Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisegti nuotrauką per "Browse"?

O ne patogiau per internetinį fotoalbumą smile.gif SM forumas ir taip daug užima daug vietos, tai kam dar apkraut rankdarbiais, kai tuo tarpu pardavus liktų ir užimtų vietą rolleyes.gif

P.s. kai kuriuose forumuose net ir avatarą reik kelt iš interneto, nekalbant, kad neįmanomas visiškas prisegimas iš pc.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri man galėtu paaiškinti kodėl kai rašau žinutę "Namų" skyrelyje man neleidžia prisegti nuotraukų. Tiesiog nėra "Browse" funkcijos. Labai norėjau pasidalinti gerom mintim o iliustruoti negalėjau... g.gif doh.gif verysad.gif
Beje, skelbimų lentoje rašant atsakymą "Browse" atsiranda g.gif
Jei galima kažkaip kitaip ikelti nuotraukytes, tai kaip?
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 11 13, 12:55)
Sveikutės, gal kuri man galėtu paaiškinti kodėl kai rašau žinutę "Namų" skyrelyje man neleidžia prisegti nuotraukų. Tiesiog nėra "Browse" funkcijos. Labai norėjau pasidalinti gerom mintim o iliustruoti negalėjau... g.gif  doh.gif  verysad.gif
Beje, skelbimų lentoje rašant atsakymą "Browse" atsiranda g.gif
Jei galima kažkaip kitaip ikelti nuotraukytes, tai kaip?

Antroj šios temos žinutėj jau išvardinta, kur galima prisegti nuotraukėles wink.gif O kitur ir nebus tos funkcijos. Naudokis internetiniu fotoalbumu ir jokių problemų nebus.
Atsakyti
Na ir as bandau prisegti nuotraukyte, nes niekaip neiseina ax.gif

na ir neisein is fotki.com verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2007 11 13, 17:46)
Na ir as bandau prisegti nuotraukyte, nes niekaip neiseina  ax.gif

na ir neisein is fotki.com  verysad.gif

Mano paraše yra nuoroda į internetinius fotoalbumus, prašom ten pasiskaityt, kodėl neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 14, 16:27)
Mano paraše yra nuoroda į internetinius fotoalbumus, prašom ten pasiskaityt, kodėl neišeina.

Isejo clap.gif
Labai aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 14 lapkričio 2007 - 17:04
Dabar matau, kur padariau klaidą doh.gif . Ačiu. Bandysiu kelti iš interneto pavyzdėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
Iseina per fotki, bet nuotraukos mažos verysad.gif

o per photobucket dideles biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 14 lapkričio 2007 - 22:45
Fotki.com išsididink pirma, o tik paskui kelk. O photobucket kelia į forumą tokias, kokias ir įkėlei. Gal tada pirma susimažink savo kompe? biggrin.gif
Atsakyti
norejau suzinoti,kaip man ikelt i forumo skelbimu lenta savo sukurta internetini nuotrauku albuma(IS FOTKI) ,ta prasme kaip viena nuotrukele as zinau,o kaip kad galetu matyti visa albumuka?dekui is anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetta: 19 lapkričio 2007 - 18:55
QUOTE(wetta @ 2007 11 19, 18:54)
norejau suzinoti,kaip man ikelt i  forumo skelbimu lenta savo sukurta internetini nuotrauku  albuma(IS FOTKI) ,ta prasme kaip viena nuotrukele as zinau,o kaip kad galetu matyti visa albumuka?dekui is anksto

Pirmiausia, padarai visą albumėlį viešą. Įeini į jį, o tada viršuje nukopijuoji pilną adresą wink.gif
Atsakyti
sorry.o kaip ji viesa pasidaryt?
ten jis pas mane public,tai cia turbut ir yra viesas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetta: 19 lapkričio 2007 - 19:32