Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 25

QUOTE(daibava @ 2016 07 01, 21:08)
tikiuosi patarimo
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 80×190

Sveiki, daibava,
Jūsų poreikius turėtų atitikti čiužinys Tyla***, vidutinio kietumo, tvirtas "multoipocket" spyruoklių blokas, kuris užtikrina maksimalų oro pralaidumą, du viršutiniai sluoksniai-apie 8cm storio- prisitaiko prie įvairių spaudimų (didesnio/mažesnio), atlaiko svorius iki 135-140kg.
Šiuo metu šiam čiužiniui vyksta akcija, pasinaudokite puikia proga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasabraske @ 2016 07 03, 11:43)
Sveiki, rekomenduokite antciuzini 5 metu vaikui  4u.gif  Ačiū

Sveiki, rasabraske,
kokia bus antčiužinio paskirtis? 4u.gif
Sulyginti? suminkštinti?
Vaikučiams nerekomenduojame minkšto miego pagrindo, todėl iš pasirinkimų išbraukite viskoelsainius gaminius. smile.gif
Pabandykite HR putų poliuretano antčiužinį - standus, profiliuotas paviršius, puikiai išlyginantis esamą nelygų paviršių, vidutinio kietumo.
arba lateksinį antčiužinį - tamprus, elastingas, minkštesnis nei HR putų poliuretano, puikiai išlyginantys esamą nelygų paviršių.
Išbandykite thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(may5 @ 2016 07 02, 00:20)
Būtų šaunu gauti rekomendacijų dėl poros kokybiškų ortopedinių čiužinių. Ačiū iš anksto už patarimus ir rekomendacijas smile.gif

Sveiki, may5,
abiem atvejais rekomenduoju išmėginti Mūza**, lietas latekso blokas, 7 anatominės zonos, tiksliai atkartoja kūno linijas, orui pralaidus branduolys, stabilus, ne per minkštas ir ant viršaus-viskoelastinis lateksas (TALALAY), kuris turi ir tamprumo, ir elastingum, ir, tuo pačiu, minkštumo, prisitaikymo efektą.
Pandykite ir būtinai parašikite atsiliepimus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2016 07 17, 21:50)
Dar vis renkames ciuzinuka. As su klausimu del zonu kai ciuzinukas nezonuotas turi 5 arba 7 zonas. Kokie privalumai ir trukumai kiekvieno 🤔 busiu labai dekinga  4u.gif

5 zonos:
user posted image
Peciai isiremia i kietesnes galvos zonos krasta, apie ju atpalaidavima, net negalime siuo atveju kalbeti.
Juosmes sritis atsiduria ant tokio paties kietumo zonos kaip ir dubuo, nors juosmuo turetu pasideti ant tvirtesnio pagrindo, kad stuburas neislinktu neteisimgai.
Atsigulus is kitos ciuzinio puses (veidrodiskai) butu tos pacios problemos.

7 zonos:
user posted image
Kai ciuzinys yra is septyniu zonu, peciai gulasi aiskiai i minkstesne ciuzinio zona, ko pasekoje, jie tinkamai islugsta, maziau arba minimaliai uzsispaudzia, juosmens sritis aiskiai yra teisingai prilaikoma, padedant stuburui islikti tiesioje padetyje, o dubens sritis nezymiai islugsta i ciuzini.

Tikiuosi, kad sugretinant siuos pavyzdzius pasidarysite isvadas pati.
Papildyta:
QUOTE(Eeyore_ @ 2016 07 05, 14:02)

Del alerginiu problemu rekomenduociau Jums orientuotis i HR poliuretano ciuzinius, nes esant tokiai situacijai, jie tinkamiausi. Pasidomekite Royal Vital Pur arba Prestige KS55 ciuziniais. Jie abu tinkami alergiskiems zmonems, patogus, po vienu uzvalkalu galima rinktis 2 skirtingo kietumo branduolius, pvz. Jusu vyrui H3 (kietesnis), o Jums H2 (vidutinio kietumo).
Papildyta:
QUOTE(drakons @ 2016 07 15, 08:37)
Sveiki 4u.gif
Prašau pagalbos ir aš:

Galvoju api Bodet&Horst gamintoją iš www.balduturgus.lt, ne čia išsrinkome lovą.

