Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

Labai geras pasirinkimas būtų Selene Vitali HR, jis 18 cm aukščio, yra 2 kietumų, 7 zonų ir profiliuoto HR putų poliuretano.

Atsakyti
reikia kietoko čiužinio
kas būtų iš geresnių,
bet, kad nebūtu labai jau brangus
Atsakyti

Jeigu norite spyruoklinio čiužinio, tai pasidomėkite Selenės Lux-Inn 1000 čiužiniu, o jeigu putų poliuretano, tai Selenės Blue Vision.

Atsakyti

Įsigijom vaikui lietuvių gamintojų nauja čiužinį su 2 cm viskoelastiniu sliuoksniu. Susidūrėme su problema, po pirmos nakties vaikas atsikėlė su skaudančio užgulusia nosyte, man visa diena galvos skausmas, čiužinys skleidžia itin auitrų kvapą, pratraukus užvalkalą matos baltų klijų sluoksnis kuris ir skleidžia nemalonų kvapą.  Kita naktį vaiko nebeguldėm ant jo, paskambinus gamintojui jie pasiūlė pavėdinti jį kelias dienas jei nepadės gražins pinigus. Bet manau kelių dienų nepakaks, bet jei ir po keliu savaičių pravėstu ar tie klijai nedarytu neigiamo poveikio sveikatai, ar tiesiog gražinti įsigyti ne klijuotą čiužinį ? Sau prieš keletą metu įsigijom naują čiužinį tai nieko panašaus nebuvo. 

Atsakyti
QUOTE(Ernestdan @ 2018 05 12, 11:00)
<p>Įsigijom vaikui lietuvių gamintojų nauja čiužinį su 2 cm viskoelastiniu sliuoksniu. Susidūrėme su problema, po pirmos nakties vaikas atsikėlė su skaudančio užgulusia nosyte, man visa diena galvos skausmas, čiužinys skleidžia itin auitrų kvapą, pratraukus užvalkalą matos baltų klijų sluoksnis kuris ir skleidžia nemalonų kvapą.  Kita naktį vaiko nebeguldėm ant jo, paskambinus gamintojui jie pasiūlė pavėdinti jį kelias dienas jei nepadės gražins pinigus. Bet manau kelių dienų nepakaks, bet jei ir po keliu savaičių pravėstu ar tie klijai nedarytu neigiamo poveikio sveikatai, ar tiesiog gražinti įsigyti ne klijuotą čiužinį ? Sau prieš keletą metu įsigijom naują čiužinį tai nieko panašaus nebuvo. </p>

As grazinciau, nenoreciau sau tokio gaminio. Bet nesuprantu, kokia paskirtis tu kliju? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 05 14, 16:08)
As grazinciau, nenoreciau sau tokio gaminio. Bet nesuprantu, kokia paskirtis tu kliju?  blink.gif


Klijų paskirtis yra suklijuoti skirtingus čiužinio sluoksnius. Kai perkate čiužinį, siūlau pasidomėti, kokie klijai yra naudojami.
Atsakyti

Laba diena,

pribrendau ir aš Jūsų konsultacijai. Reikia čiužinio į miegamąjį.

1. Čiužinys 160*200;

2. Mano svoris 90kg, ūgis 174cm, vyro 120kg, ūgis 185cm.

3. Miegojom ant sofos - lovos.

4. iki 400 eurų.

5. Norisi pusiau kieto arba kieto čiužinio.

6. Mėgstame kai būna vėsiau.

7. Namuose nėra drėgna, bet linkę prakaituoti ir vyrui pastoviai būna karšta.

8. Lovos pagrindas bus lovos grotelės.

9. Reikšmingų sveikatos sutrikimų nėra, bet su nugarom kaip ir visiems dauguma mažos problemos yra.

Kiek pati domėjausi mūsų svorio atžvilgiu lygtais labiausiai tinka spyruokliniai čiužiniai. Ačiū už atsakymus ir komentarus:) 

Atsakyti

Sveiki, reikia patarimo, renkame čiužinį vaikui virš 4 metukų, svoris apie 19 kg. Klaipėdoje pasiūlė Morta plius kietą čiužinį, Jonė, Jonė plius, dar selekta vidutinio kietumo. Koks būtų teisingiausias pasirinkimas, vieni teigia kad reikia kieto, kiti vidutinio kietumo. Kokie butu dar pasiūlymai, gal iš suaugusųjų linijos?

Atsakyti
QUOTE(Aventelee @ 2018 05 16, 09:14)
<p>Sveiki, reikia patarimo, renkame čiužinį vaikui virš 4 metukų, svoris apie 19 kg. Klaipėdoje pasiūlė Morta plius kietą čiužinį, Jonė, Jonė plius, dar selekta vidutinio kietumo. Koks būtų teisingiausias pasirinkimas, vieni teigia kad reikia kieto, kiti vidutinio kietumo. Kokie butu dar pasiūlymai, gal iš suaugusųjų linijos?
</p>



Laba diena,

pasidomėkite čiužiniu "PARTNER BIOGREEN" smile.gif Jis gali būti 18 cm, 20 cm ir 24 cm aukščio.

Tai kombinuotas 7 anatominių zonų čiužinys pagamintas iš ekologiško, neskaldytos struktūros HR putų poliuretano BIOGREEN su natūraliais alijošiaus ir ricinos aliejais ir ELIOCELL elastingų putų. Čiužinys pasižymi geru drėgmės išskaidymu, oro laidumu bei aukštu komforto lygiu. Tinka alergiškiems žmonėms.

