Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

taip apie kitas šalis nemažai būna norinčių, man iš tokiu sakykim siauresnių pageidavimu tai buvo atvirukai su juodu humoru ir daugiau jis nieko nenorėjo smile.gif, tada du pakliuvo kurie buvo norus susirašę menesiais ir abieju vasari meilė ir širdeles, o viena kinietė iš vis be noru smile.gif ai dar vienas prašė atsiusti pirma stalčiuje ant viršaus gulintį atviruką ir parašyti ką darysiu jį išsiuntus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 17:08)
Rodo 4u.gif
Nesijaudink, tie žemėlapiniai visai mėgstami ir einami. Ir tikrai didžioji dauguma norės turistinių, nes gi įdomu pamatyti svečią šalį, jei nukeliauti neturi galimybės. Kad norėtų visiškų fantazijų, man iš virš 200 siųstų atvirukų buvo gal tik pora

O man smagiausi pieštiniai. Va tas, kur siunčiau, su mergaite, įkišusia rankas į tortą, tai labai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 25, 16:13)
ai dar vienas prašė atsiusti pirma stalčiuje ant viršaus gulintį atviruką ir parašyti ką darysiu jį išsiuntus biggrin.gif

geras lotuliukas.gif . Ir kas buvo ant viršaus biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 17:23)
O man smagiausi pieštiniai. Va tas, kur siunčiau, su mergaite, įkišusia rankas į tortą, tai labai man  wub.gif

ir man tas patiko smile.gif
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 17:23)
geras lotuliukas.gif  . Ir kas buvo ant viršaus biggrin.gif ?

nepamenu, šiškiną nusiunčiau, nes beveik jų nepanaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 14:19)
Jėtus, nenervuokit, gal ir man reikia ax.gif  biggrin.gif

Bet ne kažką iš Lietuvos siųstas atvirukas su rusiškais užrašais ar lenkiškais antroj pusėj cool.gif  . Oficialiam postkrosinge. O tagų dar nenoriu, tik loterijos patinka. Ypač, kai laimiu biggrin.gif

o koks skirtumas g.gif biggrin.gif nebent žmogus prašo tipiškų lietuviškų vaizdų, o tu siunti Zakopanę tai tada aišku keista, o visi kiti variantai taigi net labai pageidautini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 25 vasario 2016 - 18:08
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 09:51)
Tai, kad cia nieko mandro ,visoms jau  zinomos parduotuves  ax.gif  Is http://www.acards.by/ visada kai tik naujienu atsiranda tai tuoj ir apsiperku . Patinka, kad labai greit atsiuncia , dazniausiai per 5-6 dienas gaunu. Ir atvirukai labai grazus , kokybiski.
  Is http://magicard.biz.ua/  pirkau pirma kart , atsiunte labai greit tik va muitinej uzstrigo .  doh.gif  Pries keleta dienu dar kart apsipirkau http://mymagicard.ru/  , nes pasiziurejau, kad pas juos daugiau naujienu yra . Tik ko gero laukt jau reikes ilgiau .

ir vėl pasipildė siunčiamų kolekciją tik 100 naujų atvirukų doh.gif lotuliukas.gif o dar labai laukiu Lyžukos užsakytų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar du kartus tikrinau pašto dėžutę, man jau priklausomybė nuo atvirukų daros lotuliukas.gif
Vyras juokias, kad pasakyk kai eisiu tai jis pirma įmes keletą senų atvirukų biggrin.gif arba pati įsimesk , nu panašiai kaip Bynas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, jūs neįsivaizduojat, kaip aš laukiu lotuliukas.gif Laukiu laukiu laukiu ax.gif lotuliukas.gif . Šiandien irgi lakstysiu, turi atvežti apie pusę trijų. Kad tik nebūtų, kaip antradienį, kai visai nevežė, o tada jau apie 8 vakaro rašiau žinutę su užklausimais biggrin.gif . Man tikrai priklausomybe biggrin.gif .
O tavo vyras geras, kad taip žmonai padėti nori thumbup.gif . Nors maniškis irgi, kasdien įduodu įmetimui, veža, meta. Tik nežinau, kur laugh.gif

tik aš, neužsisakiau vakar, bet vargu, ar šiandien nervai atlaikys biggrin.gif . Sulaiko, kad vyro pagalbos reikia, nes aš neturiu tų mandrų kortelių biggrin.gif
Atsakyti
Aš būč iš tu ukrainietišku užsakius iš multiku tas serijas bet žiu kad kur pas mus siunčia jų jau nera tai taip ir liko
Atsakyti
va pasirodysiu kokie gražūs Rusijos pašto ženkliukai:

ir namuose laukia bijūnai išsuomijos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2016 - 13:05
Matėt lotuliukas.gif doh.gif aš tai ne

user posted image

o čia kaip vyksta meetai :
https://www.flickr.c...157663833754319

susirenka visi ir užrašineja vienas kitam atvirukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2016 - 13:27
Labai gražios markutės smile.gif
Aš va irgi su kolege šiandien užsisakėm atvirukų iš mymagicard.ru. Man nereali ta katinų serija. Reikės pradėt kolekcionuot. Kažin, ar jie turi kokį bendrą pavadinimą, kad kiti žinotų apie ką kalba eina?
Atsakyti