Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

Sveiki,

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160x210
2. Jūsų ūgis ir svoris. 172/95-100; 200/95
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Spyruoklinis čiužinys Amadeo Eucatherm.
4. Numatoma čiužinio kaina. Nesvarbu
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Kieto
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Kuo vėsiau
7. Ar namuose drėgna, gal Jūs linkęs prakaituoti. Nedrėgna, vyras labai kaista.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Grotelių, užsakinėsime naujas pagal čiužinį.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Juosmens skausmai, periodinis sėdmeninio nervo užspaudimas. Refliuksas.


Išgulėjom didžiąją dalį ekspozicijų Vilniuje, turiu porą favoritų, bet vis tiek kyla klausimų. Pagrindiniai reikalavimai - kad būtų įmanomas nestandartinis ilgis, kad būtų kuo vėsesnis, ir kad būtų kietas, atsparus dideliam svoriui branduolys, bet šiek tiek puresnis paviršius - ant visai kietų čiužinių gulint (ant nugaros, nes taip dažnai tenka norom-nenorom) juosmuo ore kabo. Patiko Materasso Natura, bet kamuoja abejonės dėl šilumos - ar vėdinimasis gali būti bent panašus į spyruoklinio? 

Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2017 12 28, 19:04)
<p><span></span>Sveiki,</p><p></p><p><span>1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. <strong></strong>160x<strong>210</strong></span>
<span>2. Jūsų ūgis ir svoris. 172/95-100; 200/95</span>
<span>3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Spyruoklinis čiužinys Amadeo Eucatherm.</span>
<span>4. Numatoma čiužinio kaina. Nesvarbu</span>
<span>5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Kieto</span>
<span>6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Kuo vėsiau</span>
<span>7. Ar namuose drėgna, gal Jūs linkęs prakaituoti. Nedrėgna, vyras labai kaista.</span>
<span>8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Grotelių, užsakinėsime naujas pagal čiužinį.</span>
<span>9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Juosmens skausmai, periodinis sėdmeninio nervo užspaudimas. Refliuksas.</span></p><p><span></span>
</p><p>Išgulėjom didžiąją dalį ekspozicijų Vilniuje, turiu porą favoritų, bet vis tiek kyla klausimų. Pagrindiniai reikalavimai - kad būtų įmanomas nestandartinis ilgis, kad būtų kuo vėsesnis, ir kad būtų kietas, atsparus dideliam svoriui branduolys, bet šiek tiek puresnis paviršius - ant visai kietų čiužinių gulint (ant nugaros, nes taip dažnai tenka norom-nenorom) juosmuo ore kabo. Patiko Materasso Natura, bet kamuoja abejonės dėl šilumos - ar vėdinimasis gali būti bent panašus į spyruoklinio? </p>


Laba diena,

pirmiausia noriu pasakyti, kad spyruoklinis spyruokliniui nelygus, nes be spyruoklių taip pat yra ir papildomi sluoksniai, kurie gali būti iš HR poliuretano, latekso ar viskoelasto ir t.t, kas taip pat įtakoja čiužinio pralaidumą orui.

Natura. Šis čiužinys priklauso MATERASSO ekskliuzyvinių čiužinių kolekcijai. O ši kolekcija - tai ilgametis čiužinių technologijos tobulinimo rezultatas. Natura čiužinys yra pritaikytas žmonėms nuo 40 kg iki 190 kg. Taip yra dėl to, kad čiužinio tvirtumas didėja nuo miegamojo paviršiaus gilyn link pagrindo vidaus. Išorinis sluoksnis suteikia maksimalaus komforto ir kuo giliau žmogus “panyra” į čiužinį, tuo tvirčiau jį prilaiko čiužinys ir stiprėja atrama stuburui.

Dėl unikalios gamybos technologijos (vulkanizavimas ir staigus atšaldymas) yra pasiektos išskirtinės TALALAY latekso savybės. Jis yra ir ypač elastingas, ir išskirtinai laidus orui, nes tai vienintelė latekso rūšis, turinti atvirą porų struktūrą.