7 anatominės zonos miego metu stuburą palaiko taisyklingoje padėtyje, o elastingas putų poliuretanas atpalaiduoja raumenis.

Tai yra dvipusis čiužinys (H3/H4).

BIOGREEN – tai ekologiškas ricinos aliejaus pagrindu pagamintas neskaldytos struktūros HR putų poliuretanas su alijošiaus aliejaus ekstraktu, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Šis putų poliuretanas pasižymi geru drėgmės išskaidymu, oro laidumu bei aukštu komforto lygiu.

ELIOCELL putų poliuretano, kuris yra vienas iš pagrindinių čiužinių gamybos ingredientų. Jo kompozicija užtikrina gerą kopijavimo charakteristiką ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga, kurios kokybė buvo gerokai patobulinta yra Jūsų garantas į sveiką miegą.


čiužinio užvalkalas LYOCELL

Šio prabangaus užvalkalo audinio pagrindas yra celiuliozė, kuri sukuria subtilų ryšį tarp užvalkalo paviršiaus ir miegančiojo kūno, ir užtikrina savo tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Svarbu tai, kad tai yra medžiaga, kuri sugeria drėgmę, todėl leidžia išlaikyti higienišką, sausą klimatą ant čiužinio paviršiaus. Ši savybė yra svarbi žmonėms linkusiems prakaituoti arba kenčiantiems nuo hipertenzijos. Be to, celiuliozė yra natūraliai antibakterinis
audinys, kuris padvigubina jo naudojimo saugumą žmonėms, kenčiantiems nuo alergijos, kvėpavimo takų ligų. Užvalkalas LYOCELL su 3D tinkleliu labai efektyviai pašalina drėgmę ir užtikrina nepalankias sąlygas dulkių erkutėms veistis. Užvalkalas skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.


Atsakyti

Laba vakara,

pradėjome ieškoti naujo čiužinio, bandau surašyti pagrindinius dalykus:

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 1,6m x 2m

2. Jūsų ūgis ir svoris.  183 cm - 85 kg ir 180 cm - 70 kg
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. šiuo metu miegame ant kieto spyruoklinio čiužinio
4. Numatoma čiužinio kaina. Konkretaus biudžeto nėra, vidutinio lygio.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Kietesnio
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Vėsiau
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Namuose sausa, daug prakaituoju miegant
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Bus ant lovos grotelių
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Reikšmingų sutrikimų nėra, kaip ir daugumai nugaros karts nuo karto apie save primena.


Šiuo metu miegame ant spyruoklinio kieto čiužinio apie 7 metus, esame juo patenkinti bet tiesiog keičiam būstą ir reikalingas naujas čiužinys. Pradėjus ieškoti matau visokių poliuretaninių ir t.t. ir nežinau ar mums jis tinkamas, ar verta jį bandyti ar vis dėl to tinktis spyruoklinį čiužinį. Norisi gero, patogaus ir ilgaamžio daikto. 

Atsakyti
QUOTE(Gedziminas @ 2018 05 20, 22:02)
<p>Laba vakara,</p><p></p><p>pradėjome ieškoti naujo čiužinio, bandau surašyti pagrindinius dalykus:</p><p></p><p><span>1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. <strong>1,6m x 2m</strong></span></p><p><span>2. Jūsų ūgis ir svoris.  <strong>183 cm - 85 kg ir 180 cm - 70 kg</strong></span>
<span>3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. <strong></strong><strong>šiuo metu miegame ant kieto spyruoklinio čiužinio</strong></span>
<span>4. Numatoma čiužinio kaina. <strong>Konkretaus biudžeto nėra, vidutinio lygio.</strong></span>
<span>5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. <strong>Kietesnio</strong></span>
<span>6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. <strong>Vėsiau</strong></span>
<span>7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. <strong>Namuose sausa, daug prakaituoju miegant</strong></span>
<span>8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. <strong>Bus ant lovos grotelių</strong></span>
<span>9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. <strong>Reikšmingų sutrikimų nėra, kaip ir daugumai nugaros karts nuo karto apie save primena.</strong></span>
</p><p><span><strong></strong></span>
</p><p><span>Šiuo metu miegame ant spyruoklinio kieto čiužinio apie 7 metus, esame juo patenkinti bet tiesiog keičiam būstą ir reikalingas naujas čiužinys. Pradėjus ieškoti matau visokių poliuretaninių ir t.t. ir nežinau ar mums jis tinkamas, ar verta jį bandyti ar vis dėl to tinktis spyruoklinį čiužinį. Norisi gero, patogaus ir ilgaamžio daikto. </span></p>


Laba diena, siūlau pasidomėti MATERASSO produkciją. Iš spyruoklinių čiužinių AMERIKA, iš putų poliuretaninių Spinalis Ortopedic, Swiss Magic, Natur Biogreen čiužiniais.
Atsakyti
Sveiki. Reikėtų pagalbos su čiužinio parinkimu.

1. lova 160x200 cm su grotelėmis.
2. Dviese su vyru - 70 ir 100 kg
3. Miegojome ant čiužinio, lova su grotelėmis
4. Numatoma čiužinio kaina – iki 600 Eur.
5. Norisi vidutinio kietumo čiužinio.
6. Norme, kad miegant būtų vidutiniškai šiltai.
7.Namuose nėra drėgna, bet vyras linkęs prakaituoti.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys - grotelės.
9. Nėra jokių sveikatos sutrikimų.

Čiužinio konstrukcijos nežinome, todėl ir norime patarimo. Lateksinio atsisakome dėl prakaitavimo. Norime tokio čiužinio, kad nesijaustų, kaip šalia miegantis žmogus vartosi.
Atsakyti