Kaip gaila...
Nieko sau, aš irgi laukiau, jau maniau, kad šiandien ką nors gausi
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 01, 10:22)
Nieko sau, aš irgi laukiau, jau maniau, kad šiandien ką nors gausi
As irgi labai laukiau ... gaila labai gyvenciau Lietuvoje uzsakyciau pati
O ką i Olandija nesiunčia?
Parašiau skundą ant jų ale i ju emailą , kad tike pinigus pralaikė ir negražino kur nepradėjau ieškoti, gi negalvojo turbut kad pasimokesiu metams į priekį
Parašiau skundą ant jų ale i ju emailą , kad tike pinigus pralaikė ir negražino kur nepradėjau ieškoti, gi negalvojo turbut kad pasimokesiu metams į priekį
Gavau du atvirukus, bet abu tokie vidutiniai. Dar mūsų paštas pasistengė užantspauduoti ant geros pusės . Užtat ženklai ant abejų gražūs.
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 01, 17:44)
O ką i Olandija nesiunčia?
Siuncia bet tada turiu ieskoti kartu uzsakanciu cia nes issiusti padalintus kiekvienai asmeniskai labai brangiai gautus o imti sau visu po visa rinkini kolkas nelabai noriu
Žodžiu, Lyžuka, tu mus suviliojai ir palikai
Na, ką dabar laukiam statistikos
Na, ką dabar laukiam statistikos
nu taip atsiprašau, bet yra kaip yra gerai, dar kad mano 80 eur nenugaravo
kaip tik norejau skustis, kad niekas mano atvirukų negauna, bet ant tos minties suome užregistravo, adresiuką paėmiau indė ir kine
vistiek manau siusiuos aš juos tik suistvarkysiu kreditinę nes ir ta baigias kita men
kaip tik norejau skustis, kad niekas mano atvirukų negauna, bet ant tos minties suome užregistravo, adresiuką paėmiau indė ir kine
vistiek manau siusiuos aš juos tik suistvarkysiu kreditinę nes ir ta baigias kita men
Protestuoju, jau ketvirta diena niekas negauna mano atvirukų
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj
Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka Koks jausmas ?
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 08:55)
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj
Gerai, kad turi ką traukt . O aš laukiu laukiu...
Žemaiteki