Bodet&Horst čiužinių negamina, ši įmonė gamina tik audinius skirtus čiužinių gamybai. Paminetoji imone prekiauja baltarusiskais Vegas firmos ciuziniais, kurie naudoja ir Bodet&Horst gamintojo audinius užvalkalų siuvimui, nors pastaruoju metu šios įmonės audinių rinkoje pastebiu mažiau.
Papildyta:
QUOTE(Thumbelina @ 2016 07 06, 15:28)

Lauksime patarimų ir pasiūlymų. Ačiū!

Siulyciau pagalvoti apie Selenes Blue-Universe ciuzini, manau, kad patiks.
Papildyta:
QUOTE(ups_25 @ 2016 07 09, 14:27)

Labai rezervuotai suminejote polinkius ir pageidavimus... bet siulyciau pagalvoti apie Elegance TFK 130 arba Royal Charisma ciuzinius. Rinkites tiek vienu tiek kitu atveju H3 kietuma.
Atsakyti
Sapniukas labai Aciu. Suprantu kad zonavimas 7 tasku yra butinas apie visai nezonuota ciuzini turbut net svarstyt nereikia? 🤔
Atsakyti
QUOTE(Eeyore_ @ 2016 07 05, 13:02)



Laba diena. Rekomenduočiau pasidomėti Selene kolekcijos De Luxe čiužiniu taip pat Selene kolekcijos smulkiųjų spyruoklių čiužiniu Vita Multi.

Papildyta:
QUOTE(Thumbelina @ 2016 07 06, 14:28)


Sveiki, rekomenduočiau pasidomėti Selene kolekcijso čiužiniu Blue Universe taip pat Fey Royal Auriga, Selene kolekcijos Blue Magic čiužiniais, jie yra vėsesni, smulkiųjų spyruoklių čiužiniai, ne per kieti ir telpa į jūsų kainos rėmus.
wink.png
Atsakyti
Man taip pat reikia patarimo. Siuo metu miegam ant royal star. Viskas super. Reikia antro ciuzinio i sodyba. Galvoju gal royal victory bandyt? Tik va niekaip neissiaiskinu kaip yra su star pusem? Aprasymuose raso, kad viena puse h2, kita h3. Mes miegam ant lygiosios. Tai cia koks tos puses minkstumas? Ir dar koks esminis skirtumas siu ciuziniu?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 07 12, 06:36)
Laba, ieskom lovos ir tuo paciu patogaus ciuinio, todel 
prašau pagalbos ir aš:

Dabar labai populiarios audiniu trauktos lovos, o del ciuzinio, turime numatyti, kad paminetam sudejimui reikia minimum 22 cm aukscio čiužinio, nes kitus jus perspausite kiaurai arba nepapaks kokybiskos atramos...
Pagalvokite apie tokius ciuzinius kaip All Inclusiv 1000 arba Ultra 1000.

QUOTE(lilget @ 2016 07 19, 09:49)
Sapniukas labai Aciu. Suprantu kad zonavimas 7 tasku yra butinas apie visai nezonuota ciuzini turbut net svarstyt nereikia? 🤔

Jei negalite isigyti 7 zonu, tada jau geriau visai bezonis ciuzinys nei koks belekoks su 3 ar 5 zonom.
Bet turekite omenyje, kad tai galioja tik spyruokliniams ciuziniams, jei kalbame apie poliuretaninius ar lateksinius, ten zonavimas butinas ir jis turetu buti 7 zonu, nes poliuretano prisitaikomumo savybes yra dar kitokios nei spyruokliniu ciuziniu.
Papildyta:
QUOTE(Braškienė @ 2016 07 19, 22:30)
Man taip pat reikia patarimo. Siuo metu miegam ant royal star. Viskas thumbup2.png. Reikia antro ciuzinio i sodyba. Galvoju gal royal victory bandyt? Tik va niekaip neissiaiskinu kaip yra su star pusem? Aprasymuose raso, kad viena puse h2, kita h3. Mes miegam ant lygiosios. Tai cia koks tos puses minkstumas? Ir dar koks esminis skirtumas siu ciuziniu?

