Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

Važiuoju šiandien į Panoramą, užeisiu to Myth pabandyti - intriga sukilo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 16, 10:28)
Važiuoju šiandien į Panoramą, užeisiu to Myth pabandyti - intriga sukilo  bigsmile.gif

Lauksim ispudziu:)
Atsakyti
Tom Ford Orchid Soleil
user posted image
Top notes are pink pepper, bitter orange and cypress; middle notes are red lily and tuberose; base notes are vanilla, patchouli, chestnut, whipped cream and orchid.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 05 14, 18:07)
Жан-Поль Герлен (Jean-Paul Guerlain) возвращается в парфюмерию. Он оставил компанию Guerlain в 2002 году, продав её холдингу LVMH. Но вот в 2017 году он запустит свой парфюмерный бренд My Exclusive Collection.
Жан-Поль говорит, что хотел бы удивить поклонников своего творчества, которые следили за ним последние 40 лет, и что ароматы будут «современными и оригинальными». И еще упрекнул нынешних владельцев Guerlain в том, что их внимание сосредоточено совершенно на маркетинге, а не творчестве.

Keista, kad ši žiniutė liko nepastebėta. Taigi čia puiki žinia guerlainistėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 19, 10:53)
Keista, kad ši žiniutė liko nepastebėta. Taigi čia puiki žinia guerlainistėms smile.gif

liko liko pastebėta.. save laikiau guerlainiste iki juodųjų suknelių, paskui trūko kantrybė biggrin.gif o dabar laukiu darbų, nes žodžių iš šių namų buvo labai daug ir dar daugiau žadančių.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 16, 10:28)
Važiuoju šiandien į Panoramą, užeisiu to Myth pabandyti - intriga sukilo  bigsmile.gif

Man patiko ... wub.gif Is pradziu nutariau ,kad man vyriski geriau patinka ,kita karta isiklausiau i moteriskus ,man labai ,labai thumbup.gif
Nesugebu dar ju analizuot ,reikia dar karta nueit ,bet vaizda pamaciau kazka tokio ,zalumoj dregnoj ,spingso gelyte ,kazkodel man violette wub.gif

Dar bandau giliau isigilint biggrin.gif i Opus X ... Ekstravagantiskas kvapas .. sudetingas ..prisipurskus ,laikui begant kinta ,ziauriai gerai laikosi kaip ir daugelis Amouage .
Norejau isbandyt ,kaip jausciausi apsupta tokio kvapo ,ne ant bloterio ,ne ant rieso ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 19 gegužės 2016 - 17:50
QUOTE(jottauute @ 2016 05 19, 18:41)
Man patiko ... wub.gif Is pradziu nutariau ,kad man vyriski geriau patinka ,kita karta isiklausiau i moteriskus ,man labai ,labai  thumbup.gif
Nesugebu dar ju analizuot ,reikia dar karta nueit ,bet vaizda pamaciau kazka tokio ,zalumoj dregnoj ,spingso gelyte ,kazkodel man violette  wub.gif

Dar bandau giliau isigilint  biggrin.gif i Opus X ... Ekstravagantiskas kvapas .. sudetingas ..prisipurskus ,laikui begant kinta ,ziauriai gerai laikosi kaip ir daugelis Amouage .
Norejau isbandyt ,kaip jausciausi apsupta tokio kvapo ,ne ant bloterio ,ne ant rieso ..

o ant manęs moteriški Myths tai drėgna užsistovėjusi pelkė, pereinanti labai trumpam - kokiam pusvalandžiui į nuostabaus grožio drėgnų žemės-gėlių akordus ir užsibaigianti labai rūgščia-sūria ambra. Dabar dar yra ta negraži bazė ant rankos unsure.gif

tikrai labai vyriška pabaiga, gan banaliai ant manęs visa ta kompozicija "nuskambėjo" - kaip nelabai brangūs vyriški kvepalai, švelniai tariant.

Bandysiu dar kartą, nes, na, net jei ir nepatinka - norisi bent "pagauti" kūrinio gražumą, iš vieno karto nenorėčiau nurašyti.
Atsakyti
http://stilius.lryta...-kaip-selas.htm
Atsakyti

Geri draugų atsiliepimai "Draugai liko sužavėti, sakė, kad jie LABAI KVEPIA“ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iš teksto supratau, kad jis pats tuos kvepalus "maišė" g.gif

Atsakyti
Man iš to straipsnio irgi susidarė įspūdis, kad Selas pats makalavo juos.
O beje, Aisčio kvepalais prekiaus Private Label parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 05 26, 12:19)
Geri draugų atsiliepimai  "Draugai liko sužavėti, sakė, kad jie LABAI KVEPIA“ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Iš teksto supratau, kad jis pats tuos kvepalus "maišė" g.gif

Bet uztat kaina kokia draugiska bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 27 gegužės 2016 - 12:53
Agent Provocateur Lace
user posted image
Top notes are bergamot, kumquat, saffron and floral notes; middle notes are bitter orange, orange blossom, wild orchid and periwinkle; base notes are amberwood, cedar and musk.

Iš komentarų supratau, kad dar vienas Alien klonas.
Atsakyti