Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

QUOTE(lilsss @ 2017 03 29, 12:02)
noriu keisti tris lovas, tai reikia issirinkti tris ciuzinius...

    1. Viena lova noriu pirkti kontinentinio tipo. Labai patinka komfortiskos lovos geruose viesbuciuose, todel ciuzinukas turetu buti pritaikytas tokio tipo lovai. Bandant kai kuriuos ciuzinius,-patiko Sealy Hybrid...


Idomus pasirinkimas, tik noreciau paklausti kur Lietuvoje Jus pamineta ciuzini bandete, idomumo delei, nes noriu ir pats isbandyti.
Kontinental tipo lovu pasiula dideja, siulyciau atkreipti demesi i FEY gamintojo tokio tipo lovas, ypac lovas ROM, WIEN arba PRAG. Esant poreikiui visos sios lovos gali buti ir su patalynes deze. Patogu ir tai, kad nebereikia atskirai rinktis lovos groteliu, nes pagrindas jau tinkamas ant jo deti ciuzini. FEY gamintojas gali pasiulyti ir ciuzinius trauktus tuo paciu baldiniu audiniu, kaip ir lovos pagrindas.
Siulyciau Jums komplektuoti sitaip: Pagrindas su baldiniu audiniu + ciuzinys su baldiniu audiniu + viskoelastinis antciuzinis su skalbiamu, lengvai nuimamu uzvalkalu.

QUOTE(lilsss @ 2017 03 29, 12:02)
    Dar reikalingas ciuzinys 12 m paauglei:

6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau: vesiau
9. del spartaus augimo truputi kreivas stuburas, skausmingas sprandas


   Ir reikia pakeisti ciuzini 17m vaikinui:

9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų: skolioze
  Aciu uz patarimus.


Skoliozes atveju jokiais budais negalima rinktis labai kieto ciuzinio, nes gulint skaudes nugara, sunku rasti patogia pozicija.
Rekomenduotina rinktis ciuzinius su viskoelastinemis pavirsiaus komforto perdangomis, be to, tas ciuzinys turi teisingai atkartoti anatomines kuno zonas, kad stuburas del netinkamo ciuzino nebekrybtu ir toliau ateityje.
Abiems vaikams tinkamas ciuzinys, visais atzvilgiais butu Metzeler Pleasure. Virsus is kvepuojancio viskoelastinio poliuretano su papildomomis oro angomis, atrama sudaryta is specialiu Metzeler oro kanalu, kurie kaip ir virsuje esantis specialus viskoelastinis poliuretanas tobulai atkartoja zmogaus kuno linijas.
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(Orija @ 2017 03 25, 10:45)

Kadangi yra stuburo problemų geriau rinktis ne spyruoklinius čiužinius, o iš HR poliuretanų pagamintus čiužinius ir turinčius 7 ortopedines - anatomines zonas. Šie čiužiniai yra brangesni, bet dėl teisingos stuburo padėties miego metu ir tarnavimo laiko atsiperka, galima pirkti išsimokėtinai. Tiktų šie čiužiniai iš Materasso kolekcijos: Antibacterial Wave, Antibacterial antidekubit, Premier exclusive, Clima antibacterial.

QUOTE(lilsss @ 2017 03 29, 12:02)

