Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 19, 17:15)

Laba diena,

Siūlau pasidomėti tokiais čiužiniais, kaip "Herbal Antibacterial", "Premier Exclusive".

HERBAL ANTIBACTERIAL čiužinys

Dvipusis, elastingų trijų rūšių HR putų poliuretanų čiužinys, užtikrinantis tinkamą stuburo padėtį miego metu. Čiužinys sudarytas iš PolarGel putų poliuretano vienoje pusėje ir Antibacterial putų poliuretano kitoje. PolarGel putų poliuretanas suteikia čiužiniui vėsos ir gaivumo pojūtį, o Atibacterial putų poliuretanas padaro visą čiužinį antibakteriniu, todėl neleidžia kauptis dulkių erkutėms ir pelėsiams. Vidurinis sluoksnis NIGHTFLY ir 5 anatominių zonų profiliavimas užtikrina labai gerą oro cirkuliaciją ir drėgmės pašalinimą. Čiužinys turi skirtingus kietumus, todėl Jūs galėsite pasirinkti Jums patinkančią pusę ir puikiai išsimiegoti.

GREENTEX užvalkalas su specialiu probiotikų užpildu efektyviai naikina dulkių erkutes. Užvalkalą galima skalbti 60 laipsnių temperatūroje.

PREMIER EXCLUSIVE čiužinys

7 anatominių zonų čiužinys, specialiai sukurtas mėgstantiems vidutinio minkštumo čiužinius. Jo HR poliuretanas (45kg/m3) ypač elastingas ir pralaidus orui. Tinkantis alergiškiems bei turintiems stuburo problemų žmonėms. Aukštas komforto lygis.

Užvalkalas SILVER PROTECT yra gausiai prisotintas sidabro jonų, kuris veikia antibakteriškai ir neleidžia veistis dulkių erkutėms. Užvalkalą galima skalbti 60 laipsnių temperatūroje.

Sėkmės rolleyes.gif

QUOTE(Gyte66 @ 2016 02 22, 21:16)

Laba diena,

Pasidomėkite tokiais čiužiniais, kaip "SWISS MAGIC" , "PILATIS", "AMERIKA" iš MATERASSO smile.gif

SWISS MAGIC

Naujos kartos, šveicarų gamybos AventO2 HRC putų poliuretano čiužinys su 7 anatominėmis – ortopedinėmis zonomis ir natūraliais aliejais atvėrė naujas galimybes poliuretaninių čiužinių gamyboje. Didesnis elastingumas, geresnis oro laidumas ir drėgmės pašalinimas, nenugalimas ilgaamžiškumas. Tinkamas alergiškiems vartotojams. Aukštas komforto lygis ir 7 anatominės – ortopedinės zonos palaiko stuburą tiesų. Aukštas komforto lygis.

Užvalkalas LAVENDER sudarytas iš 44% Bamboo natūralaus pluošto, 22% poliesterio ir 34% poliamido. Užvalkalas skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.


PILATIS

Aukščiausios klasės HR poliuretano CELLFLEX čiužinys su septyniomis anatominėmis zonomis, kurios efektyviai užtikrina stuburo tiesinimo funkciją ir tolygiai paskirsto apkrovas, tai leidžia geriau atpalaiduoti raumenis. Didelis tankis (56 kg/m3 ) ir naujausia italų poliuretano technologija užtikrina ilgaamžiškumą, o tankus ir geras profiliavimas gerą oro cirkuliaciją.

PILATIS branduolio savybės

Originali oro kanalų sistema čiužinyje PILATIS pagerina oro cirkuliaciją visomis kryptimis. Tokiu būdu oras vaikšto viso branduolio perimetru. Tai sukuria nepalankią aplinką mikroorganizmams, dulkių erkutėms, sumažina žmogaus prakaitavimą ir visa tai pakelia šio čiužinio higieninius standartus į naujus lygmenis. Termoreguliacijos ir anatominių zonų sistema su nepriekaištingu nugaros palaikymu garantuoja organizmo regeneraciją miego metu.

PILATIS čiužinio branduolys pagamintas iš unikalaus poliuretano CELLFLEX, sukurto pačiai aukščiausiai ekskliuzyvinių čiužinių serijai. Ilgalaikis elastiškumas, puikus stabilumas ir aukštas taškinės deformacijos standartas užtikrina tolygų svorio pasiskirstymą miego metu. Optimaliai atvira poliuretano ląstelių struktūra garantuoja gerą oro laidumą ir drėgmės pasišalinimą iš čiužinio, kuriam dar padeda unikalus branduolio profiliavimas. Poliuretanas CELLFLEX pagamintas laikantis pačių griežčiausių kriterijų, garantuoja pačią aukščiausią kokybę.

