Aš gal irgi meilai naudočiaus tagais, bet spėju greit būčiau iš ten pašalinta , nes bėda tame, kad neturiu tokių gražių atvirukų kaip kad čia esi įkėlus, o ta merga man faina visai
vakar sugebėjau atviruką be markutės įmest, o tai dabar ėjau ieškot į paštą , padetas jau buvo atskirai nuo kitų, laukė manęs
vakar sugebėjau atviruką be markutės įmest, o tai dabar ėjau ieškot į paštą , padetas jau buvo atskirai nuo kitų, laukė manęs
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 12:09)
Ta merga yra viena iš Mark Ryden darbų jis gana sakyčiau įžymus siurealistas
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 13:09)
Oho, geras tavo paštas
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 13:41)
Man tai ten Kedžių mergaitė.
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 14:41)
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 04, 15:05)
gal ir kažkur žymus, bet pasižiūrėjus daugiau tai man panašiau į siaubo animaciją
šį kartą užsidėjo pliusą paštas, bet labai negirsiu, kad nesugadyt
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 13:21)
gal ir kažkur žymus, bet pasižiūrėjus daugiau tai man panašiau į siaubo animaciją
na aš pirma palauksiu kol užaugs pati mergaitė ir papasakos kas ten buvo... o kolkas man Kedžių istorija nuo pradžios iki galo sufabrikuota o va realiai išnaudojamų, skriaudžiamų vaikų niekas nei gina nei domisi iki šiol nėra normalaus įstatymo ir jokios realios pagalbos tokiems vaikams...
na kaip sakoma dėl grožio supratimo draugų nėra, o tuo labiau dėl meno... jau nekalbu apie meną kuris neina su mada
kokie tempai vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj
rusai atsiliko tikiuos irgi greitai atkeliaus
visai nedaug tik 117 skirtingų atvirukų
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 17:33)
kokie tempai vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj
rusai atsiliko tikiuos irgi greitai atkeliaus
visai nedaug tik 117 skirtingų atvirukų
[url=
Ohoho, labai smagu gauti užsakytus atvirukus . Aš taip džiaugiausi, kai parėjo siuntinukas sūnaus nupirktų knygų mugėje
O aną mergaitę aš paminėjau tik kaip simbolį, ir nesvarbu kuri pusė ką darė. O šitoji, atviruke, atrodo kaip iškrypėlio fantazjos vaisius, todėl man tokia asociacja.
Is Acards visada labai greit atsiuncia, paskutini kart gavau per 5 dienas
O mano siuntinuka is Rusijos vel sulaike Jau taip tikejausi , kad ryt gausiu ... Svarbiausia, kad ten tik nedidelis vokelis
O mano siuntinuka is Rusijos vel sulaike Jau taip tikejausi , kad ryt gausiu ... Svarbiausia, kad ten tik nedidelis vokelis
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 04, 19:27)
Is Acards visada labai greit atsiuncia, paskutini kart gavau per 5 dienas
O ką rusai tikisi rasti ? Jiems pavojingai atrodo, ar kaip suprasti tuos sulaikymus ?
Čia Lietuvos muitinė šitaip.
Man irgi įdomu kaip bus su siunta iš Rusijos na ten ne daug atvirukų, bet katinai mėlyni iš ten parkeliauja vėl 5 užregistravo, bet nieko negavau... einu traukt adresų
QUOTE(Ka @ 2016 03 04, 20:25)
Čia Lietuvos muitinė šitaip.
A, mažu tu šnipė, ir tau siunčia instrukcijas . Oi, ne tu šnipė, Avonukė
O aš gavau šiandien net tris, ką tik suregistravau, visi gražūs, tik vienas paskutinis iš Čekijos man gražų gražiausias
Rusija- kviečia susirašinėti ir dar į svečius
Rusija
Čekija