rusijos ir iš aliexpress. Dar bliamba keičiasi kardinaliai gyvenimas, tai vėl teks kraustytis... Na bet išgyvensim kaip nors.
Va mano antrąjį atviruką užregistravo vokietis ir sakė jam taip patiko, kad atsiųs man irgi atviruką smile.gif Išsitraukiau naują adresą - Olandija.

jau kelis ir paleidau į pasaulį ax.gif iš Rusijos negavau dar ir aš smile.gif jei nepaslaptis kraustysies čia kur? į kitą šalį ar tik vietoje? išgyvensit smile.gif tik reikia visame kame rasti teigiamų dalykų...
gal mane ištraukei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 07 kovo 2016 - 11:23
Ištraukiau Maya smile.gif
Kraustysiuos čia pat. Tik nežinau dar ar tam pačiam mieste, ar į kitą miestą. Tik problema, kad vos prieš mėnesį krausčiausi jau į savo naujus namus, o pasirodo teks jų atsisakyti ir vėl nuomotis... Na bet išyvensiu kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 10:34)
Ištraukiau Maya smile.gif
Kraustysiuos čia pat. Tik nežinau dar ar tam pačiam mieste, ar į kitą miestą. Tik problema, kad vos prieš mėnesį krausčiausi jau į savo naujus namus, o pasirodo teks jų atsisakyti ir vėl nuomotis... Na bet išyvensiu kaip nors.

ne aš biggrin.gif
Atsakyti
Wohooo, jau ir ispanė gavo, nors tik prieš savaitę išsiunčiau thumbup.gif Gavau naują adresą. Taivanas wub.gif
Atsakyti
Žemaiteki thumbup.gif
O tikrai tau rekia kraustytis?
Atsakyti
Tikrai reikia. Gal ne taip skubiai, bet vis tiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 14:32)
Tikrai reikia. Gal ne taip skubiai, bet vis tiek reikia.

unsure.gif tik dabar supratau kokie tie pasikeitimai tavo gyvenime unsure.gif laikykis 4u.gif tokie santykiai nieko neverti cool.gif
o kodėl tau? lai jis ieškosi kur eit nuomotis... ar čia jo vardu pirktas buvo unsure.gif
Atsakyti
Tai jis jau susirado, bet man vienai nereikia tokio dydžio namo ir tokio dydžio paskolos. Tvarkysiuos ir planuosiuos gyvenimą kitaip.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 03 07, 14:49)
Tai jis jau susirado, bet man vienai nereikia tokio dydžio namo ir tokio dydžio paskolos. Tvarkysiuos ir planuosiuos gyvenimą kitaip.

4u.gif
Atsakyti