Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 02, 18:22)
Pirma mintis - muilas muiluotas. Antra mintis - labai jau panašūs į Eau Premiere. Bet visgi Eau Premiere geresni. Trūksta čia tos vanilės, užtai tokie "muiliniai".

Kvapas, tai kaip kažkas parašė - per saldus dienai, per paprastas vakarui. Tikėjausi kažko daugiau iš tokio ekstravagantiško buteliuko. Paskęsta tarp kitų šiuolaikinių gourmand kvepalų.

Tikrai netrūksta tos vanilės ir pagaliau kažkas padoresnio vanilės heiteriams biggrin.gif Organizuojuos atomiką. For now smile.gif O paskui bus matyt biggrin.gif

Man naujasis CH pigus šlykštus kvapas tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 08 15, 16:43)

Idomu jau turi cremine situos? taip knieti pauostyt ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu naujokė jūsų temoj, čia daugiau aukštasis pilotažas pas jus smile.gif
Bet teiraujuosi - O kaip jums šie? nes pasibandžiau, bandau jaukintis g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 02, 18:22)
user posted image
Pirma mintis - muilas muiluotas. Antra mintis - labai jau panašūs į Eau Premiere. Bet visgi Eau Premiere geresni. Trūksta čia tos vanilės, užtai tokie "muiliniai".

nu ir aš bandau šiandien juos nešioti - man tas "muilas" labai patinka, vanilės visai nejaučiu ir tai tikrai gerai. Ne per šilti, net sakyčiau - šalto grožio vanduo. Švarus ir nesaldus. Labai gražus nerolis ir jazminas. man apskritai patinka tokio tipo muskusiniai "muilai" rolleyes.gif Pirktinas.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 03, 21:58)
nu ir aš bandau šiandien juos nešioti - man tas "muilas" labai patinka, vanilės visai nejaučiu ir tai tikrai gerai. Ne per šilti, net sakyčiau - šalto grožio vanduo. Švarus ir nesaldus. Labai gražus nerolis ir jazminas. man apskritai patinka tokio tipo muskusiniai "muilai" rolleyes.gif Pirktinas.

O tai Eau Premiere nepatinka? Nu man jie itin panašūs, tik intensyvumas skiriasi, bet nežinodama tikrai neatskirčiau, nes visas skirtumas (citrusiukai) išgaruoja per pirmas minutes. Sakyčiau, visiškai bereikalingas leidimas.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 03, 22:42)
O tai Eau Premiere nepatinka? Nu man jie itin panašūs, tik intensyvumas skiriasi, bet nežinodama tikrai neatskirčiau, nes visas skirtumas (citrusiukai) išgaruoja per pirmas minutes. Sakyčiau, visiškai bereikalingas leidimas.

Premiere nuslinksiu irgi pabandyti - niekad į juos dėmesio nekreipiau.. Jei tai tikrai taip kaip sakai - gal tada tikrai bereikalingas leidimas. Bet jei Premiere saldūs - tada gal ir gerai tas Eau.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 04, 10:49)
Premiere nuslinksiu irgi pabandyti - niekad į juos dėmesio nekreipiau.. Jei tai tikrai taip kaip sakai - gal tada tikrai bereikalingas leidimas. Bet jei Premiere saldūs - tada gal ir gerai tas Eau.

Nea, nėra jie saldūs, labai netgi panašaus saldumo su L'Eau, bet nei vienų saldžiais nepavadinčiau (čia ne koks Allure). Tiesiog Eau Premiere "turtingesnis" kvapas, tad visos natos ten šiek tiek ryškesnės, ne tik vanilės. Nebent vanilės nekenčiat kaip Malena, tai gal tuomet ir geriau L'Eau.

Kaip kažkas fragranticoj rašė, kad aklai nusipirko L'Eau ir liko nusivylusi, nes kvepia kaip Eau Premiere, tik silpniau. Na, aš irgi nusivilčiau, nes abiejų visiškai neapsimoka turėt, imho. Kalbu apie tą aukštąjį Eau Premiere butelaitį, nes nžn, ar nebuvo reformuluotas, kai pakeitė į tradicinį.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

Vo blyn, sm atsinaujino 😀

Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 10 02, 19:01)
Idomu jau turi cremine situos? taip knieti pauostyt  ax.gif

Turi jau ,bandžiau ,šalta oda tokia ..
Asmeniskai man Afrikietiška ta labai patiko,neturiu kol kas ,bet noreciau .
Atsakyti

kaip šlykštu negaliu, vakar apėmė jausmas, kad nebeisiu daugiau čia po atsinaujinimo

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 19, 09:13)
<p>kaip šlykštu negaliu, vakar apėmė jausmas, kad nebeisiu daugiau čia po atsinaujinimo
</p>

Aha, man tas pats. Baisu blink.gif
Atsakyti