Antras sluoksnis yra iš Evo Pore HRC šveicariško putų poliuretano. Naujoviška putų porų struktūra pasižymi dinamiškumu ir elastingumu, tačiau tuo pat metu yra ypač stabili bei vientisa. Šio putų poliuretano parametrai nesikeičia net ir esant drėgmės, šilumos ar slėgio poveikiui, nors įprasto porolono stabilumui šie faktoriai turi didelės įtakos. EvoPore HRC putų poliuretanas yra žinomas, kaip puikiai prisitaikantis prie kūno formų, elastingas ir laidus orui. O svarbiausia, kad šias išskirtines savybes čiužinys išlaiko nekeisdamas savo formos.

Tvirtumo, atraminių savybių ir elastingumo čiužiniui priduoda HYDRO latekso puta, naudojama čiužinio šerdies viduryje. HYDROLATEX – poliuretano ir latekso mišinys, naujas gaminys pasaulyje, turi abiejų rūšių savybes, gaminamas Italijoje. Prie nedidelių tankių yra žymiai patvaresnis už poliuretaną ar lateksą, geriau išgariną drėgmę, pralaidus orui.


Čiužinio užvalkalas

ORGANIC COTTON. Medvilnė yra visame pasaulyje labiausiai mėgiamas audinys. Ji maloni odai, patogi, tinka hipoalergiškiems, alergiškiems žmonėms, nedirgina odos ir nesukelia alergijos. Medvilnė yra 100 proc. natūralus produktas, labai laidi orui, puikiai džiūsta, todėl išlieka sausa. Taip pat pasižymi savybe išleisti kūno šilumą ir tokiu būdu mažina prakaitavimą. Organinė medvilnė auginama natūraliu būdu, nenaudojant pesticidų, herbicidų, cheminių trąšų ir insekticidų. Naudodami produktus iš organinės medvilnės, padedame saugoti aplinką ir žmonių sveikatą besivystančiose šalyse. Užvalkalo šonuose yra 3D tinklelis skirtas gerinti oro cirkuliaciją čiužinyje ir drėgmės išgarinimą.

Jeigu žmogus yra linkęs prakaituoti, tai reikia žiūrėti ne tik į čiužinio savybes, bet taip pat ir į patalynę.

Galite pasidomėti KLASIK TWINS antklode.

KLASIK TWINS – tai antklodė, kuri pasižymi lengvumu ir puikiu prisitaikymu prie Jūsų kūno formų. Didelis oro pralaidumas užtikrins komfortabilią aplinką miego metu.

Ši antklodė išskirtinė tuo, kad ją sudaro dvi atskiros dalys, kurios gali būti sujungtos kartu. Tai labai praktiškas ŽIEMA / VASARA sprendimas. Vasaros metu, kada norisi vėsumo ir gaivos, Jūs galite naudoti vieną antklodės dalį, o žiemą – dvi sujungtas dalis, kurios suteiks Jums šilumos ir jaukumo pojūtį.
Atsakyti
Sveiki, jau gana ilgai neapsisprendziame del ciuzinio, gal galesite ka patarti.
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai: 160x200
2. Jūsų ūgis ir svoris. Mano 180/64, vyro 181/86
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Ant čiužinio, neitin senas, neišsiugulejes, taciau paprastas pigus poroloninis, minkstas, nezonuotas, 12 cm aukscio ir kazkodel nusprendem kad reikia ypatingesnio smile.gif
4. Numatoma čiužinio kaina. Butu gerai iki 700 eur, bet jei labai geras variantas, dar kazkiek galima prideti butu.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Minksto, dauguma bandytu atrodo kietoki.
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Vidutiniskai, siaip megstam siluma, tik vasara bute buna karstoka.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Nedregna, isskyrus keleta savaiciu rudeni kol dar neijungia sildymo. Prakaituojam vidutiniskai.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Planuojam isigyti lova su grotelemis, bet po apacia butu gerai ir patalynes deze. Bet taikysim prie ciuzinio. Siuo metu paprasta lova su grotelem.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Mano stuburas ganetinai islinkes ne i sonus, bet ties juosmeniu i pilvo puse (sunku paaiskinti), taip pat turejau uodegikaulio trauma, todel pagulejus ant kietesnio pavirsiaus (pvz pliaze keleta valandu ant smeliuko), pradeda diegti ir surakinti uodegikauli (stuburo pats galiukas).

