Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Kaip gaila...
Atsakyti
Nieko sau, aš irgi laukiau, jau maniau, kad šiandien ką nors gausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 01, 10:22)
Nieko sau, aš irgi laukiau, jau maniau, kad šiandien ką nors gausi ax.gif

As irgi labai laukiau ... gaila labai sad.gif gyvenciau Lietuvoje uzsakyciau pati smile.gif
Atsakyti
O ką i Olandija nesiunčia?

Parašiau skundą ant jų ale i ju emailą biggrin.gif, kad tike pinigus pralaikė ir negražino kur nepradėjau ieškoti, gi negalvojo turbut kad pasimokesiu metams į priekį doh.gif
Atsakyti
Gavau du atvirukus, bet abu tokie vidutiniai. Dar mūsų paštas pasistengė užantspauduoti ant geros pusės cool.gif . Užtat ženklai ant abejų gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 03 01, 17:44)
O ką i Olandija nesiunčia?

Parašiau skundą ant jų ale i ju emailą biggrin.gif, kad tike pinigus pralaikė ir negražino kur nepradėjau ieškoti, gi negalvojo turbut kad pasimokesiu metams į priekį  doh.gif

Siuncia biggrin.gif bet tada turiu ieskoti kartu uzsakanciu cia nes issiusti padalintus kiekvienai asmeniskai labai brangiai gautus biggrin.gif o imti sau visu po visa rinkini kolkas nelabai noriu 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu, Lyžuka, tu mus suviliojai ir palikai dry.gif

Na, ką dabar laukiam statistikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 01 kovo 2016 - 19:47
nu taip atsiprašau, bet yra kaip yra gerai, dar kad mano 80 eur nenugaravo mirksiukas.gif

kaip tik norejau skustis, kad niekas mano atvirukų negauna, bet ant tos minties suome užregistravo, adresiuką paėmiau indė bigsmile.gif ir kine smile.gif

vistiek manau siusiuos aš juos lotuliukas.gif tik suistvarkysiu kreditinę nes ir ta baigias kita men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 kovo 2016 - 21:19
Neatsiprašinėk, gi juokauju 4u.gif

Štai ir mano statistika- 31 nusiunčiau, 32 gavau. Daugiausiai per visą laiką bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Protestuoju, jau ketvirta diena niekas negauna mano atvirukų protest.gif
Atsakyti
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt rolleyes.gif Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj rolleyes.gif

Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka biggrin.gif Koks jausmas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 03 kovo 2016 - 09:04
QUOTE(Avonuke @ 2016 03 03, 08:55)
Labas rytas , mano irgi nieks nieko neregistruoja . Baigiu issitraukt visus galimus adresus . Liko dar trys, reiks siandien visus ir uzrasyt  rolleyes.gif Noriu papult i simtuka, dabar esu 125 vietoj  rolleyes.gif

Uztat matau , kad priregistravo pirmaji zemaiteki atviruka  biggrin.gif  Koks jausmas ?

Gerai, kad turi ką traukt biggrin.gif . O aš laukiu laukiu...

Žemaiteki bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti