Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

Merginos gal galesite padeti,Douglas maciau kvepalus(naujiena) ir pamirsau ju pavadinima hmm.gif . Dezute atsidaro i sonus, viena puse i kaire,kita i desne.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 08 03, 09:31)
user posted image

naujas Kurkdjiano  kūrinys Kenzo World Kenzo

O šitų jau galima pauostyti Lietuvos parduotuvėse? Iš pradžių suintrigavo buteliukas, po to video.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 10 rugsėjo 2016 - 14:26
Jau yra Kristianoj šis gražuolis
user posted image

Primena Prada Infusion d'Iris (kažkiek "tamsesnis", labiau muskusinis). Nustebau. Pradėjau ieškot natų. Akurat, yra irisas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 rugsėjo 2016 - 20:41
QUOTE(mimi88 @ 2016 06 08, 12:52)
as kaip miss dior gerbeja laukiu tik deja bijau kad bus eilinis nusivylimas nes pastaruoju metu deja tos naujoves ir flankeriai tokie siaip sau.. nesenai lyginau 2011 MD BB ir naujaji 2014 tai nežinau ar aš tokia priekabi bet skirtumai ne man vienai akivaizdus buvo, nors kvapas gal ir panasus pradzioj (is serijos beveik kaip lygintum padelka su originalu, tikl deja abu originalus buvo)

Absolutely Blooming geresni už Blooming Bouquet. Nėra vien tik gaivūs, turi sąsajų su senaisiais Miss Dior Cherie.
Atsakyti
VDK jau galima pašniaukšt:)

QUOTE(LEEja @ 2016 09 10, 14:23)

Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2016 09 14, 12:02)
VDK jau galima pašniaukšt:)
QUOTE(LEEja @ 2016 09 10, 14:23)

laugh.gif koks taiklus testavimo apibudinimas ....
Prajuokinot thumbup.gif
Atsakyti
http://stilius.lryta...-ir-miestas.htm
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2016 09 04, 11:49)
Merginos gal galesite padeti,Douglas maciau kvepalus(naujiena) ir pamirsau ju pavadinima  hmm.gif . Dezute atsidaro i sonus, viena puse i kaire,kita i desne.

Hayari, ir turbūt omeny turit Broderie, nes kiti be dėžučių stovi
https://www.douglas....paris-broderie/

Man jie irgi patiko, tik kaina ne biggrin.gif Man jie kvepia kaip Carven Le Parfum + Nina Ricci Nina.
Atsakyti
user posted image

Pirma mintis - muilas muiluotas. Antra mintis - labai jau panašūs į Eau Premiere. Bet visgi Eau Premiere geresni. Trūksta čia tos vanilės, užtai tokie "muiliniai".
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2016 07 07, 14:46)
o košmare  blink.gif  biggrin.gif

Good Girl Carolina Herrera

user posted image

Kvapas, tai kaip kažkas parašė - per saldus dienai, per paprastas vakarui. Tikėjausi kažko daugiau iš tokio ekstravagantiško buteliuko. Paskęsta tarp kitų šiuolaikinių gourmand kvepalų.
Atsakyti