Jus greiciausiai miegate ant lateksines, t.y., minkstesnes puses. Royal Victory abiejose pusese yra vienodo kietumo, H2 versijoje (Royal Victory gali buti uzsakoma H2 arba H3 kietumo) savo prisitaikomumo savybemis bus panasus i Royal Star ciuzinio lateksine puse.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2016 07 21, 08:40)

Jus greiciausiai miegate ant lateksines, t.y., minkstesnes puses. Royal Victory abiejose pusese yra vienodo kietumo, H2 versijoje (Royal Victory gali buti uzsakoma H2 arba H3 kietumo) savo prisitaikomumo savybemis bus panasus i Royal Star ciuzinio lateksine puse.

Viena puse profiliuota-masazine, tai tos per 7metus dar neisbandem... smile.gif
Sakot ta lygioji minkstesne?
Atsakyti
QUOTE(Braškienė @ 2016 07 21, 12:53)
Viena puse profiliuota-masazine, tai tos per 7metus dar neisbandem... smile.gif
Sakot ta lygioji minkstesne?

Mano nuomone, taip...
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2016 07 21, 13:03)
Mano nuomone, taip...


Tikiu jusu nuomone. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau ir aš jūsų patarimo dėl čiužinio:
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 160x200
2. Jūsų ūgis ir svoris. 172/65
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol. sofa su antčiužiniu
4. Numatoma čiužinio kaina. 450 EUR
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. vidutiniško (labiau gal net į minkštesnę pusę)
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau. vidutiniškai
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti. namuose drėgna
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys. lovos grotelių
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2016 07 21, 20:39)


Laba diena,

Siūlau Jums pasidomėti čiužiniu Herbal Antibacterial iš MATERASSO smile30x30.png

Dvipusis, elastingų trijų rūšių HR putų poliuretanų čiužinys, užtikrinantis tinkamą stuburo padėtį miego metu. Čiužinys sudarytas iš PolarGel putų poliuretano vienoje pusėje ir Antibacterial putų poliuretano kitoje. PolarGel putų poliuretanas suteikia čiužiniui vėsos ir gaivumo pojūtį, padeda išvengti prakaitavimo, o Atibacterial putų poliuretanas padaro visą čiužinį antibakteriniu, todėl neleidžia kauptis dulkių erkutėms ir pelėsiams.

Vidurinis sluoksnis iš NIGHTFLY putų poliuretano užtikrina labai gerą oro cirkuliaciją ir drėgmės pašalinimą. Tai medžiaga, kuri pranoksta standartinį taškinį elastingumą, todėl pasižymi savybe nuosekliai atitikti besiilsinčio žmogaus kūną. Tai užtikrina optimalią atramą stuburui, reikalingą pilnaverčiam poilsiui miegant. Putų poliuretanas Nightfly yra ne tik labai patogus, bet ir pasižymi dideliu atsparumu ilgalaikėms deformacijoms.

Čiužinys turi skirtingus kietumus, todėl Jūs galėsite pasirinkti Jums patinkančią pusę ir puikiai išsimiegoti.

Čiužinio užvalkalas GREENTEX yra išskirtinis tuo, kad probiotikų pagalba saugo čiužinį nuo alergenų. Jis sugeria drėgmę ir neleidžia susidaryti pelėsiams, naikina dulkių erkučių ir bakterijų maistą ir tokiu būdu neleidžia joms atsirasti. Taip pat šalina bet kokius nepageidaujamus kvapus. Patikimų įstaigų laboratoriniai tyrimai parodė, kad probiotikais apdirbta medžiaga yra ilgam laikui apsaugota nuo alergenų. Užvalkalą galima skalbti 60 laipsnių temperatūroje.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2016 07 21, 09:40)
Jei negalite isigyti 7 zonu, tada jau geriau visai bezonis ciuzinys nei koks belekoks su 3 ar 5 zonom.
Bet turekite omenyje, kad tai galioja tik spyruokliniams ciuziniams, jei kalbame apie poliuretaninius ar lateksinius, ten zonavimas butinas ir jis turetu buti 7 zonu, nes poliuretano prisitaikomumo savybes yra dar kitokios nei spyruokliniu


Aciu. Galime isigyti 7 zonu mirksiukas.gif miego centre jau tokius ir ziurime. O tiesa kad kai virsus eina lateksinis tai geriau nugarai turinciai problemu toksai, o ne tik spyruoklinis?
Atsakyti