Daugiau dairemes i ne spyruoklinius ciuzinius, kadangi del spyruokliniu esu susidariusi nuomone, kad perduoda partnerio judesius, o as miegu jautriai ir greit nubundu. Taip pat sodyboje esam isigije is jysk spyruoklini ciuzini, pocket tipo (dar vienoje puseje kokoso pluostas), tai ir retai naudojant pastebejau, kad po kokiu 2-3 metu ant jo sedantis jau girdisi spyruokliu garsai, vartantis taip pat. Del siu dvieju priezasciu noretume ne spyruoklinio, nebent rastume varianta, kuris neposketu po keliu metu ir neperduotu judesiu. Siaip spyruokliniai mano nuomone patogesni nei kiti.

Apie kitus. Daugiausiai ieskojom su viskoelastu, po ilgu svarstymu ir bandymu isigijom Lono Harmonija Plius, nes pasirode vertas savo kainos ir parduotuveje atrode patogus, bet deja namuose jis abiems buvo zymiai per kietas, man prasidejo nugaros skausmai ties juosmeniu ir kaklo srityje, buvo abiem labai nepatogu. Daugiau is Lono neradom i ka pakeisti, Tyla plius per kietas, Tyla labai perduoda judesius, todel kad ir kaip megstam preke lietuviska, neradom sau tinkamo. Is Dormeo bandem IMemory Silver bei Air Select Plus, abu atrodo pakankamo minkstumo, pliusas, kad ir tas spyruoklinis is dvieju daliu, todel gal neperduotu judesiu, bet ar verti savo kainos? Dar raso, kad jie 3 minkstumo zonu, ar tai ne per mazai? Taip pat ziurejom Maiza idealistas, bet bijom kad nebutu kaip su Harmonija, nes pats pavirsius irgi nera purus, i koki noretusi ikristi. Beje, ten raso, kad 7 zonos, bet pagal paveiksliuka su ispjaustymu, tai nematau kuo skiriasi nuo Dormeo IMemory Silver, gal galit pakomentuot apie tas minkstumo zonas ir ar tai tikrai svarbu, kaip daug kas akcentuoja?
Taigi, tokios musu patirtys, gal patarsit ka dar paziureti, kas mums galetu tikti ar bent jau butu panasaus patogumo i mano minetus Dormeo, bet vertesni savo kainos? Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2018 01 02, 23:00)
Sveiki, jau gana ilgai neapsisprendziame del ciuzinio, gal galesite ka patarti.
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai: 160x200
2. Jūsų ūgis ir svoris. Mano 180/64, vyro 181/86
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Ant čiužinio, neitin senas, neišsiugulejes, taciau paprastas pigus poroloninis, minkstas, nezonuotas, 12 cm aukscio ir kazkodel nusprendem kad reikia ypatingesnio smile.gif
4. Numatoma čiužinio kaina. Butu gerai iki 700 eur, bet jei labai geras variantas, dar kazkiek galima prideti butu.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Minksto, dauguma bandytu atrodo kietoki.
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Vidutiniskai, siaip megstam siluma, tik vasara bute buna karstoka.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Nedregna, isskyrus keleta savaiciu rudeni kol dar neijungia sildymo. Prakaituojam vidutiniskai.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Planuojam isigyti lova su grotelemis, bet po apacia butu gerai ir patalynes deze. Bet taikysim prie ciuzinio. Siuo metu paprasta lova su grotelem.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Mano stuburas ganetinai islinkes ne i sonus, bet ties juosmeniu i pilvo puse (sunku paaiskinti), taip pat turejau uodegikaulio trauma, todel pagulejus ant kietesnio pavirsiaus (pvz pliaze keleta valandu ant smeliuko), pradeda diegti ir surakinti uodegikauli (stuburo pats galiukas).

