Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisegti nuotrauką per "Browse"?

QUOTE(pachira @ 2008 01 13, 15:30)
ar kas nors atsakys i mano klausima?  g.gif

pasinaudokite paieška arba apsilankykite 'mamos kompiuteris'
geriausias būdas įkelti nesuper dideles nuotraukas yra:
1. nueiti į http://www.imageshack.us/
2. įkelti paveikslėli paspaudus 'resize image 320x240 (for websites and email)
3. nukopijuoti pačią apatinę nuorodą
4. dedant į forumą ją įterpti langelyje atsidariusiame paspaudus 'img'
jei šis būdas nepatinka - prieš įkeliant į photobucket sumažikinte su minėtame skyriue nurodytomis programomis, nes jau įkėlus paveikslėlį į photobucket, priešingai nei į imageshack jo jau nesumažinsite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 13, 18:17)
jei šis būdas nepatinka - prieš įkeliant į photobucket sumažikinte su minėtame skyriue nurodytomis programomis, nes jau įkėlus paveikslėlį į photobucket, priešingai nei į imageshack jo jau nesumažinsite ax.gif

Photobucket'e keliant galima pasirinkt formatą 4u.gif
Atsakyti
šito nežinojau g.gif bet vistiek rekomenduoju imageshack, nes greičiau ir nebūtina registruotis
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 13, 18:33)
šito nežinojau g.gif bet vistiek rekomenduoju imageshack, nes greičiau ir nebūtina registruotis

Man photobucket'ą ir rekomendavo todėl, kad dydį truputį pasireguliuot galima. Ten, berods, tik trys parinktys dydžio, bet vis šis tas rolleyes.gif
Atsakyti
ant imageshack dydziai galimi 8. man photobucket nezavi todel, kad kartais paspaudus ant nuorodos i si puslapi rodo rerrorus visokius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 13, 18:42)
ant imageshack dydziai galimi 8. man photobucket nezavi todel, kad kartais paspaudus ant nuorodos i si puslapi rodo rerrorus visokius doh.gif

O man niekad taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 01 09, 21:48)
ikeliau nuptrauka is photobucket bet ji isejo labai didele. Kaip ja sumazinti  g.gif

QUOTE(pachira @ 2008 01 13, 15:30)
ar kas nors atsakys i mano klausima?  g.gif

O kaip tai susiję su šia tema?
Jūs keliat ne per BROWSE langelį, kiek aš suprantu, tai kodėl klausimą užduodat šioje temoje?

Merginos jau nurodė kuriose temose galima ieškot atsakymo. Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 01 13, 20:34)
O kaip tai susiję su šia tema?
Jūs keliat ne per BROWSE langelį, kiek aš suprantu, tai kodėl klausimą užduodat šioje temoje?

Merginos jau nurodė kuriose temose galima ieškot atsakymo. Dėkui  smile.gif

atsakymus gavau jau virsuje, tad kam dar karteli klausti kodel uzduodu klausima g.gif kazkaip paveluota jusu reakcija isejo tongue.gif

Didelis aciu insi ir Asaros lietuje uz issamius atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
pachira, prašau klaust klausimus tam skirtose temose, o ne vienoj apie viską. Tą irnorėjo pažymėt administratorė rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, kodel man neduoda prisekti nuotraukos is kompiuterio, nors turiu surinkus jau virs 100 zinuciu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2008 01 16, 22:50)
Noreciau paklausti, kodel man neduoda prisekti nuotraukos is kompiuterio, nors turiu surinkus jau virs 100 zinuciu. Aciu

Atsakyta temos pradžioj.
"Browse" padaryta tik tam tikruose skyreliuose:

**Skelbimų lenta -> Vaikiška "technika", Besilaukiančioms ir maitinančioms, Drabužiai ir avalynė (tik vaikų poskyryje)

**Štai mes kokie!

**Kelionės ir atostogos

**Šventės -> Kalėdų karštligė

**Vestuvės - visi poskyriai, išskyrus "Įvairios smulkmenos" ir "Paslaugos ir pirkiniai vestuvėms"

**Sportas ir dietos -> abiejuose lieknėjimo istorijų poskyriuose

**Flora ir Fauna

**Kulinarinės idėjos

**Namai -> "Statome namą nuo A iki Z"

**Dėdės Miego pasakos

**Konkursai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 17 sausio 2008 - 07:24
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti