Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

Mes ieškome čiužinio vaiko lovai 80x160, gal patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 06 27, 08:28)
Mes ieškome čiužinio vaiko lovai 80x160, gal patartumėte?


Gana sunku rasti tokių išmatavimų čiužinį...
Ką galvojate apie šitą http://vaikiskibalda...remium-ciuzinys?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 06 27, 07:28)
Mes ieškome čiužinio vaiko lovai 80x160, gal patartumėte?



Laba diena,

pasidomėkite Junior relax čiužiniu iš MATERASSO.
Atsakyti

Kokie atsiliepimai aoie Dormeo Hero čiužinį ? Nusipirkome kampą, miegosime ant jo kasdien. Reikia antčiužinio. Bėda tame, kad mano svoris didokas, skaičiau, kad man reikia kietesnio čiužinio. Laiks nuo laiko skauda nugarą, koks čiužinys geriau nugarai ? O vyras naktį nemažai prakaituoja  

Atsakyti
Sveiki, kokio reiketu dairytis minkstesnio ciuzinio? Daug probelmu su stuburu, o rytais atsikeliu su dideliu juosmens skausmu, vos pajudu (atlikti visi tyrimai, nieko nerasta). Miegant ant minkstesnio pagrindo (pvz, sofos) tokiu skausmu nebuna.
1. 160x200
2. 175/75, 182/95
3. Lova
4. 600 (galima butu prideti, jei variantas labai geras)
5. Turbut minksto? Bet ar vyrui bus patogu? Jis nemegsta minkstu.
6. Vesiau
7. Esu linkusi prakaituoti
8. Kol kas patalynes deze, bet galim keisti ir lova
9. Beveik visos -ozes (pvz, skolioze ir t.t)
Atsakyti

Sveiki! Reikia pagalbos renkant čiužinį bute nuomai. Ieškom geriausio kainos - kokybės santykio. Svarbu ilgai tarnautų. Butas pakankamai aukšto lygio.

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. - standartas 160x200, aukštis nesvarbu, bet turbūt apie 20 cm.
2. Jūsų ūgis ir svoris. - tinka įvairiems žmonėms.
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. - darom prielaidą, kad žmonės bus pratę prie gerų lovų.
4. Numatoma čiužinio kaina. - svarstytume kelis variantus, vidutinė - aukštesnė kaina, svarbu kokybė.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. - vidutiniško.
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. - vėsiau.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. - nedrėgna, gali būti linkę.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. - grotelių.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. - turi nesiveisti dulkių erkutės.

Gerai būtų, jei parašytumėte iš karto, kokios konstrukcijos čiužinys Jums priimtinesnis: spyruoklinis, poliuretaninis, viskoelastinis, lateksinis ir t.t. - viskoelastinis galėtų būti dėl didesnio komforto ir prisitaikymo prie skirtingų žmonių.

 

​Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluut: 28 birželio 2018 - 09:11
QUOTE(Aiva. @ 2018 06 28, 08:01)
Sveiki, kokio reiketu dairytis minkstesnio ciuzinio? Daug probelmu su stuburu, o rytais atsikeliu su dideliu juosmens skausmu, vos pajudu (atlikti visi tyrimai, nieko nerasta). Miegant ant minkstesnio pagrindo (pvz, sofos) tokiu skausmu nebuna.
1. 160x200
2. 175/75, 182/95
3. Lova
4. 600 (galima butu prideti, jei variantas labai geras)
5. Turbut minksto? Bet ar vyrui bus patogu? Jis nemegsta minkstu.
6. Vesiau
7. Esu linkusi prakaituoti
8. Kol kas patalynes deze, bet galim keisti ir lova
9. Beveik visos -ozes (pvz, skolioze ir t.t)


Laba diena,

siūlau išbandyti Thermogel čiužinį. Manau jis patiks ir Jums, ir Jūsų vyrui. good.gif

7 anatominių zonų čiužinys su naujausios kartos ThermoGel putų poliuretanu (tankis 55 kg/m3). ThermoGel – sukuria idealų mikroklimatą organizmui, nėra kūno perkaitimo galimybių. Šis putų tipas yra pagamintas iš mikrokapsulių, kurios reaguoja į organizmo temperatūros kaitą. Jų tikslas – išlaikyti tinkamą kūno temperatūrą pastoviai. Vasarą atvėsinti, žiemą sušildyti. Termoreguliacinis funkcionalumas atsispindi iš putų spalvų kaitos pagal temperatūrą.

Taip pat į šio čiužinio sudėtį įeina PolarGel putos (viršutinis sluoksnis), kurios čiužiniui suteikia nepakartojamą vėsos ir gaivumo jausmą.

Bendrą čiužinio komfortą padidina viskoelastinis putų poliuretanas (tankis 50 kg/m3) ir HR putų poliuretanas Eliocell, kurie pasižymi dideliu prisitaikymų prie žmogaus kūno miego metu.

Čiužinys yra dvipusis. Viena pusė H3 kietumo, kita H4.

