Jau man kaip sekasi paskutiniu metu su atvirukais
žiuriu niekaip nenueina keli seniai jau "paleisti" atvirukai tai MB prisipažino, kad juos įmetė į tokią keistą dėžutę iš kurios niekas jų neišima , eisiu paštan aiškintis kas ją turi aptarnauti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 03, 09:25)
Jau man kaip sekasi paskutiniu metu su atvirukais
žiuriu niekaip nenueina keli seniai jau "paleisti" atvirukai tai MB prisipažino, kad juos įmetė į tokią keistą dėžutę iš kurios niekas jų neišima , eisiu paštan aiškintis kas ją turi aptarnauti
Nu joooo . Aiškinkis, būtinai
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 09:55)
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj
Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka Koks jausmas ?
Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka Koks jausmas ?
Smagu. Tik kad gyvenimo problemos užgožė tą džiaugsmą... Ir per tagus jau krūvą atvirukų išsiunčiau. Gaila, kad dar nė vieno negavau, bet gal jau greit.
Zinau , kad dabar gal nelabai pades, bet laikui begant viskas susitvarkys , praeis, svarbiausia dabar isgyvent . Ir gal praejus kuriam laikui pasirodys , kad viskas tik i gera buvo ....
Is manes katino su mobiliaku irgi negavai ? Issiunciau 29 diena tai jau kaip ir turejai gaut
Is manes katino su mobiliaku irgi negavai ? Issiunciau 29 diena tai jau kaip ir turejai gaut
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 12:53)
Zinau , kad dabar gal nelabai pades, bet laikui begant viskas susitvarkys , praeis, svarbiausia dabar isgyvent . Ir gal praejus kuriam laikui pasirodys , kad viskas tik i gera buvo ....
Žinau, kad susitvarkys... Bet nuo to dabar nelengviau...
Žinokit negavau nieko. Gal laiškininkė tingi nešiot iki manęs, nes ten žvyrkelis ir dar statybos vyksta.
Abiejų super
ypač paskutinė o į kokius norus ji taikė?
ypač paskutinė o į kokius norus ji taikė?
O katinai irgi pagal tagus?
Zemaiteki, gražūs atvirukai, ir katinai, ir orchidėja, ir Klimtas, tik paskutinis man klaikus
Sulauksi ir ofiialaus, bet nuo tokių pradėjusi, gali ir nusivilti
Sulauksi ir ofiialaus, bet nuo tokių pradėjusi, gali ir nusivilti