Merginos gal galesite padeti,Douglas maciau kvepalus(naujiena) ir pamirsau ju pavadinima
. Dezute atsidaro i sonus, viena puse i kaire,kita i desne.

QUOTE(LEEja @ 2016 08 03, 09:31)
O šitų jau galima pauostyti Lietuvos parduotuvėse? Iš pradžių suintrigavo buteliukas, po to video.
Jau yra Kristianoj šis gražuolis

Primena Prada Infusion d'Iris (kažkiek "tamsesnis", labiau muskusinis). Nustebau. Pradėjau ieškot natų. Akurat, yra irisas.

Primena Prada Infusion d'Iris (kažkiek "tamsesnis", labiau muskusinis). Nustebau. Pradėjau ieškot natų. Akurat, yra irisas.
QUOTE(mimi88 @ 2016 06 08, 12:52)
as kaip miss dior gerbeja laukiu tik deja bijau kad bus eilinis nusivylimas nes pastaruoju metu deja tos naujoves ir flankeriai tokie siaip sau.. nesenai lyginau 2011 MD BB ir naujaji 2014 tai nežinau ar aš tokia priekabi bet skirtumai ne man vienai akivaizdus buvo, nors kvapas gal ir panasus pradzioj (is serijos beveik kaip lygintum padelka su originalu, tikl deja abu originalus buvo)
Absolutely Blooming geresni už Blooming Bouquet. Nėra vien tik gaivūs, turi sąsajų su senaisiais Miss Dior Cherie.
VDK jau galima pašniaukšt:)
QUOTE(LEEja @ 2016 09 10, 14:23)
QUOTE(Shumeras @ 2016 09 14, 12:02)

Prajuokinot

QUOTE(agnulia @ 2016 09 04, 11:49)
Merginos gal galesite padeti,Douglas maciau kvepalus(naujiena) ir pamirsau ju pavadinima
. Dezute atsidaro i sonus, viena puse i kaire,kita i desne.

Hayari, ir turbūt omeny turit Broderie, nes kiti be dėžučių stovi
https://www.douglas....paris-broderie/
Man jie irgi patiko, tik kaina ne

Pirma mintis - muilas muiluotas. Antra mintis - labai jau panašūs į Eau Premiere. Bet visgi Eau Premiere geresni. Trūksta čia tos vanilės, užtai tokie "muiliniai".
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2016 07 07, 14:46)
Kvapas, tai kaip kažkas parašė - per saldus dienai, per paprastas vakarui. Tikėjausi kažko daugiau iš tokio ekstravagantiško buteliuko. Paskęsta tarp kitų šiuolaikinių gourmand kvepalų.