Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 02 26, 19:41)
Super, Lyžuka, tik dėl Taškento nesuprantu, juk ne Taškente gyveni, nebent sau pasiliksi.

Kodel sau? Idealiai tiks zmonem kurie nori izymiu vietu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 28, 19:44)
Kodel sau? Idealiai tiks zmonem kurie nori izymiu vietu smile.gif

dar kitų miestų, šaliu atvirukai idealiai tinka kas pvz domisi tiltais, architektūra, bažnyčiomis, žymių žmoniu paminklais, pvz unesco paveldu, ar pan., fontanais, na daug kur galima pritaikyti, taip aš esu nemažai sant peterburgo panaudojus smile.gif, kažka kai buvom užsipirkom, o dabar puikiai sueina, dar turiu daug rusijos "zolotoe kolco" cerkviu atvirukų , kaliningrado smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 vasario 2016 - 19:46
Na, gal ax.gif . Bet juk smagiau žymios vietos savo šalies smile.gif .

Bet, jei dukra pirko, ji žinojo ką daro. Man sūnus ukrainietiškų atvirukų knygų mugėje nupirko, irgi pagal savo skonį biggrin.gif . Gal teisingiau būtų sakyti- savo nuožiūra smile.gif . Baisiai įdomu bus sužinoti, ar mūsų nuožiūra panaši biggrin.gif

Ir atvirukų daug gavau, taip gavosi, kad nešė tris dienas iš eilės biggrin.gif . Keli gražūs, o kiti vidutiniai, o vienas visai ne mano skonio. Reikia ką nors parodyti smile.gif
Atsakyti
smagiau tik teoriškai,betgi kai aš suvalkietė biggrin.gif, tai man smagiau dykai gautus, arba seniau pirktus panaudoti, negu pirktus išų savo kišenės lotuliukas.gif

dukra nepirko ukrainietiškų, sakė po 1 eur, bent kur ji matė, nes liepiau brungiu nepirkineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 vasario 2016 - 19:49
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 28, 19:48)
smagiau tik teoriškai,betgi kai  aš suvalkietė biggrin.gif, tai man smagiau dykai gautus, arba seniau pirktus panaudoti, negu pirktus išų savo kišenės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
Suomija
user posted image

Papildyta:

Lietuva thumbup.gif
user posted image
Papildyta:

Vokietija
user posted image
Papildyta:

Olandija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 vasario 2016 - 20:02
sutapimai biggrin.gif
tą pačią dieną, iš tos pačios šalies, tos pačios serijos atvirukai biggrin.gif
Rusija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

user posted image
Suomija į mano antinų kolekciją biggrin.gif
user posted image
Dar nežinau ar rinksiu... naujausia mada... pačių spalvoti atvirukai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 28 vasario 2016 - 21:54
O, aš nuspalvintų atvirukų irgi jau gaunu. Bet ne postkrosinge, o su kaimyne rašinėjamės. Štai kokie mano gautieji

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 vasario 2016 - 22:27
Sveikos smile.gif

užtat, kad mada dukra jau prispalvino ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 29, 08:26)
Sveikos smile.gif

užtat, kad mada dukra jau prispalvino ir man  bigsmile.gif

O su kuo spalvina? Ar yra specialios priemonės?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 29, 11:52)
O su kuo spalvina? Ar yra specialios priemonės?

nežinau iš tikro , perkasi ji visokius, plonus, storus pieštukus, dar būna kažkokie užpildomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 29, 10:37)
nežinau iš tikro , perkasi ji visokius, plonus, storus pieštukus, dar būna kažkokie užpildomi smile.gif

galima spalvinti paprastais, galima akvareliniais tiek pieštukai tiek flomasteriai tokie yra smile.gif dar kiti spalvina geliniais rašikliais spalvotais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

deja atvirukų nebus doh.gif , grįžo pinigai per paypal, dukra sako kai per ji moki kartais taip nutinka, galejo ir anksčiau pasakyti bigsmile.gif , parašė laišką, kad pinigus gavo, o užsakymo ne, tai kai pradejau domėtis kas ir kaip tada sugražino, o šiaip tylejo švancai
Atsakyti