Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

Laba, reikia patarimo. Negalime issirinkti ciuziniu, sunku apsispresti ar kisenini spyruoklini su priedais ciuzini rinktis, ar HR putų poliuretano sad.gif

Reikalingas ciuzinys paaugliui

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) - 90x195 iki 15cm
2. Jūsų ūgis ir svoris. - 176/55kg
3. Ant ko (čiužinio, lovos) miegojote iki šiol. - ant spiruoklinio
4. Numatoma čiužinio kaina. - 200e
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. - vidutinis kietumas (kietesnis)
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. - jokio skirtumo
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti.- prakaituoja
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. - ant groteliu
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų - paauglio iskrypes stuburas
Lauksiu keletos siulomu variantu . ACIU!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Reikia ciuzinio JAM ir JAI

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) .- 160x200 iki15cm
2. Jūsų ūgis ir svoris. -182/85kg ir 160/55kg
3. Ant ko (čiužinio) miegojote iki šiol. -ant spiruoklinio (Padvaiskas ir Ko- nepatiko)
4. Numatoma čiužinio kaina. -400 450e
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. -vyrui patinka kietesnis, man minkstesnis
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. - nera skirtumo
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. -namuose sausa
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys.- ant groteliu
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. - abu su vyru turime problemu su stuburu ir juosmens sritimi.
Lauksiu keletos siulomu variantu. ACIU!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 26 liepos 2016 - 09:41
QUOTE(lilget @ 2016 07 22, 23:25)
Aciu. Galime isigyti 7 zonu  mirksiukas.gif  miego centre jau tokius ir ziurime. O tiesa kad kai virsus eina lateksinis tai geriau nugarai turinciai problemu toksai, o ne tik spyruoklinis?

smile.gif Spyruoklinis ciuzinys, nereiskia, kad i jo sudeti ieina vien tik spyruokles smile.gif
Visi, nors, tiesa sakant per savo gyvenimeli teko matyti ciuziniu, kuriu viduje buvo tik spyruokles ant ju virsaus uztraukiant uzvalkala. Bet apie tokias nesamones as net nekalbu, tokie ciuziniai man neegzistuoja. Jei jau buvote miego centre, tai ten tokiu ciuziniu niekada nebuvo ir nemanau, kad galetu atsirasti.

Tai vat, normalus spyruoklinis ciuzinys visada savo sudetyje tures vadinamasias komforto perdangas. Jos gali buti ivairios, ivairiu auksciu ir is ivairiausiu medziagu, tame tarpe ir lateksines.
Kokia perdanga idealiausiais atitiktu Jusu poreikius, galima issiaiskinti tik gyvai bandant ciuzinius. Lateksas atmestinas tik tuo atveju, jei pas Jus yra padidejes prakaitavimas, o ar jis geriau ar blogiau stuburui, tai tikros, t.y., tyrimais paremtos informacijos, tikrai nera. Reiketu orientuotis i tai, kas patogu ir komfortiska.
Papildyta:
QUOTE(Eulali @ 2016 07 21, 21:39)


Esate tokio sudejimo, kad Jums tinkami daugelis ciuziniu, net ir poreikiai tokie, kad sunku butu prasauti pro sali smile.gif
Tik vat, ta pamineta dregme namuose, koreguoja situacija, Jus apribodama rinktis tik is spyruokliniu ciuziniu, nes jie geriausiai vedinasi.
Siulyciau pagalvoti apie toki ciuzini kaip All Inclusiv TFK H2, o gal net ir H3 kietumo, pasibandzius butu aiskiau.
Papildyta:
QUOTE(AushreIv @ 2016 07 26, 10:33)
Lauksiu keletos siulomu variantu . ACIU!


PAAUGLIUI
Kadangi prakaituoja, reiketu spyruoklinio ciuzinio, bet jie jau butu aukstesni, nei 15 cm, bet manyciau, kad paaugliui, kurio svoris jau siekia 55 kg, zemesnio jau ir nebereiketu pirkti (tuoj perspaus kiaurai, bus nepatogu). Pagalvokite apie tokius ciuzinius kaip Royal de Luxe, Prestige TFK 100P. Tiek viena tiek kita ciuzini galima uzsakyti H2 (vidutinio kietumo) arba H3 (kietesnis) versijose, bet del stuburo iskrypimo gal butu tikslinga galvoti tik apie H3.
Papildyta:
QUOTE(AushreIv @ 2016 07 26, 10:33)
Reikia ciuzinio JAM ir JAI