Daugiau dairemes i ne spyruoklinius ciuzinius, kadangi del spyruokliniu esu susidariusi nuomone, kad perduoda partnerio judesius, o as miegu jautriai ir greit nubundu. Taip pat sodyboje esam isigije is jysk spyruoklini ciuzini, pocket tipo (dar vienoje puseje kokoso pluostas), tai ir retai naudojant pastebejau, kad po kokiu 2-3 metu ant jo sedantis jau girdisi spyruokliu garsai, vartantis taip pat. Del siu dvieju priezasciu noretume ne spyruoklinio, nebent rastume varianta, kuris neposketu po keliu metu ir neperduotu judesiu. Siaip spyruokliniai mano nuomone patogesni nei kiti.

Apie kitus. Daugiausiai ieskojom su viskoelastu, po ilgu svarstymu ir bandymu isigijom Lono Harmonija Plius, nes pasirode vertas savo kainos ir parduotuveje atrode patogus, bet deja namuose jis abiems buvo zymiai per kietas, man prasidejo nugaros skausmai ties juosmeniu ir kaklo srityje, buvo abiem labai nepatogu. Daugiau is Lono neradom i ka pakeisti, Tyla plius per kietas, Tyla labai perduoda judesius, todel kad ir kaip megstam preke lietuviska, neradom sau tinkamo. Is Dormeo bandem IMemory Silver bei Air Select Plus, abu atrodo pakankamo minkstumo, pliusas, kad ir tas spyruoklinis is dvieju daliu, todel gal neperduotu judesiu, bet ar verti savo kainos? Dar raso, kad jie 3 minkstumo zonu, ar tai ne per mazai? Taip pat ziurejom Maiza idealistas, bet bijom kad nebutu kaip su Harmonija, nes pats pavirsius irgi nera purus, i koki noretusi ikristi. Beje, ten raso, kad 7 zonos, bet pagal paveiksliuka su ispjaustymu, tai nematau kuo skiriasi nuo Dormeo IMemory Silver, gal galit pakomentuot apie tas minkstumo zonas ir ar tai tikrai svarbu, kaip daug kas akcentuoja?
Taigi, tokios musu patirtys, gal patarsit ka dar paziureti, kas mums galetu tikti ar bent jau butu panasaus patogumo i mano minetus Dormeo, bet vertesni savo kainos? Aciu labai smile.gif


Sveiki, akivaizdu, kad nebandėte Rayon čiužinio iš Ferreti kolekcijos (gamintojas MATERASSO). biggrin.gif Pagal Jūsų apibūdinimą ir poreikius, manau, šis čiužinys Jums tiktų idealiai.

RAYON branduolio savybės smile.gif

Storas sluoksnis aukštos kokybės viskoelastinio poliuretano Mind Foam® idealiai reaguoja į Jūsų kūno temperatūrą ir panaikina galimybę atsirasti dideliam taškiniam pasipriešinimui. Rezultate mes gauname pagerintą kraujotaką ir ramesnį miegą be dažno vartymosi. Čiužinys su idealia forma užtikrina Jūsų kaklo, nugaros, pečių ir kojų nepriekaištingą atramą. Tokiu būdu miego metu Jūsų kūnas yra teisingoje anatominėje padėtyje.

Viskoelastinis poliuretanas Mind Foam® naudojamas čiužinio viršutinėje dalyje, buvo specialiai sukurtas palaikyti idealią kūno padėtį miegant. Jos pagrindą sudaro viskoelastinis poliuretanas papildytas unikalia savybe didesniu taškiniu elastingumu prie minimalaus spaudimo. Rezultate mes jaučiame pilną atsipalaidavimą ir greitesnę kūno regeneraciją miego metu.

Apatinė čiužinio dalis yra pagaminta iš aukšto elastingumo poliuretano CELLFLEX, kuris išsiskiria ilgaamžiškumu, stabilumu ir aukštu taškinės deformacijos standartu. Didelis tankis ir naujausia italų poliuretano technologija užtikrina ilgaamžiškumą, o tankus ir geras profiliavimas gerą oro cirkuliaciją.

Šis čiužinys vertas kiekvieno į jį investuoto euro! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cjanga @ 2018 01 03, 13:19)
Sveiki, akivaizdu, kad nebandėte Rayon čiužinio iš Ferreti kolekcijos (gamintojas MATERASSO).  biggrin.gif Pagal Jūsų apibūdinimą ir poreikius, manau, šis čiužinys Jums tiktų idealiai.

