QUOTE(PŪKITAS @ 2016 03 12, 10:28)
Kada tau laisvadieniai? Pagaminsiu ir pavaišinsiu
O kaip čia dabar išsibaigėt taip greit
----------------
Nu jo jo
traktoriaus nesu savarankiškai vairavus
---------------
O aš kaip "senas šioperius" nekeisčiau mechaninės į automatinę
automatinė man tokiu total blondžinių išmislas
tik su viena išimtim galėčiau vairuoti automatinę, su galingu varikliu,kad paspaudei ir "eina",o ne koks senas trantas, kur paspaudi ir vos judi
-------------------
O ožkas mamos brolis kaime augina,tai kai pjovė ir man kliuvo
aišku nepalyginsi su laukiniena, bet vistiek skanu. O kai vakar taip skaniai gavos, tai išvis rojus žemėj
O man pagaminsi?
Sakai, greitai? Metai laiko pora esam. Aš pas jį kraustytis negaliu, juk neaukosiu viso savo gyvenimo. Be to, yra Staska. Ji savo mokyklą, būrelius, draugus čia turi... Nežinau, gal reiktų rizikuot. Bet neleidžia sveikas protas šitaip rizikuot ir viską palikt dėl vyro. Jei ne vaikas, jau prieš pusmetį būčiau čimudaną susikrovus.
Dar neramina jo egoizmas...
Tai taip ir tebedraugaujam savaitgaliais.
-------
Tai teks tau pralėkimą traktorium padovanot.
------
Man, naujai iškeptai vairuotojai pats nagas total blondonių išmislas. O ir rauna mano senikė 8 metų. Gal senukas, jei Citroen?
-----------
Nesu valgius ožkienos.
QUOTE(puuupi @ 2016 03 13, 19:22)
Upjora, kuriam laikui draudima emei? (mane domina visi finansiniai klausimai susije su masinom, noriu pasiskaiciuot)
Ir is kur mokeis teorija? Man turbut su ja daugiau vargo bus, nes galb adabar visai nedirba... Noriu bent paskaitinet, paziuret kaip sektusi mokytis
Gal po to kada pagausiu momenta,kada nebijosiu vairuot ir greit uzsibukinsiu pamoka
Draudimą metams, kainuoja 140 mėnesiui.
-------
Teoriją mokiaus online, kokius 3 mėnesius vakarais po valandžiukę sėdėjau. Išlaikiau iš pirmo karto, vat važiavimo tik iš 4, nes labai stresavau.
Registravaus vairavimo mokykloj, kad teoriją mokytis, o instruktorių ėmiau privatų, patį geriausią gavau. Man tos didelės vairavimo firmos no like. Melžia pinigus.