PILATIS čiužinio užvalkalas

Užvalkalas išsiskiria elegantiškumu, švelnumu ir yra malonus liesti. Siūlai iš natūralaus šilko turi savyje baltyminę medžiagą, panašią į žmogaus odos sudėtį, todėl turi geresnį efektą jai. Tuo pačiu medžiaga atspari mikroorganizmams ir nesukelia jokios alergijos. Natūralus šilkas papildytas bambuko gijomis su antibakteriniu veikimu.

Užvalkalo vidinis užpildas HOLLOW-FILL yra ypač purus. Nestandartinis svoris šios medžiagos į kvadratinį metrą net 300 g. padidina bendrą čiužinio komfortą.

Vidinė medžiaga elastinas, aptempiantis čiužinio branduolį pagerina čiužinio eksploataciją, lengviau užvilkti ir nuvilkti užvalkalą, palaiko formą ir saugo kraštus.

Skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.

"AMERIKA"

Aukšto komforto lygio spyruoklinis čiužinys galintis atlaikyti dideles apkrovas dėka vokiško AGRO firmos Multipocket spyruoklių bloko (1000 spyruoklių į 100x200)

Hydrolatekso ir viskoelastinio poliuretano kombinacija virš jo gerai priima kūną, neleidžia per daug įdubti ir tuo pačiu išlieka komfortiška.

Miego metu stuburas palaikomas taisyklingoje formoje dėka 7 anatominių zonų, o hydrolatekso ir viskoelasto kombinacija puikiai atpalaiduoja raumenis.

Užvalkalas LYOCELL labai efektyviai pašalina drėgmę ir užtikrina nepalankias sąlygas dulkių erkutėms. Užvalkalo sudėtis : 44% natūralus pluoštas lyocelis, 23% poliesteris ir 33% poliamidas. Užvalkalas skalbiamas 60 laipsnių temperatūroje.



SĖKMĖS RENKANTIS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cjanga: 23 vasario 2016 - 10:51
QUOTE(Gyte66 @ 2016 02 22, 22:16)

Vaikai tikriausiai miega ant Metzeler poliuretaniniu ciuziniu be vadinamuju tubu, taip, tie ciuziniai minkstesni. Bet pvz. to paties Metzeler Airline linijos ciuziniai gali buti net 5 skirtingu kietumu. Jusu sudejimui tiktu toksai naujas Metzeler Style ciuzinys arba Delight. Atsizvelgus i sudejima, galite rinktis net H2 kietumo branduolius, bet jei norite kieciau, patogiai jausites ir ant H3 ir net H4 kietumo.
Tik man keista, kad miegate ant pilvo, panasu, kad turimas ciuzinys Jums visai netiko. Kai ciuzinys tinkamas, paprastai net ir tie, kurie anksciau miegodavo ant pilvo, pradeda patogiau jaustis ir miegoti ant nugaros ar sono.
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 02 22, 21:16)


Sveiki, pasidomėkite Selene Puro Lastic HR poliuretano čiužiniu. Tai bendo poliuretano bloko čiužinys su 7 - zonų pjaustymu. Ypatingai atpalaiduojanti pečių zona. Bandykite H3 kietumą.
Atsakyti
Sveiki.
Noriu sulaukti Jūsų patarimu:

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 180/200
2. Jūsų ūgis ir svoris. 173/65 ir 194/110
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Ant čiužinio
4. Numatoma čiužinio kaina. apie 600 Eu (galima pigiau :)
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. minkšto
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Vėsiau
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Ne, ne
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Grotelės
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Skauda nugara dėl blogo čiužinio :)))))))))

Gerai būtų, jei parašytumėte iš karto, kokios konstrukcijos čiužinys Jums priimtinesnis: spyruoklinis, poliuretaninis, viskoelastinis, lateksinis ir t.t. // nesvarbu


Pagal ankstesnius siūlymus kitiems vartotojams numanau kad tiktu pvz. Lono Tyla **, Harmonija **, Mūza **. Bet vis dėl to norėtųsi įsitikint :)
Dekui iš anskto už Jūsų laiką ir patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 02 22, 21:16)
Sveiki,

pradedam geriausio čiužinio paieškas smile.gif  Būsiu dėkinga už visus patarimus bei pasiūlymus.