Soriukas, bet su 15 cm (vaikisku ciuziniu aukstis) svoriui 85... Nu ne... Plius, gi vienoje lovoje miegotumete dviese. Manau, kad dar reiketu Jums permastyti situacija, gi ne vieneriems metams pirksit ciuzini, miegosit kasdien. 15 cm greitai issigules Jusu atveju, bus pinigai i bala. Uzsukit Utenoje i Eldos baldu parduotuve, gal gyvai pasibandzius ciuzinius pakeisit nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 27 liepos 2016 - 11:25
QUOTE(sapniukas @ 2016 07 27, 12:23)


Aciu jums uz konkretuma ir rupestinguma. Tikrai didelis ACIU! smile30x30.png

Musu senieji ciuzinukai buvo 15cm, todel ir uzrasiau tokius duomenis. Jus teisus, kad reikalingi aukstesni ciuziniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 27 liepos 2016 - 14:33
QUOTE(Eeyore_ @ 2016 07 05, 13:02)
Sveiki smile30x30.png
1. 1600x2000

Sveiki, Eeyore_, smile30x30.png
Vėsiausi yra spyruokliniai čiužiniai, jie puikiai tinka esant drėgnoms patalpoms, bet juose labiau kaupiasi dulkių erkutės.
Aktualu kas provokuoja alergiją, jei tai ne dulkių erkutės pabandykite čiužinį Tyla***, tvirtas “multipocket” spyruoklių blokas, su nusegamu lateksiniu antčiužiniu, kuris puikiai tinka stuburo profilaktikai.
Iš pilnavidurių čiužinių turėtų patikti Morta plius, kietas, su elastingom porolono perdangom, vidiniai profiliavimai užtikrina puikų oro pralaidumą.
Prieš perkant būtinai pabandykite wink.png

Papildyta:
QUOTE(Thumbelina @ 2016 07 06, 14:28)
Reikalingas čiužinys naujai lovai.
1. 2000x1800.
Lauksime patarimų ir pasiūlymų. Ačiū!

Thumbelina,
Pabadykitte Tyla**, kuris turi labai patogų, minkštą viršutinį viskoleastinį sluoksnį, branduolys- POCKET spyruoklės. Audinys nusisega per 4 kraštines, galite skalbti abi dalis atskirai.
Sėkmės smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(ups_25 @ 2016 07 09, 13:27)
Tikimės patarimo dėl čiužinio:
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai.-160x200

Sveiki, ups_25,
Bandykite MŪZA***, lietas 7 zonų latekso blokas, gerai palaiko stipriausiai spaudžiamas vietas, yra orui pralaidus, viršutinis sluoksnis turi papildomą temperatūros reguliavimo funkciją:
kai aplinkoje vėsiau, čiužinys sukauptą šilumą atiduoda, kai šilčiau - ją sugeria. Jums nebus nei per šilta, nei per šalta. smile30x30.png


Papildyta:
QUOTE(drakons @ 2016 07 11, 13:25)
Sveiki  4u.png
Prašau pagalbos ir aš:
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160x200x21 (aukštį spėju)
Galvoju api Bodet&Horst gamintoją iš www.balduturgu.lt, ne čia išsrinkome lovą.

Sveiki, drakons,
Jūsų poreikius turėtų atitikti TYLA***, apie 27 cm aukščio, turi net 2 viršutinius sluoksnius, kurie atitinka ir mažesnį spaudimą (viršutinis sluoksnis) ir didesnį. Jums abiems jausis vidutinis ir šiek tiek kietesnis, nes pats branduolys- MULTIPOCKET-yra kietas.
Pabandykite wink.png
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2016 07 12, 05:36)
Laba, ieskom lovos ir tuo paciu patogaus ciuinio, todel 
prašau pagalbos ir aš:
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. [color=blue]180x200x21 (sakyciau aukstis ne zemesnis turetu but)
2. Jūsų ūgis ir svoris. [color=blue]aš 176cm, 82kg, MB 176, 115 kg. Vyras per nakti daro simtus apsisukimu

Sveiki, jonas_k,
Nieko nėra amžino smile30x30.png
Jūsų atveju rekomenduoju neišsižadėti spyruoklinių čiužiniu ir išbandyti Tyla***,kuris puikiai tinka didesniems žmonėms, tvirtas, kietesnis MULTIPOCKET branduolys užtikrinantis ilgaamžiškumą ir net 2 komforto perdangos virš jo (elastingo putų poliuretano ir viršutinė-lateksinė, 7 zonų, orui pralaidi, nusegama užtrauktuku (kaip antčiužinis). Būtent jį rekomenduojame didesnio svorio žmonėms smile30x30.png
Atsakyti
sveiki, o mums reikia čiužinuko, unsure.gif , plono, ant minštos, išgulėtos sofos dalies. Kiek dairiausi, vis per platūs, o mums reikia apie ~70cm. Įdomu, ar juos galima apkirpti, sumažinti plotį unsure.gif kas ten per medžiaga, nebus kažin vargi susiųti kraštą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AushreIv @ 2016 07 26, 09:33)


