Norėjau paklausti, kodėl dingsta mano įdėtos nuotraukytės? Vakare įdedu iš fotki.com nuoptraukytę, viskas OK, nuotraukytė yra. Rute skaitau tą pačią temą, nuotraukytės nėra, o vietoi jos parašyta "user posted image"
Gimė 52 cm, 3570 kg 10 mėn. - 10kg200gr, ūgis - 73 cm 12 mėn. - 10kg700gr, ūgis-77 cm
Norėjau paklausti, kodėl dingsta mano įdėtos nuotraukytės? Vakare įdedu iš fotki.com nuoptraukytę, viskas OK, nuotraukytė yra. Rute skaitau tą pačią temą, nuotraukytės nėra, o vietoi jos parašyta "user posted image"
kaip suprasti "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami" ?
as susikuriau savo albuma photobucket.com, bet negaliu vistiek nuotraukyciu ikelti, galiu tik nuoroda duoti...
labai laukiu atsakymo. aciu
oj, jau gavosi, kai panaikinau nuorodos gale kazkokius skaiciukus ir palikau galune .jpg
kaip suprasti "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami" ?
as susikuriau savo albuma photobucket.com, bet negaliu vistiek nuotraukyciu ikelti, galiu tik nuoroda duoti...
labai laukiu atsakymo. aciu
oj, jau gavosi, kai panaikinau nuorodos gale kazkokius skaiciukus ir palikau galune .jpg
Man niekad dar neteko keisti/trinti galūnės ar kažkas pan
Tu prisijunk prie photobucket ir spausk viršuj dešinėj ant account options, uždėk varnelę ant eilutės display IMG:
Tokiu atveju, įėjus į savo albumą, po kiekvienu paveikslėliu atsiras to paveikslėlio adresas su jau parašytu kodu IMG. SM forume iškart galėsi įkelti nukopijuotą visą kodą., tereikia tik paspaust ant tos eilutės ir kodas automatiškai nusikopijuos.
Forume norimoj vietoj padėk kursiorių (blyksintį brūkšnelį) ir spausk klavišų kombinaciją CTRL+V