Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Jau man kaip sekasi paskutiniu metu su atvirukais doh.gif

žiuriu niekaip nenueina keli seniai jau "paleisti" atvirukai tai MB prisipažino, kad juos įmetė į tokią keistą dėžutę iš kurios niekas jų neišima doh.gif biggrin.gif , eisiu paštan aiškintis kas ją turi aptarnauti
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 03, 09:25)
Jau man kaip sekasi paskutiniu metu su atvirukais  doh.gif

žiuriu niekaip nenueina keli seniai jau "paleisti" atvirukai tai MB prisipažino, kad juos įmetė į tokią keistą dėžutę iš kurios niekas jų neišima  doh.gif  biggrin.gif , eisiu paštan aiškintis kas ją turi aptarnauti

Nu joooo doh.gif . Aiškinkis, būtinai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 09:55)
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt  rolleyes.gif Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj  rolleyes.gif

Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka  biggrin.gif  Koks jausmas ?

Smagu. Tik kad gyvenimo problemos užgožė tą džiaugsmą... Ir per tagus jau krūvą atvirukų išsiunčiau. Gaila, kad dar nė vieno negavau, bet gal jau greit. blush2.gif
Atsakyti
Zinau , kad dabar gal nelabai pades, bet laikui begant viskas susitvarkys , praeis, svarbiausia dabar isgyvent . Ir gal praejus kuriam laikui pasirodys , kad viskas tik i gera buvo ....

Is manes katino su mobiliaku irgi negavai ? Issiunciau 29 diena tai jau kaip ir turejai gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 12:53)
Zinau , kad dabar gal nelabai pades, bet laikui begant viskas susitvarkys , praeis, svarbiausia dabar isgyvent . Ir gal  praejus kuriam laikui pasirodys , kad  viskas  tik i gera buvo ....

Is manes katino su mobiliaku irgi negavai ?  Issiunciau 29 diena tai jau kaip ir turejai gaut  g.gif

Žinau, kad susitvarkys... Bet nuo to dabar nelengviau...
Žinokit negavau nieko. Gal laiškininkė tingi nešiot iki manęs, nes ten žvyrkelis ir dar statybos vyksta.
Atsakyti
Vakar gavau porą atvirukų, abu gražūs, bet vienas tai išvis nuostabų nuostabiausias wub.gif

Rusija

user posted image

Na, ir Prancūzija

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 kovo 2016 - 19:03
Ilgai laukiau pirmųjų atvirukų ir štai pagaliau gavau.
Šitie katinai nuostabūs.
user posted image
user posted image
Climtas man labai patinka.
user posted image
Labai myliu katlėjas. Namie turiu keliasdešimt orchidėjų. Tik planuoju kraustymąsi, tai bijau net pagalvot, kaip reikės viską persivežt...
user posted image
Puiki atvirutė. Ji dar ir didesnė. Super 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Abiejų super smile.gif

ypač paskutinė biggrin.gif o į kokius norus ji taikė?
Atsakyti
Dar antrų katinų žiūriu neįkėliau:
user posted image
O paskutinė buvo Offer tagas. Tiesiog labai sužavėjo smile.gif
Atsakyti
O katinai irgi pagal tagus?
Atsakyti
Visi atvirukai gauti per tagus. Iš oficialaus postcrossingo dar nė vieno negavau...
Atsakyti
Zemaiteki, gražūs atvirukai, ir katinai, ir orchidėja, ir Klimtas, tik paskutinis man klaikus blink.gif

Sulauksi ir ofiialaus, bet nuo tokių pradėjusi, gali ir nusivilti biggrin.gif
Atsakyti