Gyte66,
kaip suprantu, lateksinis čiužinys Jums tiko ir patiko smile.gif
svarbus aspektas, kad lateksas puikia tinka skoliozės profilaktikai, turi gerą palaikymą iš apačios, neleidžia per gyliai įdubti.
rekomenduojame išbandyti mūsų siūlomus lateksinius čiužinius Mūza* ir Mūza**
Mūza* - pilnaviduris lateksinis čiužinys , 7 anatominės zonos, palaikymas iš apačios, dėl atvirų porų struktūros čiužinys pralaidus orui.
MŪZA** - 7 zonų orui pralaidus branduolys (tiksliai atkartoja kūno linijas), stabilus, ne per minkštas ir ant viršaus-viskoelastinis lateksas (TALALAY), kuris turi ir tamprumo, ir elastingumo, ir, tuo pačiu, minkštumo, prisitaikymo efektą.
Geriausiai įvertinsite nuvykę į pardavimo vietą ir pagulėję ant čiužinių. smile.gif

QUOTE(taaroa @ 2016 02 24, 15:29)
Sveiki.
Noriu sulaukti Jūsų patarimu:

taaroa,
rašote, kad norite minkšto čiužinio, bet dėl didelio svorių skirtumo vienam atrodys minkšta, kitam gali būti per kieta smile.gif
Harmonija**- turėtų patikti Jums, bet vyrui jis bus per minkštas, per giliai įdubs, nesijaus patogiai. Be to rekomenduojamas žmonėms iki 100 kg.
Pabandykite HARMONIJA***, kur viršutinis minkštas viskoelastinis sluoksnis- nusegamas užtrauktuku. Po juo -tvirta ir elastinga 3D TINKLELIO perdanga, kuri neleis per giliai įdubti jūsų vyrui ir atliks vidinės čiužinio ventiliacijos vaidmenį, nebus karšta miegoti. Gerai orui pralaidus, apie 27cm storio.
Tyla** turi viskoelatinį sluoksnį, kuris gerai priimti visus spaudimo taškus, branduolys- POCKET spyruoklės.
Mūza** lateksinis čiužinys su išlietomis 7 zonomis. Jo prisitaikymas prie kūno linijų yra tikslesnis, stabilesnis; čiužinys ilgaamžiškesnis, su didesne garantija; komfortiškesnis; viršutinis sluoksnis -TALALAY viskoelastinis lateksas, kuris turi ir tamprumo, ir elastingumo, ir, tuo pačiu, minkštumo, prisitaikymo efektą.
Sėkmės renkantis. 4u.gif
Atsakyti

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. --180-200-20 (ir daugiau)
2. Jūsų ūgis ir svoris. --196cm.-90kg,166cm.-60kg.
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. --Deja bet ant miegamo kampo.
4. Numatoma čiužinio kaina.--~350-400€.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. --Minkštesnio.
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau.-- Geriau vesiau.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti.-- Nelinke prakaituoti,sausa.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. --Galime rinktis.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. --Vyras skundžiasi nugaros,pečių juostos skausmais.

Atkreipėme demesį y Lono Tyla** ir Vega plius.
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2016 02 25, 09:11)
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. --180-200-20 (ir daugiau)
Atkreipėme demesį y Lono Tyla** ir Vega plius.

ANETELE,
pagal aprašymą turėtų patikti Tyla**, dvipusis, spyruoklinis čiužinys, viena pusė viskoelastas, kuris itin tiksliai atkartoja spaudimo taškus, gerai prisitaiko, atpalaiduoja raumenis, kas ypač svarbu Jūsų vyrui dėl nugaros, pečių juostos skausmų. Kitoje pusėje didelio tankio putų poliuretano perdanga. Garantija 5m. Patogus nuvilkti ir išskalbti užvalkalas, segamas per 4 kraštines.
Šiuo metu vyksta akcija.
Vega Plius - kietas spyruoklinis čiužinys, neatitinka minkštumo kriterijaus. g.gif
Abu čiužiniai yra ekspozicijose, galima ramiai išsibandyti ir išsirinkti tinkamiausią. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 25 vasario 2016 - 13:59
QUOTE(Cjanga @ 2016 02 23, 10:50)
Laba diena,
Pasidomėkite tokiais čiužiniais, kaip "SWISS MAGIC" , "PILATIS", "AMERIKA" iš MATERASSO smile.gif


QUOTE(sapniukas @ 2016 02 23, 14:13)
Vaikai tikriausiai miega ant Metzeler poliuretaniniu ciuziniu be vadinamuju tubu, taip, tie ciuziniai minkstesni. Bet pvz. to paties Metzeler Airline linijos ciuziniai gali buti net 5 skirtingu kietumu. Jusu sudejimui tiktu toksai naujas Metzeler Style ciuzinys arba Delight. Atsizvelgus i sudejima, galite rinktis net H2 kietumo branduolius, bet jei norite kieciau, patogiai jausites ir ant H3 ir net H4 kietumo.
Tik man keista, kad miegate ant pilvo, panasu, kad turimas ciuzinys Jums visai netiko. Kai ciuzinys tinkamas, paprastai net ir tie, kurie anksciau miegodavo ant pilvo, pradeda patogiau jaustis ir miegoti ant nugaros ar sono.

Ačiū už pastebėjimą. Taip, aš taip pat nesu patenkinta dėl savo miegojimo ant pilvo. 5 metų sūnus, kuris nuo pat gimimo irgi dažniausiai miegojo ant pilvo, po pusmečio miego ant Metzeler Aruba pradėjo miegoti ant nugaros thumbup.gif
O kas tada blogai dėl mano dabartinio čiužinio: per kietas ar per minkštas? Man kaip ir normaliai atrodo g.gif

QUOTE(verona02 @ 2016 02 23, 14:44)
Sveiki, pasidomėkite Selene Puro Lastic HR poliuretano čiužiniu. Tai bendo poliuretano bloko čiužinys su 7 - zonų pjaustymu. Ypatingai atpalaiduojanti pečių zona. Bandykite H3 kietumą.


QUOTE(Lonas @ 2016 02 24, 15:39)
Gyte66,
kaip suprantu, lateksinis čiužinys Jums tiko ir patiko  smile.gif
svarbus aspektas, kad lateksas puikia tinka  skoliozės profilaktikai, turi gerą palaikymą iš apačios, neleidžia per gyliai įdubti.
rekomenduojame išbandyti mūsų siūlomus lateksinius čiužinius Mūza* ir Mūza**

Labai ačiū visiems už pasiūlymus. Pradėsim bandymų etapą. O tada matyt vėl grįšiu su klausimais biggrin.gif
O tiesa, viskoelastiniai čiužiniai mums nelabai tinka?
Atsakyti
Gal kas susidūrę su Sembella firmos čiužiniais?
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2016 02 25, 09:11)
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. --180-200-20 (ir



Sveiki, dar atkreipkite dėmesį į Selene De Lux. 7- ortopedinių zonų, pocket spyruoklių čiužinys su elastinga poliuretano perdanga. Vidutinio kietumo, manau, tiktų ir patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2016 02 21, 15:19)
Sveiki

Reikia pagalbos ciuziniui isrinkti
1. 200 x 160 x 20 ir auksciau
2. 180 / 80; 187 / 90
3. Lova su ciuzinuku
4.  ~700 Eur
5. Kietesnio
6. Vesiau
7. Ne gregna, prakaituojantys
8. Groteles
9. Isvarzos

Aciu uz pagalba  4u.gif


Ka galetumet pakomentuot apie Fey Royal Auriga H3 ir Fey Medi Comfort? Kuris daugiau tiktu mums?

Dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2016 02 26, 18:28)
Ka galetumet pakomentuot apie Fey Royal Auriga H3 ir  Fey Medi Comfort? Kuris daugiau tiktu mums?

Dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif

Vesiau miegosite ant Medi Comfort ciuzinio, o del isvarzu net susimeciau, nes mano galva, labiau tiktu Auriga H3 kietumo, bet jei patogiai jauciates ir ant Medi Comfort H3, tai rinkites gal butent ji.
Papildyta:
QUOTE(ANETELE @ 2016 02 25, 10:11)

Atkreipėme demesį y Lono Tyla** ir Vega plius.

Siulyciau pagalvoti dar ir apie Variolux TFK H2 ciuzini.
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2016 02 25, 20:11)
Gal kas susidūrę su Sembella firmos čiužiniais?

Pats gamintojas, tai gal ir geras, tik su platinimu ir garantiniu servisu Lietuvoj, teko girdeti visokiu atsiliepimu... Bet cia jau ne gamintojo beda...
Atsakyti