RAYON branduolio savybės smile.gif

Storas sluoksnis aukštos kokybės viskoelastinio poliuretano Mind Foam® idealiai reaguoja į Jūsų kūno temperatūrą ir panaikina galimybę atsirasti dideliam taškiniam pasipriešinimui. Rezultate mes gauname pagerintą kraujotaką ir ramesnį miegą be dažno vartymosi. Čiužinys su idealia forma užtikrina Jūsų kaklo, nugaros, pečių ir kojų nepriekaištingą atramą. Tokiu būdu miego metu Jūsų kūnas yra teisingoje anatominėje padėtyje.

Viskoelastinis poliuretanas Mind Foam® naudojamas čiužinio viršutinėje dalyje, buvo specialiai sukurtas palaikyti idealią kūno padėtį miegant. Jos pagrindą sudaro viskoelastinis poliuretanas papildytas unikalia savybe didesniu taškiniu elastingumu prie minimalaus spaudimo. Rezultate mes jaučiame pilną atsipalaidavimą ir greitesnę kūno regeneraciją miego metu.

Apatinė čiužinio dalis yra pagaminta iš aukšto elastingumo poliuretano CELLFLEX, kuris išsiskiria ilgaamžiškumu, stabilumu ir aukštu taškinės deformacijos standartu.  Didelis tankis ir naujausia italų poliuretano technologija užtikrina ilgaamžiškumą, o tankus ir geras profiliavimas gerą oro cirkuliaciją.

Šis čiužinys vertas kiekvieno į jį investuoto euro! rolleyes.gif


Aciu uz rekomendacija! Sio tikrai nebandem, del smalsumo gal reikes apziureti, nors kaip ir minejau, planuojame isleisti iki 700, o sis sia riba gerokai virsija, tad jei butu dar pasiulymu, lauksim smile.gif
Atsakyti

Ačiū labai už rekomendaciją, o jei trumpai - kuo jie skiriasi vienas nuo kito? :)

Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2018 01 03, 00:00)

Neperduoda judesiu tik tie ciuziniai, kurie turi stora viskoelastinio poliuretano sluoksni, bet viskoelastas turi savybe kieteti esant vesesniai kambario temperaturai. Nekieteja, tik Metzeler viskoelastas, bet ciuzinys del to adekvaciai ir kainuoja.
Idealiai Jusu poreikius atitiktu, isskyrus kainos faktoriu, tik Metzeler Pleasure ciuzinys... Visi kiti, tik alternatyvos, kurias isigyje po keliu menesiu vel ieskosit ko nors geresnio.
Todel gal verta susimoketi is karto ir nesukti sau galvos 10-15 metu.
Papildyta:
QUOTE(Connectivity @ 2017 12 26, 02:31)
Parasykit kokios sudeties buvo turetas ciuzinys, t.y., spyruoklinis ar poliuretaninis, mokejot iki 1000 litu ar daugiau. Tada bus man aiskiau apie ka galime kalbeti ir ko reiketu vengti renkantis nauja ciuzini.

Parasykit kokios sudeties buvo turetas ciuzinys, t.y., spyruoklinis ar poliuretaninis, mokejot iki 1000 litu ar daugiau. Tada bus man aiskiau apie ka galime kalbeti ir ko reiketu vengti renkantis nauja ciuzini.
Papildyta:
QUOTE(murmt @ 2017 12 28, 20:04)

Esant galimybei isibandykite Metzeler Glamour ciuzini, jis gali buti ivairiu kietumu, tobulai prisitaiko prie kuno islinkimu ir puikiai prilaiko didelius svorius.
Is pigesniu alternatyvu, turetu patikti Medi Comfort ciuzinys H4 kietumo versijoje.

Papildyta:
QUOTE(Svaja svajonė @ 2017 12 26, 11:13)
Sveiki. Su šventėm. Reikėtų pagalbos su čiužinio parinkimu.
Lateksinio atsisakome dėl prakaitavimo. Norime tokio čiužinio, kad nesijaustų, kaip šalia miegantis žmogus vartosi.

