Klasta, baisu... Ką sako daktarai?
QUOTE(Rotana @ 2016 03 03, 21:17)
Sveikos merginos. Skaitynejau Jusu susirasynejimus,suprantu,kad cia dauguma senbuviu ir super senbuviu... na o as naujoke. Gal priimsite i savo buri?
Gyvenu UK,esu vienisa busima mama,del tevelio tai labai skaudi tema ,smagu butu susirast draugiu maloniems pasnekesiams,sunku buti vienai.
Gyvenu UK,esu vienisa busima mama,del tevelio tai labai skaudi tema ,smagu butu susirast draugiu maloniems pasnekesiams,sunku buti vienai.
Sveika, kurioj JK vietoj gyveni?
Ahoj damos...o mes kaip visada bilioteny tik dabar abu... jau buvau pamiršus ką reiškia sirgti...dabar kaip kokie tuberkulioznikai kosėjam
Nu jop tvaimat....
Junkis,tik mūsų čia paskutiniu metu mažoka...
P.s. Upjora,tu su Raimuku buvai susibėgus? Lygtai tavo Staską fotkėj atpažinau,tik nesu tikra,nes pana tai o jo joi....
QUOTE(Klasta @ 2016 02 22, 13:10)
Sveikos,
Puki, ne viskas taip jau ir blogai...kai pagalvoji...
O galvoju paskutiniu metu as daug... Tevukui vezys
Pavargau ...
Puki, ne viskas taip jau ir blogai...kai pagalvoji...
O galvoju paskutiniu metu as daug... Tevukui vezys
Pavargau ...
Nu jop tvaimat....
QUOTE(Rotana @ 2016 03 03, 23:17)
Sveikos merginos.
Junkis,tik mūsų čia paskutiniu metu mažoka...
P.s. Upjora,tu su Raimuku buvai susibėgus? Lygtai tavo Staską fotkėj atpažinau,tik nesu tikra,nes pana tai o jo joi....
Labryt
Aha, Raimukas su grazuolyte ilgakase aplanke mus.
Pukita, draudziu sirgt. Savo limita jau isnaudojot.
Labas vakarelis!
Mano vaikas jau 2.5 sav. neserga Na, varvanti nosis ir kosulys nesiskaito...
O mes kraustomes I nama! Pagaliau turesim savo kiema... Antradieni pradesim veztis shmutkes.Va dabar sedziu ir nieko neveikiu, o tureciau pakuotis... O dar kiek visokiu laisku parasyt reik, skambuciu padaryt...
O mes kraustomes I nama! Pagaliau turesim savo kiema... Antradieni pradesim veztis shmutkes.Va dabar sedziu ir nieko neveikiu, o tureciau pakuotis... O dar kiek visokiu laisku parasyt reik, skambuciu padaryt...
QUOTE(Upjora @ 2016 03 05, 22:26)
Labryt
Tavęs nepažinau fotkėse,tik tavo damą išgražėjus Staska, visa pana labai graži mergaitė
Sirgimo limitą jau senai išnaudojom, į skolą einam nuo gruodžio vidurio maratoną sukam...
QUOTE(puuupi @ 2016 03 05, 23:25)
superinės naujienos
Aš noriu katino (senstu matyt)...tik kaina žiauriai kanda...katinas kainuoja tiek,kiek aš uždirbu per mėnesį
As papugos noriu Katino namie kol kas dar ne (sveciuose prisizaidziu pakankamai). Senatvej mopso noresiu, dabar dar nesu pasiruosus rimtai gyvuno prieziurai... Uztenka vaiku
Pūkita, neblūdyk, nereikia tau jokio katino. Namie bus vien plaukai, subraižyti baldai ir smirdantis tulikas. Fuj fuj fuj. Kai turėjau Matildą kiekvieną mielą rytą pirmas darbas atsikėlus būdavo išvalkyt JO DIDENYBĖS wc. Fuj. Ne ne. Jokių katinų tau nereikia. Juk turi šunę.
Ir pagalvok apie pasekmes paskolos. Taip, kad vsio, šitas susirgimas paskutinis, bo ateis anstoliai.
Puuupi, kaip faina-į namą. Norėčiau ir aš. Ale esu pakibus tarp dangaus ir žemės šiuo metu, tai spaudžiamės su Staska vienam miegamąjam.
Tai ir aš esu fotkėse, Pūkita? Į FB negrįšiu, tikrai ne. Ačiū už komplimentus damai. Šį savaitgalį net elgėsi normaliai. Kaip tikra dama. Net dvi dienas iš eilės sukneles dėvėjo.
