Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Tikrai tikiu, kad galiu nusivilti, nes rodė kolegė, kokius gaudavo, tai iš kokių 60 man patiko vos vienas... doh.gif Todėl naudosiuos tagais. Aišku reikia tik sulaukt atvirukų iš aliexpress ir iš Rusijos. Tada daugiau turėsiu, ką pasiūlyt.
Atsakyti
Aš gal irgi meilai naudočiaus tagais, bet spėju greit būčiau iš ten pašalinta biggrin.gif , nes bėda tame, kad neturiu tokių gražių atvirukų kaip kad čia esi įkėlus, o ta merga man faina visai lotuliukas.gif

vakar sugebėjau atviruką be markutės įmest, o tai dabar ėjau ieškot į paštą , padetas jau buvo atskirai nuo kitų, laukė manęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2016 - 13:18
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 12:09)
ta merga man faina visai  lotuliukas.gif

Ta merga yra viena iš Mark Ryden darbų 4u.gif jis gana sakyčiau įžymus siurealistas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 04 kovo 2016 - 13:46
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 13:09)

vakar sugebėjau atviruką be markutės įmest, o tai dabar ėjau ieškot į paštą ,  padetas jau buvo atskirai nuo kitų, laukė manęs  biggrin.gif

Oho, geras tavo paštas thumbup.gif

QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 13:41)
Ta merga yra viena iš Mark Ryden darbų  4u.gif jis gana sakyčiau įžymus siurealistas biggrin.gif

Man tai ten Kedžių mergaitė.
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 14:41)
Ta merga yra viena iš Mark Ryden darbų  4u.gif jis gana sakyčiau įžymus siurealistas biggrin.gif

QUOTE(pempė12 @ 2016 03 04, 15:05)
Oho, geras tavo paštas thumbup.gif
Man tai ten Kedžių mergaitė.

gal ir kažkur žymus, bet pasižiūrėjus daugiau tai man panašiau į siaubo animaciją biggrin.gif

šį kartą užsidėjo pliusą paštas, bet labai negirsiu, kad nesugadyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2016 - 14:22
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 04, 13:21)
gal ir kažkur žymus, bet pasižiūrėjus daugiau tai man panašiau į siaubo animaciją  biggrin.gif

šį kartą užsidėjo pliusą paštas, bet labai negirsiu, kad nesugadyt smile.gif

na aš pirma palauksiu kol užaugs pati mergaitė ir papasakos kas ten buvo... o kolkas man Kedžių istorija nuo pradžios iki galo sufabrikuota 4u.gif o va realiai išnaudojamų, skriaudžiamų vaikų niekas nei gina nei domisi unsure.gif iki šiol nėra normalaus įstatymo ir jokios realios pagalbos tokiems vaikams...
na kaip sakoma dėl grožio supratimo draugų nėra, o tuo labiau dėl meno... jau nekalbu apie meną kuris neina su mada biggrin.gif

kokie tempai bigsmile.gif vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj bigsmile.gif
rusai atsiliko ax.gif biggrin.gif tikiuos irgi greitai atkeliaus bigsmile.gif
visai nedaug blush2.gif tik 117 skirtingų atvirukų wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 03 04, 17:33)

kokie tempai bigsmile.gif vasario 25 padariau užsakymą iš Acards (Baltarusija) šiandien užsakymas jau mano pašto dėžutėj bigsmile.gif
rusai atsiliko ax.gif  biggrin.gif tikiuos irgi greitai atkeliaus bigsmile.gif
visai nedaug blush2.gif tik 117 skirtingų atvirukų wub.gif
[url=

Ohoho, labai smagu gauti užsakytus atvirukus thumbup.gif . Aš taip džiaugiausi, kai parėjo siuntinukas sūnaus nupirktų knygų mugėje biggrin.gif

O aną mergaitę aš paminėjau tik kaip simbolį, ir nesvarbu kuri pusė ką darė. O šitoji, atviruke, atrodo kaip iškrypėlio fantazjos vaisius, todėl man tokia asociacja.
Atsakyti
Is Acards visada labai greit atsiuncia, paskutini kart gavau per 5 dienas thumbup.gif

O mano siuntinuka is Rusijos vel sulaike doh.gif Jau taip tikejausi , kad ryt gausiu ... Svarbiausia, kad ten tik nedidelis vokelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 04, 19:27)
Is Acards visada labai greit atsiuncia, paskutini kart gavau per 5 dienas  thumbup.gif

O mano siuntinuka is Rusijos vel sulaike  doh.gif  Jau taip tikejausi , kad ryt gausiu ... Svarbiausia, kad ten tik nedidelis vokelis  doh.gif

O ką rusai tikisi rasti blink.gif ? Jiems pavojingai atrodo, ar kaip suprasti tuos sulaikymus g.gif ?
Atsakyti
Čia Lietuvos muitinė šitaip. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu kaip bus su siunta iš Rusijos g.gif na ten ne daug atvirukų, bet katinai mėlyni iš ten parkeliauja ax.gif vėl 5 užregistravo, bet nieko negavau... einu traukt adresų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 03 04, 20:25)
Čia Lietuvos muitinė šitaip.  biggrin.gif

A, mažu tu šnipė, ir tau siunčia instrukcijas lens.gif . Oi, ne tu šnipė, Avonukė biggrin.gif

O aš gavau šiandien net tris, ką tik suregistravau, visi gražūs, tik vienas paskutinis iš Čekijos man gražų gražiausias thumbup.gif

Rusija- kviečia susirašinėti ir dar į svečius smile.gif
user posted image

Rusija
user posted image

Čekija wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 kovo 2016 - 21:16