Užvalkalas SILK Touch – tai lyg šilko prisilietimas. Šis išskirtinis audinys buvo pagamintas naudojant nanotechnologijas. SILK Touch struktūra apjungia išskirtinį medžiagos lengvumą ir elastingumą. Audinys yra itin patvarus. Užvalkalas labai malonus liesti. Jis suteikia nepaprastą komforto jausmą. Jo struktūra garantuoja geriausią drėgmės absorbavimą ir jos greitą pašalinimą, dėl to užvalkalo paviršius nešildo. Užvalkalas skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.

SILK Touch – naujausių tyrimų ir technologinių sprendimų tekstilės pramonės srityje rezultatas.
Papildyta:
QUOTE(Egluut @ 2018 06 28, 09:10)
<p>Sveiki! Reikia pagalbos renkant čiužinį bute nuomai. Ieškom geriausio kainos - kokybės santykio. Svarbu ilgai tarnautų. Butas pakankamai aukšto lygio.</p>
<p><span>1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. - <strong>standartas 160x200, aukštis nesvarbu, bet turbūt apie 20 cm.</strong></span>
<span>2. Jūsų ūgis ir svoris. - <strong>tinka įvairiems žmonėms.</strong></span>
<span>3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. - <strong>darom prielaidą, kad žmonės bus pratę prie gerų lovų.</strong></span>
<span>4. Numatoma čiužinio kaina. - <strong>svarstytume kelis variantus, vidutinė - aukštesnė kaina, svarbu kokybė.</strong></span>
<span>5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. - <strong>vidutiniško.</strong></span>
<span>6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. - <strong>vėsiau.</strong></span>
<span>7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. - <strong>nedrėgna, gali būti linkę.</strong></span>
<span>8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. - <strong>grotelių.</strong></span>
<span>9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. - <strong>turi nesiveisti dulkių erkutės.</strong></span>

<span>Gerai būtų, jei parašytumėte iš karto, kokios konstrukcijos čiužinys Jums priimtinesnis: spyruoklinis, poliuretaninis, viskoelastinis, lateksinis ir t.t. - <strong>viskoelastinis galėtų būti dėl didesnio komforto ir prisitaikymo prie skirtingų žmonių.</strong></span></p>
<p> </p>
<p><span><strong>​Ačiū!</strong></span></p>


Sveiki,

Jums galiu rekomenduoti kelis variantus.

Pirmasis būtų Natur Biogreen H3 čiužinys.

Šis čiužinys pagamintas iš ekologiško HR putų poliuretano BIOGREEN, kuriame naudojami natūralūs aliejai.

BIOGREEN – tai ekologiškas ricinos aliejaus pagrindu pagamintas neskaldytos struktūros HR putų poliuretanas su alijošiaus aliejaus ekstraktu, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Šis putų poliuretanas pasižymi geru drėgmės išskaidymu, oro laidumu bei aukštu komforto lygiu.

7 zonos ir elastingas, neskaldytos struktūros putų poliuretanas gerai atpalaiduoja raumenis ir užtikrina tinkamą stuburo padėtį miego metu. Šis čiužinys priskiriamas prie minkštų čiužinių klasės. Labai efektyviai sąveikauja su aukšto lygio grotelėmis. Gausus profiliavimas užtikrina gero oro cirkuliaciją.


Mūsų pastangas pasiūlyti sveiką miegą pagal gamtos ritmą geriausiai atspindi
LYOCELL čiužinio užvalkalas. Šio prabangaus užvalkalo audinio pagrindas yra celiuliozė, kuri sukuria subtilų ryšį tarp užvalkalo paviršiaus ir miegančiojo kūno, ir užtikrina savo tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Svarbu tai, kad tai yra medžiaga, kuri sugeria drėgmę, todėl leidžia išlaikyti higienišką, sausą klimatą ant čiužinio paviršiaus. Ši savybė yra svarbi žmonėms linkusiems prakaituoti arba kenčiantiems nuo hipertenzijos. Be to, celiuliozė yra natūraliai antibakterinis audinys, kuris padvigubina jo naudojimo saugumą žmonėms, kenčiantiems nuo alergijos, kvėpavimo takų ligų. Užvalkalas LYOCELL su 3D tinkleliu labai efektyviai pašalina drėgmę ir užtikrina nepalankias sąlygas dulkių erkutėms veistis. Užvalkalas skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.

Čiužinio parametrai:

Aukštis: 20 cm;
Svorio kategorija: iki 150 kg;
Pilnas garantinis: 12 metų;

Antrasis Swiss Magic čiužinys

Čiužinio pagrindą sudaro ekskliuzyvinis Avent02 putų poliuretanas, kuris yra patobulinta šaltųjų HR putų versija. Avent02 atrodo kietesnis, tačiau nepaisant to yra labai elastingas, todėl sukuria idealiai laikančias kūną čiužinio zonas. Nauja Avent02 porų struktūra pasižymi dinaminėmis ir elastinėmis savybėmis. Struktūrizuotas porų derinys yra atsparus drėgmei, šilumai ir dideliam spaudimui – t.y. tokiems faktoriams, dėl kurių paprastai porolono savybės keičiasi ir jis suminkštėja. Paminėtina, kad šio putų poliuretano gamybos metu išskiriama mažiau CO2 ir tokiu būdu yra prisidedama prie aplinkos tausojimo.

