QUOTE(oranziukas @ 2016 03 20, 08:58)
sveikos
Moterys kaip jus atsigavot po skyrybu? Nes po tokio soko nzn nuo ko pradeti, niekada netikejau kad galetu mane isduoti ir palikti visiskai nesirupint vaiku. (((
Moterys kaip jus atsigavot po skyrybu? Nes po tokio soko nzn nuo ko pradeti, niekada netikejau kad galetu mane isduoti ir palikti visiskai nesirupint vaiku. (((
Sveika prisijungusi
Na ne visada čia mums būna labai linksma, ypač pradžioje kai pakliūnį į tokią š...o duobę, bet turiu tave pradžiuginti, su laiku (nesakau, kad ryt ar poryt) bus kažkiek lengviau, išmoksi gyventi be JO. O su laiku gal ir antra pusė pasirodys, vienoms iš mūsų ta puselė jau pasirodžiusi, kitos jau ir ištekėjusios ir antru ar net trečių vaikų susilaukusiois, kitos vis dar vienišos
Aš vekrdavau naktim kai niekas nemato, nes tik tada turėjau laisvo laiko ir aplankydavo visokios mintys, o dienos metu nebūdavo kada Taip, kad nedepresuok, rašai, kad turi dukrytę, tad stenkis dėl jos
Nuo ko pradėt? Gi pati sakei, likot be nieko, tai nešk kuo greičiau dokumentus dėl skyrybų ir prisiteisk alimentus. Bendro turto buvo? Žodžiu pasirūpink savo ir vaiko gerove ir velniop jį.
Čia nė viena nesitiki, kad gali taip nutikti, jei mes iš anksto to tikėtume, tai nemanau ar būtume ištekėjusios ir susilaukusios vaikų
Žodžiu Pūkis eina dirbt Kažko man čia liežuvis atsirišo
P.s. išpildžiau vieną savo mini svajonių