Paaugliui:
Sveiki, rekomenduoju pasidomėti Selene kokekcijos Blue Space ir De Luxe čiužinukais, spyruokliniai, 7 zonų, kurios palaikys teisingą stuburo padėtį, šis čiužinukas vėsesnis, todėl ant jo tikrai nebus šilta ir vaikas neprakaituos.

JAI ir JAM
Atsižvelgiant į jūsų reikalavimus, siūlau pasidomėti Selene kolekcijos Puro lastic čiužinuku, yra galimybė daryti dviejų kietumų: Jums H2 (vidutinį kietumą), o vyrui H3 (kietesnė, tai pat pasidomėkite Fey Royal Vital pur, taip yra galimybė daryti dviejų skirtingų kietumų, šie čiužinukai yra poliuretaniniai, abu turi ortopedinių savybių, 7 zonų, gerai pristaikantys, bei laidūs orui ir drėgmei.

Iš spyruoklinių čiužinių galite pasidomėti: Selene kolekcijos Vita star, Fey Royal Auriga, tačiau renkantis spyruoklinį vientisą čiužinį nebus galima rinktis dviejų skirtingų kietumų, nebent perkant du viengulius čiužinukus.

QUOTE(mjforever @ 2016 07 31, 10:21)
sveiki, o mums reikia čiužinuko,  unsure30x30.png , plono, ant minštos, išgulėtos sofos dalies. Kiek dairiausi, vis per platūs, o mums reikia apie ~70cm. Įdomu, ar juos galima apkirpti, sumažinti plotį  unsure30x30.png kas ten per medžiaga, nebus kažin vargi susiųti kraštą  unsure30x30.png



Sveiki, atkreipkite dėmesį, jei sofa labai bus išgulėta, laikui bėgant čiužinukas prisitaikys prie jos ir taip pat bus išgulėtas. Nestandartinių išmatavimų čiužinukų tikrai galima pasigaminti tik turite kreiptis į parduotuvę ir tiesiogiai klausti dėl kainos, tačiau kaina bus didesnė lyginant su standartiniais išmatavimais.
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2016 07 21, 20:39)
Sveiki,
Norėčiau ir aš jūsų patarimo dėl čiužinio:
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160x200
Dėkoju 4u.png

Sveiki, Eulali,
Dėl drėgmės namuose geriausia būtų spyruokliniai čiužiniai, pabandykite Tyla**, su viršutiniu viskoelasto sluoksniu, kuris gerai prisitaiko,mažina spaudimą. Dvipusis – prie kūno prisitaikanti pusė minkštesnė, kita – kietesnė.
Kitas variantas TYLA***, kuris turi du viršutinius komforto sluoksnius,kurių bendras storis apie 8cm: viršutinis, lateksinis, 7 zonų, po juo -HR putų poliuretano, elastingas. Pats branduolys-kietesnis, MULTIPOCKET. :thumbup2.png

QUOTE(AushreIv @ 2016 07 26, 09:33)
Laba, reikia patarimo. Negalime issirinkti ciuziniu, sunku apsispresti ar kisenini spyruoklini su priedais ciuzini rinktis, ar HR putų poliuretano sad.png

Reikalingas ciuzinys paaugliui
Lauksiu keletos siulomu variantu . ACIU!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Reikia ciuzinio JAM ir JAI

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) .- 160x200 iki15cm
Lauksiu keletos siulomu variantu. ACIU!

