Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2019 01 23, 15:44)
1. 160x200cm
2. 162x52kg ir 180x85kg
3. Dvigulė lova su spyruokliniu čiužiniu, abu daiktai pirkti Berry (SBA)
4. 300-500€
5. Vidutinio kietumo
6. Vėsiau (vyras vėsiau, aš norėčiau šilčiau, bet mėgstu užsikluoti gerai, tai kaip ir nėra problemos)
7. Nėra drėgna, bet prieš miegą kelias valandas vėdinam, tai einant miegot buna šaltoka smile.gif abu nelinkę prakaituoti
8. Ant grotelių. Lovą planuojam pirkti Berry
9. Nėra

Ačiū

O tai ciuzini pirksite ne kartu su lova is tos pacios parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2019 01 24, 09:51)
O tai ciuzini pirksite ne kartu su lova is tos pacios parduotuves?

Ne, planuojam tik lovą su grotelėm. Turi jie ir čiužinių, tai jei patarsit kokį gerą iš ten, pirksime ten, jei iš kitur, užsakysime kitur atskirai ;) svarbu ne iš kur, o koks, kad kokybiškas ir mums tinkamas būtų ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 24 sausio 2019 - 12:29
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2019 01 23, 15:44)
1. 160x200cm
2. 162x52kg ir 180x85kg
3. Dvigulė lova su spyruokliniu čiužiniu, abu daiktai pirkti Berry (SBA)
4. 300-500€
5. Vidutinio kietumo
6. Vėsiau (vyras vėsiau, aš norėčiau šilčiau, bet mėgstu užsikluoti gerai, tai kaip ir nėra problemos)
7. Nėra drėgna, bet prieš miegą kelias valandas vėdinam, tai einant miegot buna šaltoka smile.gif abu nelinkę prakaituoti
8. Ant grotelių. Lovą planuojam pirkti Berry
9. Nėra

Ačiū

Laba diena,

pasidomėkite čiužiniu Spinalis Ortopedic iš MATERASSO.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2019 01 24, 12:26)
Ne, planuojam tik lovą su grotelėm. Turi jie ir čiužinių, tai jei patarsit kokį gerą iš ten, pirksime ten, jei iš kitur, užsakysime kitur atskirai ;) svarbu ne iš kur, o koks, kad kokybiškas ir mums tinkamas būtų ;)

Supratau, SBA ciuziniu kolekcija dabar sumaisyta ir permaisyta, nebera kur nueiti issibandyti gyvai, tai jei ka nors sakyciau apie ju ciuzinius, tai tektu meluoti.
Is to ka galima apciuopti, siulyciau pasidometi Blue Fantasy, Medi Wellness, Lux-inn TFK arba Elegance TFK 120 ciuziniais. Patogus, tinkantys Jusu sudejimui, ciuziniai.
Atsakyti

Sveiki,

Ieškome čiužinuko vaikučiui, kuriam greit bus 2 metai. Būtų gerai, kad čiužinukas tiktų ilgiau, negu 1- 2 metus... :) Lovytės išmatavimai 140x70. Šiuo metu (retkarčiais :D )  miega ant Fey BabyDeLux čiužinuko.

Pagal galimą skirti sumą radau tokius variantus:

http://miegocentras...._id=14&p_id=824

http://miegocentras...._id=14&p_id=649

https://www.riposo.l...er=o12682:46784;

https://www.lonas.lt...orta-plius.html(jeigu gerai suprantu, kiti Lono vaikiški čiužinukai po metų mums jau nebelabai tiktų. Ar aš kažką ne taip supratau? )

Gal patartumėte, kuris variantas būtų tinkamiausias? O gal dar yra kažkokių kitų variantų, kurių nepamačiau? :)

Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2019 02 01, 00:48)

Jei norite ilgiau naudoti, koreguokite pacios lovytes ismatavimus. Optimalus butu 80 plotis, ilgis bent jau 160 cm.
Pradedantiems, beveik islipusiems is sauskelniu tinkamas Selekta 10.
Atsakyti

Na, iki paauglystės neplanuojam naudot tos pačios lovos ir čiužinio. Planas yra bent kokiems 3 metams, kad tiktų :) Lovytė jau yra, tai čiužinio matmenų pakeisti jau negalime :)

Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2019 02 01, 16:41)
<p>Na, iki paauglystės neplanuojam naudot tos pačios lovos ir čiužinio. Planas yra bent kokiems 3 metams, kad tiktų smile.gif Lovytė jau yra, tai čiužinio matmenų pakeisti jau negalime smile.gif</p>

