Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(pempė12 @ 2016 02 26, 10:42)
tik aš, neužsisakiau vakar, bet vargu, ar šiandien nervai atlaikys biggrin.gif . Sulaiko, kad vyro pagalbos reikia, nes aš neturiu tų mandrų kortelių biggrin.gif

gerai, kad visos kortelės pas mane, tai darau ką noriu ir kada noriu cool.gif biggrin.gif juokauju biggrin.gif
tiesiog pas mus šeimoj aš finansų ministras, tai MB net nesinešioja su savim visų savo kortelių, nes jam jos nusidėvi taip, kad nebeskaito aparatai, ar tai sulūžta netinkamiausiu metu, tai sėdi saugiai mano piniginėj biggrin.gif užtenka vieną jo debetinę keičiam stabiliai kartą per metus doh.gif biggrin.gif

laukiu dabar nesulaukiu kada čia man tas užsakymas atkeliaus cool.gif jau vietą paruošiau bigsmile.gif
kaip jūs rūšiuojat saviškes... pradedu pastebėt, kad prisimenu, kad tokia atvirutė turėtų būt pas mane, bet kai reikia rast... būna, kad nerandu doh.gif

oficialiam nieko gero nebuvo unsure.gif
Atsakyti
kai pas mane tik 100 atvirukų, tai dedu į įmautes, jas į pora segtuvų čia kur didesnes ir mažesnes ir taškas, o šiaip galvoju gal pagal šalis ateityje rūšiuoti, bet nežinau ar taip patogu būtų? Nes kitaip irgi neįsivaizduoju, pvz gųvūnai ar ten metų laikai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2016 - 13:52
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 26, 12:41)
Labai gražios markutės smile.gif
Aš va irgi su kolege šiandien užsisakėm atvirukų iš mymagicard.ru. Man nereali ta katinų serija. Reikės pradėt kolekcionuot. Kažin, ar jie turi kokį bendrą pavadinimą, kad kiti žinotų apie ką kalba eina?

čia tie mėlyni? Zeniuk autorė jų 4u.gif
velnias ką tik MB megztinis tapo tinkamas mažajam doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 26, 12:50)
kai pas mane tik 100 atvirukų,  tai dedu į įmautes,  jas į pora segtuvų čia kur didesnes ir mažesnes ir taškas, o šiaip galvoju gal pagal šalis ateityje rūšiuoti, bet nežinau ar taip patogu būtų? Nes kitaip irgi neįsivaizduoju, pvz gųvūnai ar ten metų laikai  rolleyes.gif

čia siunčiamų tiek bigsmile.gif man vadinas sunki forma priklausomybės biggrin.gif
Atsakyti
betgi aš palyginussu tavimi dar tik kūdikis biggrin.gif, 1 metukai tik man mirksiukas.gif

o kas megztiniui? Per karštai iškskalbei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2016 - 14:02
Aš tai už mėnesio jau virš šimto irgi turėsiu, nes turi nemažai užsakymų atkeliaut smile.gif Reiks sugalvot, kur juos laikyt. O šiaip stengiuosi bent į flickr.com visus susikelt ir išsiuntus kokį ištrinu. Nes kitaip pasimesčiau, kuriuos dar turiu, kurių nebe.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 26, 13:01)
betgi aš palyginussu tavimi dar tik kūdikis biggrin.gif, 1 metukai tik man  mirksiukas.gif

o kas megztiniui? Per karštai iškskalbei?

neatsimenu jau kiek turėjau atvirukų pirmais metais biggrin.gif
kaip tik žadu susidėliot turimus tai reikės tuo pačiu ir paskaičiuot kiek jau jų yra g.gif

nežinau jei rimtai, nustačiau tai 30 laipsnių, bet ištraukiau kaip 60, kad būčiau skalbus g.gif na megztinis geros firmos, gražus, mažasis sunešios biggrin.gif o tėčiui naujo paieškosim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 26 vasario 2016 - 14:16
Lyžuka, man rodos, tu apie gautus sakei, kad 100. O kiek naujų turi?

Mano nauji trijose dėžutėse , o tenai - Salomėjos vokeliuose pagal temas maždaug. Dar kiti trijuose burbuliniuose vokuose, ir dar kiti,kur pirkti su dėžutėm, tai dėžutėse. Daug mž taip smile.gif
Atsakyti
a tada susimaišiau smile.gif, nežinau kiek neužrašytu turiu smile.gif, laikau tai nelabai tvarkingai ir dežutėj, kurie gauti dežutese tie ir ten gyvena, kiti kruvelem sudeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 26, 15:20)
a tada susimaišiau smile.gif, nežinau kiek neužrašytu turiu smile.gif, laikau tai nelabai tvarkingai ir dežutėj, kurie gauti dežutese tie ir ten gyvena, kiti kruvelem sudeta smile.gif

mano gauti tai arba įmautėse, čia tie kuriuos renku, arba "atvirukų rojuje" maišelyje kuris atitenka pašto ženklų mėgėjams biggrin.gif
Atsakyti
nu va grįžo mano mergina iš mugės, gavau atvirukų daug, daug:

Iš nieko rimtus kelis, kainos kaip internete

iš muzieju leidybos keletą idomiu ypač velykiniai thumbup.gif

Čiurlionio bile kiek, nes 1 atvirukas 2 ct tongue.gif

rinkinuką iš obuolio leidyklos, kur reikia pačiam spalvinti

ir tada visas kalnas rinkinių iš naudotų knygų salės tongue.gif

dailininko L. Aristov rinkinys Drugeliai, 16 vnt

senovės rusijos miniatiūros , esmėj rusų pasakų ir istorijos iliustracijos 16 vnt
(1973 leidybos, o ispudis kaip naujos)

I. Moisiejevo šokio teatro rinkinukas

apie Taškentą daug smile.gif, pieštos, labai gražūs minaretai, 1964 m leidybos

Mūsu darugai paukščiai, ivairių mūsų paukščių nuotraukos

ir 2 rininkiai Vakaru europos tapyba

visi rinkiniai po 70 ct, bet gal buvo ir kažko įdomesnio, bet dukra žiurejo ir į kokybę, kad nebūt kokie nusidėvėję jau smile.gif

tai dabar belieka užsipirkti markučių ir pirmyn į startą thumbup.gif

Atsakyti
Super, Lyžuka, tik dėl Taškento nesuprantu, juk ne Taškente gyveni, nebent sau pasiliksi.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 26, 21:41)
Super, Lyžuka, tik dėl Taškento nesuprantu, juk ne Taškente gyveni, nebent sau pasiliksi.

Tai gi ne pati rinkausi, pamatė dukra kad piestos ir paėmė, ji gi pas mus prie meno ai dar ekslibrius nusipirko 1966 m leidybos bigsmile.gif

Atsakyti