Jusu atveju galite pasidometi tokiais ciuziniais kaip ALL-INN 1000 arba Ulta 1000. Ultra aukstesnis uz pirmaji paminetaji ciuzini. Abu su vokiskomis AGRO multipocket spyruoklemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 03 sausio 2018 - 16:11

Jei neklystu, iki šiol turėjome Fey ELEGANCE MDI 65, dviejų kietumų, mano pusėje minkštesnis, vyro - kietesnis, man pastoviai skauda nugarą, vyras pastoviai skundžiasi, kad net viešbutyje geriau ir vėsiau išsimiega.

Atsakyti

Sveiki, 

Gal iš čiužinių profų padės nukreipti teisinga linkme :)


1. 160x200 cm
2. 189 cm 100kg ; 160 cm 60 kg
3. Ant ištiesiamo kampo - kietas.
4. iki 500 eur.
5. Nežinom.
6. Vėsiau gal.
7. Ne.
8. Grotelės.
9. Miegant ant sofos lovos skauda apatinė nugaros dalis - juosmuo.


Žiūrinėjaus Lono Tyla. 

Atsakyti

Sveiki,

Gal galėtumėte padėti apsispręsti kokį čiužinį imti, tikrai būtų šaunu išgirsti pliusus/minusus:

1. Dormeo Air Select Plus

2. Dormeo Air Lux Plus

3. Lonas Mūza

4. Materasso Swiss Magic

O gal geriau dar pataupyti ir dasimesti ant

5. Lonas Mūza Plus?

Reikalinga eksperto nuomonė su argumentais. Karmos taškai garantuoti o gal ir ant alučio jei miegas bus geras! :) Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Connectivity @ 2018 01 04, 00:49)
<p>Jei neklystu, iki šiol turėjome Fey ELEGANCE MDI 65, dviejų kietumų, mano pusėje minkštesnis, vyro - kietesnis, man pastoviai skauda nugarą, vyras pastoviai skundžiasi, kad net viešbutyje geriau ir vėsiau išsimiega.</p>
[right][snapback]71946703[/snapback][/right]

Supratau, tokiu atveju jums reikia kazko panasesnio, kas buna viesbuciuose. Paminetas ciuzinys yra geras, zinau ne viena, kurie juo patenkinti, bet jums nezinau del kokiu priezasciu, panasu, kad visiskai netiko ir nepatiko.
Pradekite visgi dometis spyruokliniais ciuziniais. Siulyciau pasibandyti tokius ciuzinius kaip Medi Comfort, Lux-Inn 1000, Blue Galaxy. Jie su multipocket spyruoklemis, kurios priduoda standumo ir su maloniai priglundanciomis komforto perdangomis.
Papildyta:
QUOTE(RolandasPP @ 2018 01 04, 17:20)
<p><span></span>Sveiki, </p><p>Gal iš čiužinių profų padės nukreipti teisinga linkme smile.gif</p><p><span></span>
</p><p><span>1. 160x200 cm</span>
<span>2. 189 cm 100kg ; 160 cm 60 kg</span>
[right][snapback]71947571[/snapback][/right]


Pagal tai, ka suminejote, galite pasidometi Variomax ciuziniu, Prestige TFK 100L, ALL-INN TFK.
Papildyta:
QUOTE(JustasB @ 2018 01 04, 21:42)
<p>Sveiki,
</p><p></p><p>Gal galėtumėte padėti apsispręsti kokį čiužinį imti, tikrai būtų šaunu išgirsti pliusus/minusus:

</p>
[right][snapback]71947896[/snapback][/right]

O Jus bent ant vieno is paminetuju gulejote?
Nes jei tik duriat i patikusius pavadinimus internete, tai su karma ir alum nieko nebus... :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 08 sausio 2018 - 16:49


Pagal tai, ka suminejote, galite pasidometi Variomax ciuziniu, Prestige TFK 100L, ALL-INN TFK.
Papildyta:

O lyginant su Lono Tyla paminėti čiužiniai lenkia ar apyilgiai? Iš vienos pusės Lonas gundo tuo, kad galima 30 dienų testuoti. Trumpai pagulėjus sunku suprasti ar šis čiužinys būtent tau. 

Atsakyti