Tokiu atveju pasiziurekit, kad bent jau vidinis branduolys (be uzvalkalo) nebutu zemesnis nei 10 cm. Pirmi 3 variantai, man atrodyti tie tinkamiausi, is kuriu galima rinktis. Ketvirtame variante yra tam tikras, man visiskai nepriimtinas sluoksnis, apie si presuota poliuretana suspausta is atlieku, visada buvau prastos nuomones, ji laikui begant nepakito, nes neatsirado jokiu itikinamu argumentu, kad toks poliuretanas tinkamas vaikisku ciuziniu gamybai. Cia dar nuo tu laiku, kai vaikams tiko viskas, kuo nebesinaudoja suaugusieji, nes argi vaikas gali rimtais skustis, kad jam nepatogu, kad jam smirda, kad jam niezti... O jei ir skundziasi, kas patikes, kad vaiko problemos, del per kieto, nepatogaus ciuzinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 02 vasario 2019 - 11:44
Sveiki, norėjau pasiteirauti, kokia nuomonė apie Riposo antčiužinį deluxe
https://www.riposo.l...uxe-7-cm-storio ? Gal galite pasiūlyti kokį kokybišką antčiužinį sofai. Ačiū.
Atsakyti
Sveiki, 7 metų berniukui ieškau čiužinio. Visiškai nesigaudau ar geriau spyruokliniai ar poliuretano. Patys turime poliuretano, šiaip man patinka. Ir linkus prie minkštesnių. Bet va nežinau kas geriau vaikams, ar kietesni ar ne. Išmatavimai 90/200 arba 100/200. Ir dar klausimas kazin kaip ikėjos čiužiniai? 4u.gif ax.gif vyras vis meta linkus ikėjos, bet aš nesu susidūrusi. Labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, po 15 metu vėl renkames čiuzinį.
Toumet rinkomes LONO ale tempur varianta, pavadinimas buvo lyg is M raides... Rinkomes dar ir del to, kad lova 160x200 buvo su patalynes deze ir pakeliamu mechanizmu, o tokie ciuziniai buvo LENGVESNI nei spyruokliniai. Lono ciuzinys tikrai pasiteisino - iki siol tarnauja puikiai, na gal karsta vasara kiek per silta ant jo, nes ir butas labai siltas i pietine puse, aukstai.
---
Kokia situacija dabar del ciuziniu SVORIO? Nes lova bus vel 160x200, su patalynes deze ir pakeliamu mechanizmu.

1. 160x200cm
2. 168x60kg ir 180x80kg
3. Dvigulė lova, ciuzinys nespyruoklinis - LONO ale Tempur, o po to ant sofa-lova kampo su spyruoklemis - tai sita per kieta verysad.gif
4. KOKYBE - kaina nesvarbi. Domina geriausi rinkoje.
5. Vidutinio kietumo
6. Šilčiau (nors vyras vėsiau, aš norėčiau šilčiau).Butas bus 1 aukste ir vesesnis, nei dabartinis. Galbut galetu buti dvipusis vasara-ziema variantas ax.gif
7. Nėra drėgna, bet prieš miegą pravėdinam, nelinkę prakaituoti
8. Ant grotelių, su PATLYNES DEZE IR PAKELIAMU MECHANIZMU.
9. Nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 06 vasario 2019 - 22:59
QUOTE(erdnixxx @ 2019 02 06, 15:19)
Sveiki, 7 metų berniukui ieškau čiužinio. Visiškai nesigaudau ar geriau spyruokliniai ar poliuretano. Patys turime poliuretano, šiaip man patinka. Ir linkus prie minkštesnių. Bet va nežinau kas geriau vaikams, ar kietesni ar ne. Išmatavimai 90/200 arba 100/200. Ir dar klausimas kazin kaip ikėjos čiužiniai?  4u.gif  ax.gif  vyras vis meta linkus ikėjos, bet aš nesu susidūrusi. Labai ačiū bigsmile.gif

Paprastai vaikus guldom ant poliuretaniniu ciuziniu smile.gif
Pasidomekite tokiais kaip Selekta 10, Selekta 12, Selekta 16 ciuziniais. Jie visi su HR poliuretano branduoliais, tinkami ir specialiai pritaikyti augančiam vaikui.

Optimalus pagal amziu butu Selekta 12.
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2019 02 06, 22:48)
Sveiki, po 15 metu vėl renkames čiuzinį.
Toumet rinkomes LONO ale tempur varianta, pavadinimas buvo lyg is M raides... Rinkomes dar ir del to, kad lova 160x200 buvo su patalynes deze ir pakeliamu mechanizmu, o tokie ciuziniai buvo LENGVESNI nei spyruokliniai. Lono ciuzinys tikrai pasiteisino - iki siol tarnauja puikiai, na gal karsta vasara kiek per silta ant jo, nes ir butas labai siltas i pietine puse, aukstai.
---
Kokia situacija dabar del ciuziniu SVORIO? Nes lova bus vel 160x200, su patalynes deze ir pakeliamu mechanizmu.

Jus tikriaisia miegate ant Medea ciuzinio. Tai ne Lono gamybos ciuzinys, Lonas juos tik platino Lietuvoje ir buvo taip isisiautejes, kad pateikinejo ceku gamintojo ciuzinius kaip savo gamybos ciuzinius, ant pakuociu, noredami suklaidinti pirkejus net klijuodavo lono lipdukus. Siai dienai tas čekų gamintojas yra Moravia Comfort vardu Lietuvoje ir turi dar pasiuloje islikusi Medea Plus modeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 08 vasario 2019 - 10:05