Sveiki, AushreIv,
Paaugliui :
teisingiausias čiužinys Morta Plius, apie 16 sm aukščio, kietas, kas labai svarbu esant iškrypusiam stuburui, su elastingom porolono perdangom, geras oro pralaidumas,. Nuimamas skalbiamas užvalkalas. :thumbup2.png
JAM ir JAI:
pagal visus kriterijus rekomenduoju pabandyti Tyla***, vidutinio minkštumo, su dviem komforto sluoksniais virš spyruoklių bloko: viršus, nusegamas užtrauktuku, lateksinis, 7 zonų, orui pralaidus; po juo-HR putų poliuretano, elastingas, orui pralaidus.
Kitaip tariant šie abu sluoksniai (bendras aukštis apie 8cm) ir sudaro universalų, tinkantį tiek mažesniam (spaus viršutinį sluoksnį), tiek didesniam svoriui (spaus abu sluoksnius).
Išbandykite smile30x30.png
Atsakyti
Sveiki,
Padekite prasau issirinkti ciuzini:

1. 160x200
2. 164/70, 185/80
3. Ciuzinis, po to sofa
4. 450 EUR
5. Kietesnio
6. Vesiau
7. Linke prakaituoti
8. Grteles
9. Kreivi stuburai, vaikysteje kokiu 10 metu esu miegojus ant lentos ir buvo gerai, dabar tokio extreemo jau nesinori
Mastom apie spyruoklini, zonavimu netikiu nes visu ugiai skirtingi ir tos zonos negali tikti visiem...
Aciu
Atsakyti
Sveiki,

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 180x200 (aukštis virš 21cm be jokių klausimų - žr. toliau)
2. Jūsų ūgis ir svoris. V. 198/130 M. 170/90. Svoris linkęs kisti tai į vieną tai į kitą pusę smile.gif
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. Minkštas kampas "Jotule", kažkokia sofa-lova.
4. Numatoma čiužinio kaina. Būtų gerai iki 600 eur, bet esam tokie žmonės, kuriems racionaliai įrodžius, kad yra geresnis variantas (kuo geresnis?) už kurį reikėtų mokėti brangiau (kiek brangiau?) tai galima ir brangiau sumokėt.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Nežinau, veikiausiai dėl svorio kažko labai minkšto ir negali būti smile.gif
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. Neturim nuomonės. Subjektyviai geriau jaučiamės kai yra vėsu.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. Drėgmės pertekliaus nėra, prakaituojame standartiškai.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. Grotelės (lova su grotelėmis iš "Fornesto" tai jiems galima pageidavimų grotelėms manau pateikti - jei teikt - tai kokių?)
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų. Kažkada vaikystėje lyg ir sakė, kad kreivokas stuburas (skoliozė), bet kiek tai reikšminga tai nežinau. Alergijų ar ko panašaus diagnozuota nėra.
Iš to ką skaičiau tai susidarė įspūdis, kad tinkamiausias "Multipocket" tipas, jei jau apie konkretesnius gaminius tai Lono Tyla*** iš kitų tai nežinau.
Iš to ką pagooglinau tai, pasirodė tinkamas Hilding Pasodoble (nors jis ir ne multipocket). Neribojant biudžeto tai Sleepwell BLACK Multi Pocket Lux būtų gerai, bet kaina ~900eur nelabai tenkina smile.gif
Asmeniniai prioritetai: patvarumas.
Iš anksto ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2016 08 03, 23:54)

Izangai... Zonos paremtos ne kazkieno tikejimu ar ne tikejimu, o moksliniais tyrimais, bet... betkokiu atveju, ne man Jus mokyti, kiekvienas turime savo suvokima apie vienokius ar kitokius dalykus, nors ir musu suvokimas skiriasi butent del skirtingu ziniu ir patirciu, kurias igauname per savo gyvenimus. Jus vienos sryties specialistai, mes kitos.

Pagalvokite apie toki ciuzini kaip Royal Medi sleep, jis kietesnis, su multipocket spyruoklemis.

QUOTE(Buddha @ 2016 08 04, 01:46)

Ciuziniai papuolantys i "Jusu" sarasa:
Medi Comfort, Selene Blue Galaxy, Selene Blue Magic, Royal Auriga, Elegance TFK 130, Elegance TFK 170.
Sarasas ilgas, kuris Jums labiau tinkamas, reiketu bandyti ir ziureti, is esmes visi pamineti ciuziniai labai geri wink.png
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2016 08 04, 09:44)
Izangai... Zonos paremtos ne kazkieno tikejimu ar ne tikejimu, o moksliniais tyrimais, bet... betkokiu atveju, ne man Jus mokyti, kiekvienas turime savo suvokima apie vienokius ar kitokius dalykus, nors ir musu suvokimas skiriasi butent del skirtingu ziniu ir patirciu, kurias igauname per savo gyvenimus.

Na as nelabai suprantu kaip tos pacios zonos tinka skirtingo ugio zmonems. Pvz jei mano ir vyro peciai bus viename lygyje, tai klubai skirtingose ir automatiskai pateks i skirtingas zonas...
Atsakyti
Sakykite, ar geras čiužinys VITALI HR?
Atsakyti