Ir pagalvok apie pasekmes paskolos. Taip, kad vsio, šitas susirgimas paskutinis, bo ateis anstoliai.
Puuupi, kaip faina-į namą. Norėčiau ir aš. Ale esu pakibus tarp dangaus ir žemės šiuo metu, tai spaudžiamės su Staska vienam miegamąjam.
Tai ir aš esu fotkėse, Pūkita? Į FB negrįšiu, tikrai ne. Ačiū už komplimentus damai. Šį savaitgalį net elgėsi normaliai. Kaip tikra dama. Net dvi dienas iš eilės sukneles dėvėjo.
QUOTE(Upjora @ 2016 03 07, 00:04)
Jokių katinų tau nereikia. Juk turi šunę.
Tai čia kol kas tik noras,tik kažkaip vis dažnai apie tokį gėrį pagalvoju. Pati save atkalbinėju nuo vergavimo gyviui bute (tuo labiau,kad butas nuomojamas). O šunis mūsų tai laukinis,su tėvais gyvena. Senikė jau, "nebepaveža" Pūkiukio "dresūros"
Tai tavęs ir nepažinau jei ne Staska tai būčiau tiesiog peržiūrėjus kaip eilines fotkes su nepažįstamaisiais Nu bet stebiuosi tavo pana oi daužys kavalieriams širdis Aš pati FB retai būnu (neturiu ten ką veikt).
Juk turit akvariumą, užtenka tau gyvulių namie. Aš noriu tave apsagot nuo minties apie katiną.
Nu, ko jau ta Staska tau tokia graži? Man ji-eilinė maišytų bruožų mergikė su dviem eilėm augančiais dantimis. O aš tai jaučiuos pagražėjus. Nu, kas pagirs, jei ne pati.
Reikia kažkaip nuieit gult laiku, nebesilaikau režimo visai.
Nu, ko jau ta Staska tau tokia graži? Man ji-eilinė maišytų bruožų mergikė su dviem eilėm augančiais dantimis. O aš tai jaučiuos pagražėjus. Nu, kas pagirs, jei ne pati.
Reikia kažkaip nuieit gult laiku, nebesilaikau režimo visai.
QUOTE(Upjora @ 2016 02 22, 19:42)
Klasta, baisu... Ką sako daktarai?
.. jau po operacijos. Operacija sudėtinga, o ypač kai pacientas ne jaunuolis...
Panašu, kad laukia dar ir chemija....
QUOTE(Rotana @ 2016 03 04, 00:17)
Sveikos merginos.
Sveika, junkis, gal gretas padidinsi
Bet kaip ir visų, laukiam CV
QUOTE(puuupi @ 2016 03 06, 00:25)
Labas vakarelis!
-------
O mes kraustomes
-------
O mes kraustomes
jam už tai
---------
kaip fainiai
QUOTE(PŪKITAS @ 2016 03 06, 22:21)
Sirgimo limitą jau senai išnaudojom, į skolą einam nuo gruodžio vidurio maratoną sukam...
--------------------
Aš noriu katino (senstu matyt)...tik kaina žiauriai kanda...katinas kainuoja tiek,kiek aš uždirbu per mėnesį
--------------------
baikit sirgt, pavasaris ant nosies, reik jūrinį sezoną atidarinėti , arba standartiškai mini zoo
-----------
nu ne, sublūdai bene....
jei labai reikia, prie darbo trainiojasi, tuoj apsivaikuos,parašyk, kiek "štukių" pagaut , aprūpinsim ir tave, ir tavo giminę
QUOTE(puuupi @ 2016 03 06, 22:41)
As papugos noriu Katino namie kol kas dar ne (sveciuose prisizaidziu pakankamai). Senatvej mopso noresiu, dabar dar nesu pasiruosus rimtai gyvuno prieziurai... Uztenka vaiku
QUOTE(Upjora @ 2016 03 07, 01:04)
ir aš noriu paspoksoti, kaip Staska užaugo, kaip Raimuko mergina iš Londono šalies (nepatikėsi, maniškė ją dar prisimena )
beje, Raimukas mus visiškai apleido....kaip ir daugelis kitų...
Džigitei yra pažadėtas šuo (kai bus aštuntokė ). Manau, kad tuo metu labiau bernai pradės rūpėti nei šuo .. Bet kokiu atveju, kaskart kai lyja /sninga/ar vyrauja "geras" lietuviškas oras , širdyje džiaugiuosi, kad neturim šuns