QUOTE(Anvi @ 2018 03 16, 19:28)
<p>Sveiki. Pradėjau domėtis kontracepcija ir atradau šią temą
norėčiau išmokti ir aš. Gal galite patarti nuo ko pradėti? Ar reikia lankyti kursus ar tiesiog pakanka pasiskaityti literatūrą? Mano ciklas tikslus visada t.y. 28 d, mmm trunka 3 d.,visada jaučiu ovuliaciją. Vaikučių nebeplanuojam
KT gerti nenoriu. Šiandien 2 cd ir norėčiau jau pradėti save stebėti. Kokius termometrus naudojat? Ar yra mūsų vaistinėse specialių?
</p>
Sveika
Jei tik yra galimybė, patarčiau lankyti kursus arba individualiai pasikonsultuoti su NŠP mokytoju - taip greičiau atrasite atsakymus į daugybę jau dabar kylančių klausimų ir jausitės tvirčiau. Bet pradėti stebėti savo vaisingumą niekada nėra netinkamas metas - tam užtenka ir pasiskaityti literatūrą.
Aš tebenaudoju prieš keletą metų Benu vaistinėje pirktą elektroninį termometrą, bet jei sugestų, tikriausiai tektų pereiti prie stiklinio galistaninio, kol pavyktų rasti kitą tikrai tinkamą elektroninį, nes mūsų vaistinėse jie kažkodėl vis dar retenybė.
O gal kas neseniai tokį pirkote? Būtų smagu, jei pasidalintumėte atradimu, nes jis bet kada gali tapti aktualus ne tik naujokėms, bet ir jau seniai naudojančioms NŠP.
Beje ateinantį savaitgalį pereiname prie vasaros laiko (kelsimės valandžiukę anksčiau) - pradedant naujo ciklo matavimus verta į tai atsižvelgti.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)