Ką reiškia šis užrašas:
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą.
Ar tai, kad toje temoje esu sudėjusi pernelyg daug nuotraukų (anksčiau jas dėdavau be kliūčių, sumažintas ir tvarkingas) ir man draudžiama dėti daugiau nuotraukas ar ką nors kita... (kalbu apie temą "šunys")
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 01 08, 21:21)
Ką reiškia šis užrašas:
Ar tai, kad toje temoje esu sudėjusi pernelyg daug nuotraukų (anksčiau jas dėdavau be kliūčių, sumažintas ir tvarkingas) ir man draudžiama dėti daugiau nuotraukas ar ką nors kita... (kalbu apie temą "šunys")
O tu vienas ištrink,kitas įdėk
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 09, 00:36)
O tu vienas ištrink,kitas įdėk
ot ačiū už gerą patarimą taip ir padariau (beje, iki šiol nežinojau, kad tai įmanoma)
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 10, 18:02)
Pas mane netgi ne visada galima įkelti foto per BROWSE, nes nerodo kartais išvis tokio laukelio.
Gėda ,senbuvė,o nežino,kad ne visose temose browse yra.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 10, 21:18)
Gėda ,senbuvė,o nežino,kad ne visose temose browse yra.
Tai kad man visose nerodo
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 11, 17:09)
Tai kad man visose nerodo
Kelionėse tikrai turi rodyt, dar prie naminių gyvūnų... Surašyta visa tai kažkur
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 01 11, 22:45)
Kelionėse tikrai turi rodyt, dar prie naminių gyvūnų... Surašyta visa tai kažkur
Žinok prie gyvūnų tikrai nerodo. Seniau rodydavo, o dabar nebe. Kiti prisega nuotraukas o aš negaliu.
QUOTE(pachira @ 2008 01 09, 21:48)
ikeliau nuptrauka is photobucket bet ji isejo labai didele. Kaip ja sumazinti
ar kas nors atsakys i mano klausima?
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 12, 09:35)
Žinok prie gyvūnų tikrai nerodo. Seniau rodydavo, o dabar nebe. Kiti prisega nuotraukas o aš negaliu.
Ką tik buvau nulėkus į fauną pas kates ir katinus, viską man rodo Kaip keista, kad nerodo :h, iš kitos pusės, daug paprasčiau įsimest nuotraukas iš foto albumų, tad gal ir nėra baisiai reikalinga ši funkcija. Bent jau man
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2008 01 13, 15:30)
ar kas nors atsakys i mano klausima?
Čia tema apie nuotraukų kėlimą per BROWSE. Gal greičiau atsakymą surasi ar gausi čia:
Internetiniai fotoalbumai
Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba
dėl nuotaukyčių
Jei atsakymo nerasi, klausk tose temose, nes abejoju ar kas tau čia atsakys