1. Čiužinys DA VINCI TRIPLE DECKER skirtas naudoti ant kontinentinio tipo lovų arba ant lovų, kuriose čiužinys neįleidžiamas į lovos rėmą. Apatinė čiužinio dalis pagaminta iš specialios slydimui atsparios medžiagos, kuri neleidžia čiužiniui slankioti paviršiumi. Čiužinyje yra iki 2500 spyruoklių, todėl atitinka tikrą taškinį kūno formų kopijavimą. Atskiri kišeninio tipo spyruoklių sluoksniai yra atskirti NIGHTFLY ir EvoPore HRC putų poliuretano sluoksniais. Nuimamo užvalkalo sudėtyje naudojamas MINDFOAM viskoelastinis putų poliuretanas, kuris suteikia dar didesnį komfortą. Ten pat galima užsisakyti ir kontinentines lovas. Gaminami ir nestandartiniai išmatavimai.
Čiužinys DA VINCI SWISS taip pat skirtas naudoti ant kontinentinių lovų tipų. Apatinė čiužinio dalis pagaminta iš specialios slydimui atsparios medžiagos, kuri neleidžia čiužiniui slankioti paviršiumi. Šis čiužinys turi sudėtingą ir kryptingą branduolio profiliavimą. Sudedamųjų sluoksnių išdėstymas ir forma suteikia šiam čiužiniui nuostabių ortopedinių savybių. Atskiri sluoksniai yra pagaminti iš šveicariško putų poliuretano EvoPore HRC. Naujoviška putų porų struktūra pasižymi dinamiškumu ir elastingumu, tačiau tuo pat metu yra ypač stabili bei vientisa. Šio putų poliuretano parametrai nesikeičia net ir esant drėgmės, šilumos ar slėgio poveikiui, nors įprasto porolono stabilumui šie faktoriai turi didelės įtakos. Komfortą garantuoja atskiras viršutinis NEROLI putų poliuretano sluoksnis. NEROLI sudėtyje yra apelsinų žiedų ekstrakto, suteikiančio čiužiniui aromaterapinių savybių.
Užvalkalas BIORYTMIC yra unikalus, kadangi jo sudėtyje yra gamtinių mineralų.
2. 3. Kadangi abu vaikai turi stuburo defektų jokių būdu nesiūlyčiau čiužinių su viskoelastiniu paviršiumi. Šis paviršius tinka turintiems kraujotakos sutrikimų, tik ne jokiu būdu stuburo defektams. Su stuburo defektu reikia čiužinio vidutinio minkštumo/kietumo, kad neleistų toliau deformuotis (tai galite pasiklausti gydančio neurologo, ortopedo ar kineziterapeuto). Čiužinys stuburą turi laikyti tiesiai, bet neužspausti kraujotakos miego metu. Abiems tiktų čiužinys pagamintas iš šveicariško HRC putų poliuretano Swiss Dream T3 minkštumo/kietumo, po to Premier ecklusive ir be abejo Da Vinci Swiss. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldus sapnai ***** @ 2017 03 30, 09:17)
Sveiki,

2. 3.  Kadangi abu vaikai turi stuburo defektų jokių būdu nesiūlyčiau čiužinių su viskoelastiniu paviršiumi. Šis paviršius  tinka turintiems kraujotakos sutrikimų, tik ne jokiu būdu stuburo defektams. Su stuburo defektu reikia čiužinio vidutinio minkštumo/kietumo, kad neleistų toliau deformuotis (tai galite pasiklausti gydančio neurologo, ortopedo ar kineziterapeuto). Čiužinys stuburą turi laikyti tiesiai, bet neužspausti kraujotakos miego metu. Abiems tiktų čiužinys pagamintas iš šveicariško HRC putų poliuretano Swiss Dream T3 minkštumo/kietumo, po to Premier ecklusive ir be abejo  Da Vinci Swiss. 4u.gif


Del skoliozes specialiai teko konsultuotis ir dometis. Siai dienai sutartinai yra rekomenduojama, skoliozes atvejais, rinktis ciuzinius su viskoelastinio putu poliuretano sluoksniais.
Atsakyti
QUOTE(lilsss @ 2017 03 29, 11:02)

Sveiki,
Jums rekomenduoju čiužinį Harmonija Plius - tai idealiai prisitaikantis prie kūno formų viskoelastinis čiužinys. Čiužinio pagrindas sudarytas iš ilgaamžės, orui pralaidžios ir aukšto elastingumo medžiagos „Lono-Tec II™“.Medžiaga yra profiliuota bangelėmis, todėl pagerina oro laidumą, suteikia daugiau komforto. Integruota vėdinimo sistema „NetFresh™“ užtikrina ypatingą oro pralaidumą, mažina prakaitavimą, padeda greičiau išgarinti drėgmę. 7 anatominės zonos čiužinyje padeda geriau prisitaikyti prie kūno – labiau spaudžiamose kūno vietose viskoelastinė medžiaga įdumba ir formuoja taisyklingą stuburo atramą. Viršutinis sluoksnis – nusegamas 5 cm storio antčiužinis su viskoelastine medžiaga „Memospace™“. Ši medžiaga yra sukurta NASA kosminių technologijų pagrindu, ji puikiai prisitaiko prie kūno, atpalaiduoja raumenis ir yra pralaidi orui. Medžiaga yra profiliuota kubais, todėl čiužinio prisitaikymas prie kūno yra dar tikslesnis. Specialios medžiagos įdėklas „L-Slip™“ sumažina čiužinio dėvėjimąsi, prailgina tarnavimo laiką, apsaugo namų aplinką nuo poliuretano dulkių. Švelnus ir stilingas užvalkalas siuvamas iš trikotažinio audinio, kurio sudėtyje yra natūralaus lino pluošto. Ši medžiaga pasižymi antibakterinėmis savybėmis, joje nesiveisia dulkių erkutės. Užvalkalą galima skalbti iki 60ºC temperatūroje. Trikotažinis audinys yra daigstytas 1 cm storio viskoelastine medžiaga „Memospace™“, kuri audiniui suteikia ypatingą purumą ir malonų pirmo prisilietimo pojūtį.

Vaikams rekomenduoju kietą čiužinį - Morta Plius. Čiužinio pagrindas sudarytas iš 7 cm storio labai standaus putų poliuretano sluoksnio, kuris pakietina čiužinį ir suteikia tvirtą atramą. Ilgaamžė, orui pralaidi ir elastinga profiliuota medžiaga apgaubia standžią putų poliuretano plokštę 4 cm storio sluoksniu iš abiejų pusių. Specialios medžiagos įdėklas „L-Slip™“ sumažina čiužinio dėvėjimąsi, prailgina tarnavimo laiką, apsaugo namų aplinką nuo poliuretano dulkių. Švelnus užvalkalas siuvamas iš trikotažinio audinio, kurio sudėtyje yra natūralios medvilnės pluošto. Čiužinio kraštinėse audinyje yra integruotas tinklelis, kuris pagerina čiužinio oro pralaidumą bei garina drėgmę. Užvalkalas nuvelkamas, turi užtrauktuką visose keturiose kraštinėse.

Gero pasirinkimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dėdė miegas @ 2017 03 27, 11:45)
Laba diena,

Fey&Co kolekcijoje yra Vitali HR, kurį galima užsakyti po vienu užvalkalu 2 skirtingų kietumų branduoliais, kas Jūsų atveju ir tiktų. H3- vyrui, H2- moteriai. Siūlyčiau atkreipti dėmesį į Selene Blue Dreams, jis taip pat gali būti po vienu užvalkalu įdėtas skirtingom  pusėm, nors gaminamas vieno kietumo. Šio čiužinio viena pusė yra kietesnė, o kita minkštesnė su geromis vėdinimo ir ortopėdinėmis savybėmis.

Klausimas kur pirkti Vitali HR ciuzini? Randu bent penkias internetines parduotuves ir su akcijom ir su nemokamais pristatymais. Tik suabejojau ar tikrai gausiu tai ka uzsakineju nes kazkodel neatitinka paveiksliukai, nors aprasymai ir atitinka. Ciuzinio uzvalkalas skirisi ir net viduriai kitose parduotuvese. Kurie pardavejai patikimi? Jeigu nenorit rasyt forume gal galit asmeniskai..
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2017 03 29, 17:32)
Idomus pasirinkimas, tik noreciau paklausti kur Lietuvoje Jus pamineta ciuzini bandete, idomumo delei, nes noriu ir pats isbandyti.




Skoliozes atveju jokiais budais negalima rinktis labai kieto ciuzinio, nes gulint skaudes nugara, sunku rasti patogia pozicija.
Rekomenduotina rinktis ciuzinius su viskoelastinemis pavirsiaus komforto perdangomis, be to, tas ciuzinys turi teisingai atkartoti anatomines kuno zonas, kad stuburas del netinkamo ciuzino nebekrybtu ir toliau ateityje.
Abiems vaikams tinkamas ciuzinys, visais atzvilgiais butu Metzeler Pleasure. Virsus is kvepuojancio viskoelastinio poliuretano su papildomomis oro angomis, atrama sudaryta is specialiu Metzeler oro kanalu, kurie kaip ir virsuje esantis specialus viskoelastinis poliuretanas tobulai atkartoja zmogaus kuno linijas.


Ciuzini Sealy Hybrid isbandziau Lenkijoje - Bialystoke. Labai patiko.

Abu paaugliai megsta miegoti vesiau, kad nesiltu ciuzinys....
Viskoelastas syla. Kaip isspresti sia problema?
Papildyta:
QUOTE(Saldus sapnai ***** @ 2017 03 30, 10:17)
Sveiki,

1. Čiužinys DA VINCI TRIPLE DECKER skirtas naudoti ant kontinentinio tipo lovų arba ant lovų, kuriose čiužinys neįleidžiamas į lovos rėmą. Apatinė čiužinio dalis pagaminta iš specialios slydimui atsparios medžiagos, kuri neleidžia čiužiniui slankioti paviršiumi. Čiužinyje yra iki 2500 spyruoklių, todėl atitinka  tikrą taškinį kūno formų kopijavimą. Atskiri kišeninio tipo spyruoklių sluoksniai yra atskirti NIGHTFLY ir EvoPore HRC putų poliuretano sluoksniais. Nuimamo užvalkalo sudėtyje naudojamas MINDFOAM viskoelastinis putų poliuretanas, kuris suteikia dar didesnį komfortą. Ten pat galima užsisakyti ir kontinentines lovas. Gaminami ir nestandartiniai išmatavimai.
Čiužinys DA VINCI SWISS taip pat skirtas naudoti ant kontinentinių lovų tipų. Apatinė čiužinio dalis pagaminta iš specialios slydimui atsparios medžiagos, kuri neleidžia čiužiniui slankioti paviršiumi. Šis čiužinys turi sudėtingą ir kryptingą  branduolio profiliavimą. Sudedamųjų sluoksnių išdėstymas ir forma suteikia šiam čiužiniui nuostabių ortopedinių savybių. Atskiri sluoksniai yra pagaminti iš šveicariško putų poliuretano EvoPore HRC. Naujoviška putų porų struktūra pasižymi dinamiškumu ir elastingumu, tačiau tuo pat metu yra ypač stabili bei vientisa. Šio putų poliuretano parametrai nesikeičia net ir esant drėgmės, šilumos ar slėgio poveikiui, nors įprasto porolono stabilumui šie faktoriai turi didelės įtakos. Komfortą garantuoja atskiras viršutinis NEROLI putų poliuretano sluoksnis. NEROLI sudėtyje yra apelsinų žiedų ekstrakto, suteikiančio čiužiniui aromaterapinių savybių.
Užvalkalas BIORYTMIC yra unikalus, kadangi jo sudėtyje yra gamtinių mineralų.
2. 3.  Kadangi abu vaikai turi stuburo defektų jokių būdu nesiūlyčiau čiužinių su viskoelastiniu paviršiumi. Šis paviršius  tinka turintiems kraujotakos sutrikimų, tik ne jokiu būdu stuburo defektams. Su stuburo defektu reikia čiužinio vidutinio minkštumo/kietumo, kad neleistų toliau deformuotis (tai galite pasiklausti gydančio neurologo, ortopedo ar kineziterapeuto). Čiužinys stuburą turi laikyti tiesiai, bet neužspausti kraujotakos miego metu. Abiems tiktų čiužinys pagamintas iš šveicariško HRC putų poliuretano Swiss Dream T3 minkštumo/kietumo, po to Premier ecklusive ir be abejo  Da Vinci Swiss. 4u.gif


Kur galima budu isbandyti ciuzinukus? DA VINCI TRIPLE DECKER nerandu ekspozicijose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilsss: 03 balandžio 2017 - 07:11
Labas, ieškau čiužinio senyvo amžiaus žmogui. Jis nėra vien gulėjimo režime, bet, žinote, kaip ir senam žmogui, viską skauda, amžinai šalta ir nepatogu.

Svoris 73 kg, ūgis 1.69 m
Čiužinys bus dedamas ant grotelių.
Kaina turėtų būti +- 500

Mums reikia 120x190 (tokie lovos vidiniai išmatavimai).

Gal kas turi kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(Barislovas @ 2017 03 31, 16:26)
Klausimas kur pirkti Vitali HR ciuzini? Randu bent penkias internetines parduotuves ir su akcijom ir su nemokamais pristatymais. Tik suabejojau ar tikrai gausiu tai ka uzsakineju nes kazkodel neatitinka paveiksliukai, nors aprasymai ir atitinka. Ciuzinio uzvalkalas skirisi ir net viduriai kitose parduotuvese. Kurie pardavejai patikimi? Jeigu nenorit rasyt forume gal galit asmeniskai..

Pastaruoju metu keitesi Vitali HR ciuzinio uzvalkalo dizainas, tai gali buti, kad kai kurios parduotuves dar neatsinaujimo.
Papildyta:
QUOTE(lilsss @ 2017 04 03, 08:15)
Ciuzini Sealy Hybrid isbandziau Lenkijoje - Bialystoke.  Labai patiko.

Abu paaugliai megsta miegoti vesiau, kad nesiltu ciuzinys....
Viskoelastas syla. Kaip isspresti sia problema?


Metzeler ciuziniai nesildo. Metzeler moduliacinis poliuretanas, kuris yra Pleasure ciuzinyje, reliai net nesivadina viskoelastu. Tai yra "Modulation Foam", panasumas su visiems zinomu viskoelastu yra tik vertinant fizines prisitaikomumo savybes, visa kita skiriasi.

QUOTE(Amber000 @ 2017 04 03, 15:34)

Siulyciau ALL-INN 1000 ciuzini, viduje kokybiskos stabilios multipocket spyruokles, o pavirsius vienoje puseje perdengtas viskoelastiniu poliuretanu, kuris maloniai priglunda prie kuno, kitoje puseje HR putu poliuretanas. Ciuzinys dvipusis, viena puse minkstesne, o kita kietesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 03 balandžio 2017 - 15:25
QUOTE(Amber000 @ 2017 04 03, 15:34)
Labas, ieškau čiužinio senyvo amžiaus žmogui. Jis nėra vien gulėjimo režime, bet, žinote, kaip ir senam žmogui, viską skauda, amžinai šalta ir nepatogu. 

Svoris 73 kg, ūgis 1.69 m
Čiužinys bus dedamas ant grotelių.
Kaina turėtų būti +- 500

Mums reikia 120x190 (tokie lovos vidiniai išmatavimai).

Gal kas turi kokių patarimų?


Sveiki.

Siūlyčiau rinktis čiužinį su viskoelasto perdanga, kadangi jis turi šildantį efektą. Puikus variantas būtų dvipusis smulkiųjų kišeninių spyruoklių čiužinys Blue Universe. Viena jo pusė - viskoelastinė, kita - putų poliuretaninė. Taip pat su viskoelastu yra dvipusiai čiužiniai Selene ULTRA 1000 ir ALL-INN 1000. Kietumą rekomenduočiau rinktis H2.
Atsakyti
QUOTE(Amber000 @ 2017 04 03, 14:34)
Labas, ieškau čiužinio senyvo amžiaus žmogui. Jis nėra vien gulėjimo režime, bet, žinote, kaip ir senam žmogui, viską skauda, amžinai šalta ir nepatogu. 

Gal kas turi kokių patarimų?


Labas rytas, Amber000,
Pagal jūsų aprašymus ir pageidavimus realiausi kandidatai tapti jūsų nuosavybe yra čiužinys HARMONIJA, kur viršutinis viskoelastinis sluoksnis - nusegamas užtrauktuku.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš ilgaamžės, orui pralaidžios ir aukšto elastingumo medžiagos „Lono-Tec II™“. Medžiaga yra profiliuota bangelėmis, todėl pagerina oro laidumą ir suteikia daugiau komforto. rolleyes.gif
7 anatominės zonos čiužinyje padeda geriau prisitaikyti prie kūno – labiau spaudžiamose kūno vietose viskoelastinė medžiaga įdumba ir formuoja taisyklingą stuburo atramą, todėl dėl patogumo galite neabejoti.
Šiam čiužiniui suteikiama 10 metų garantija bei 30 naktų bandymo laikotarpis. mirksiukas.gif
Verta paminėti, kad grotelės turėtų būti:
* tarpai tarp lamelių 3-4cm;
* minkšta, kaučiukinė pakaba;
* lamelių skaičius - ne mažiau 28 vnt.

Geros dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2017 04 04, 08:45)
Labas rytas, Amber000,
Pagal jūsų aprašymus ir pageidavimus realiausi kandidatai tapti jūsų nuosavybe yra čiužinys HARMONIJA, kur viršutinis viskoelastinis sluoksnis - nusegamas užtrauktuku.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš ilgaamžės, orui pralaidžios ir aukšto elastingumo medžiagos „Lono-Tec II™“. Medžiaga yra profiliuota bangelėmis, todėl pagerina oro laidumą ir suteikia daugiau komforto.  rolleyes.gif
7 anatominės zonos čiužinyje padeda geriau prisitaikyti prie kūno – labiau spaudžiamose kūno vietose viskoelastinė medžiaga įdumba ir formuoja taisyklingą stuburo atramą, todėl dėl patogumo galite neabejoti.
Šiam čiužiniui suteikiama 10 metų garantija bei 30 naktų bandymo laikotarpis.  mirksiukas.gif
Verta paminėti, kad grotelės turėtų būti:
* tarpai tarp lamelių 3-4cm;
* minkšta, kaučiukinė pakaba;
* lamelių skaičius - ne mažiau 28 vnt.

Geros dienos  4u.gif


Labas, grotelės 42 lentelių, mažais tarpeliais. Kaip aiškino, tai labai komfortiškos.

Kaip suprasti 30 naktų bandymo laikotarpis?
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2017 03 30, 10:14)
Del skoliozes specialiai teko konsultuotis ir dometis. Siai dienai sutartinai yra rekomenduojama, skoliozes atvejais, rinktis ciuzinius su viskoelastinio putu poliuretano sluoksniais.

Geriausiai patiems pasikonsultuoti su gydytojais. Ir tada patys įsitikins kas teisus smile.gif

QUOTE(Amber000 @ 2017 04 03, 15:34)

Sveiki,
Herbal antibacterial - čiužinys dvipusis, pagamintas iš elastingų trijų rūšių HR putų poliuretanų. Turi skirtingo kietumo/minkštumo puses pasirinktinai. Viena pusė minkšta, kita vidutinio minkštumo/ kietumo. Bus lyg du čiužiniai viename pagal nuotaiką smile.gif
Papildyta:

Abu paaugliai megsta miegoti vesiau, kad nesiltu ciuzinys....
Viskoelastas syla. Kaip isspresti sia problema?
Papildyta:

Sveiki, lilsss,
Paaugliams reikia lovų be patalynės dėžės ir orui pralaidaus čiužinio (su geru profiliavimu).
Čiužinys Pilatis turi tankų ir gerą profiliavimą, oro cirkuliaciją, jūsų atveju reikia rinktis H3 kietumo/minkštumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldus sapnai *****: 04 balandžio 2017 - 08:57