Čiužinio užvalkalas

Užvalkalas LAVENDER yra impregnuotas levandos ekstraktu, kuris veiksmingai atbaido vabzdžius (taip pat ir kandis). Ilsėdamiesi ant čiužinio su LAVENDER užvalkalu galite mėgautis aromaterapija, kuri teigiamai veiks Jūsų kūną ir sielą. Yra pripažinta, kad levandos veiksmingai padeda esant galvos skausmui, migrenai, nervinei įtampai ir net nemigai, todėl galėsite visiškai atsipalaiduoti ir pailsėti.

Čiužinio parametrai:

Aukštis: 20 cm;
Svorio kategorija: iki 130 kg;
Pilnas garantinis: 10 metų;


O jeigu nuomojamas butas labai prabangus ir norite palaikyti aukštą komforto klasę, siūlau pasidomėti FERRETI čiužinių kolekcija iš MATERASSO. Iš šios kolekcijos siūlau pasidomėti čiužiniais PILATIS ir RAYON.







Atsakyti

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 180x200
2. Jūsų ūgis ir svoris. 175/70, 165/60
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Sofa-lova
4. Numatoma čiužinio kaina. iki 1000 Eur
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Vidutinio
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Norėtųsi vasarą Vėsiau, žiemą šilčiau  :unsure:  :4u: 
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Nedrėgna, gali būti linkę prakaituoti
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Lovos grotelių
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Paskauda kaklą, nugarą.

Atsakyti
QUOTE(narto @ 2018 07 07, 00:06)
<p><span>1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. <strong>180x200</strong></span>
<span>2. Jūsų ūgis ir svoris. <strong>175/70, 165/60</strong></span>
<span>3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. <strong>Sofa-lova</strong></span>
<span>4. Numatoma čiužinio kaina. <strong>iki 1000 Eur</strong></span>
<span>5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. <strong>Vidutinio</strong></span>
<span>6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. <strong>Norėtųsi vasarą</strong> <strong>V</strong></span><strong><span>ėsiau, žiemą šilčiau  unsure.gif</span></strong><strong><span>  4u.gif</span></strong><strong><span> </span></strong>
<span>7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Nedrėgna, gali būti linkę prakaituoti</span>
<span>8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. <strong>Lovos grotelių</strong></span>
<span>9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. <strong>Paskauda kaklą, nugarą.</strong></span></p>


Laba diena,

pasidomėkite čiužiniais Swiss Magic, Thermogel iš Materasso smile.gif
Atsakyti

Sveiki. Parekomenduokit prasau, koki ciuzini pirkti.

1. 160 cm. plotis, jei standartinis tai 200 cm ilgio. 
2. 195 cm, apie +/ - 100 kg

3. Butu gerai kainos ir kokybes santykis
5. Pusiau kieto ko gero.
6. Vesiau
7. Linkes prakaituoti
8. Groteles
9. Stuburo, kelio sanariu.

Aciu :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 18 liepos 2018 - 12:03
Koki ciužinį rekomenduotumėįe šešių metų vaikui.
Sveria apie 20 kg.
Lovoje yra grotelės 90x 200.
šiuo metu miega ant čiužinio, kuris buvo perkant lovą.
iki 200 eur
ar reikia tokiam vaikui tų anatominiu zonų ?
Kaip Lono čiužinys Morta pLius, Jonė plius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 20 liepos 2018 - 14:07
QUOTE(saber @ 2018 07 18, 12:02)
<p>Sveiki. Parekomenduokit prasau, koki ciuzini pirkti.</p>
<p><span>1. 160 cm. plotis, jei standartinis tai 200 cm ilgio.</span><span> </span>
<span>2. 195 cm, apie +/</span><span> </span><span>- 100 kg</span></p>
<p><span>3. </span><span>Butu gerai kainos ir kokybes santykis</span>
<span>5. Pusiau kieto ko gero.</span>
<span>6. Vesiau</span>
<span>7. Linkes prakaituoti</span>
<span>8. Groteles</span>
<span>9. Stuburo, kelio sanariu.</span></p>
<p><span>Aciu 4u.gif</span></p>



Sveiki, pasidomėkite Spinalis Ortopedic čiužiniu iš MATERASSO smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciquita @ 2018 07 20, 13:29)
Koki ciužinį rekomenduotumėįe šešių metų vaikui.
Sveria apie 20 kg.
Lovoje yra grotelės 90x 200.
šiuo metu miega ant čiužinio, kuris buvo perkant lovą.
iki 200 eur
ar reikia tokiam vaikui tų anatominiu zonų ?
Kaip Lono čiužinys Morta pLius, Jonė plius?



Sveiki,

pasidomėkite PARTNER BIOGREEN 18 cm čiužiniu iš MATERASSO.
Atsakyti